Ny tävling kommer snart!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Nedan tävling är avgjord och ny tävling kommer snart upp!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Ny snöboll nu på lördag den 16e mars och åter igen tillsammans med SpeedyBet!


För att vara med i tävlingen måste ni registrera er på SpeedyBet via länken HÄR

Tävlingen håller på från nu på lördag den 16e mars kl 12:00 tills vi har en ensam vinnare kvar och är alltså en så kallad snöbollstävling.

En snöbollstävling är en tävling där man satsar en förutbestämd summa på ett spel. Sitter spelet sätter man hela tiden hela vinsten på nästa spel och fortsätter så tills man når sitt mål eller förlorar.

I den här snöbollen gäller det att sätta ETT spel om dagen och vid vinst sätter man hela summan på ett nytt spel dagen efter.
OBS: Man får alltså INTE lägga 2 spel på samma dag.

Exempel:
Jag sätter 100kr på första spelet till 1.60 i odds, det spelet sitter så jag har nu 160kr som ska sättas på nästa spel dagen efter.
Jag sätter då dag två 160kr på andra spelet som ger 1.75 i odds, och det sitter också så jag har nu 280kr.
Jag sätter då 280kr på ett nytt spel dag tre osv osv och sen ser vi vem som kan rulla sin snöboll flest dagar och den som är ensam kvar vinner.

Vinnaren kommer förutom pengarna man dragit in på snöbollen även få 5000kr på sitt spelkonto på SpeedyBet.


Så här gör du för att vara med i tävlingen!


- Klicka HÄR och registrera dig på SpeedyBet.
- Skriv ditt användarnamn som du har här på Spelsnack.se i rutan här längst ner på sidan och klicka på ”skicka svar” eller maila in ditt användarnamn på spelsnack.se till [email protected] så vi vet att du är med i tävlingen.
- Börja med att satsa 100kr på en match via Speedybet som börjar tidigast kl 12:00 på lördag den 16e mars och har minst 1.60 i odds och efter det ETT spel per dag.
- Varje spel du lägger i tävlingen MÅSTE du även skriva ut i chatten på sajten alternativt lägga upp en screenshot på i chatten OBS! Skriv er insats ni satsar på spelat om ni inte lägger upp screenshot där man ser det så alla vet vad folk är uppe i.
- Den som har följt reglerna nedan och är ensam kvar med snöbollen i rullning till slut vinner 5000kr på ert konto på Speedybet.

Regler:

- Alla ska registrera sig på SpeedyBet via länken ovan och där satsa 100kr på det första spelet.
- Man får lira på vilken sport man än vill och även vilken marknad man vill .
- Endast pre-game är tillåtna så inga livespel.
- Oddset på alla spel ska vara minst 1.60.
- Man får bara en chans på sig i denna tävling. Det är ingen "ReEntry". Åker man ut så får man vänta tills nästa tävling.
- Blir ens spel VOID måste man hinna lägga ett nytt spel samma dag innan midnatt.
- Första matchen ska börja tidigast kl 12 på lördag den 16e mars och tävlingen pågår tills alla åkt ut förutom en person som vinner. Om det är flera personer kvar sista dagen och alla förlorar så är det den som hade förvandlat de 100 kronorna som snöbollen börjar med till högst summa när man åker ut som vinner.
- Har du redan konto på SpeedyBet sedan tidigare så måste du ändå maila oss ditt användarnamn här på spelsnack.se till [email protected].
- Vi kommer givetvis dubbelkolla med SpeedyBet att vinnaren har lagt alla spel i tävlingen hos dom och inte spelat flera snöbollar på samma konto hos dom samtidigt eller liknande för att komma runt reglerna.

Lycka till och må bäste man vinna! /Spelsnack.se