Nordan 4 år sedan

Kroatien har haft det lite jobbigt spelmässigt sen finalförlusten förra sommaren men ikväll ska man lyckas städa av Azerbadjan ganska enkelt. Lirar Kroatien att vinna o hålla nollan till 1,66 med medel insats

Hunter666 4 år sedan

Kroatien och BLGM Nej ger 1.73 på UB :)

andante 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

En lägger 4073 spel på alla matcher dagen har utan att det går att spela på vissa, någon tror sig kunna allt om lägre divisioner i svensk fotboll som ändå är läggmatcher å vara medlem i slutna sällskap i tidigare liv, en tredje ser sin chans att vinna och stajla med strykets 13-tröja då fyra av den kupongens matcher ska lottas och beröms efteråt av polarna,någon annan är den clown den är och flamsar runt,du kom på en passande stämpel Victor. Vinnare 7 har rätt i att det är konstigt att sidan heter spelsnack då det bara är människor som söker bekräftelse. Bara gilla läget

Viktor 4 år sedan

Ja han är en Clown.

Viktor 4 år sedan

Jag skulle gärna vilja ha mer snack om spel och om matcher i olika sporter.

andante 4 år sedan

Håller med dig fullt ut.

SB 4 år sedan

Det jag berättar om själv är inte kryddat, och syftet är att fler ska försöka höja sig och försöka finna sin nisch/specialområde och ta Spelsnack.se mer seriöst och föra det ett steg framåt - blir roligare och effektivare för oss alla då, förhoppningsvis!

Vad tillför du själv? (Ytterst sällan du inflikar i kommentarsfält med nyttiga synpunkter som form, truppläge, motivationsfaktor m.m m.m m.m...)

andante 4 år sedan

SB: till en början var jag och har tidigare försökt med att diskutera och kunde göra noveller av lottningar i turneringar, poolspel eller andra spel jag lagt. Men även om avsikten kanske är den om spelsnack så har sidan fyllt en annan funktion och då kan man om man inte är clown känna sig dum som sitter å pratar med sig själv, så ja jag slutade till sist i att göra det för att svara på frågan.

SB 4 år sedan

Jag förstår..

Hoppas du finner motivation att "hitta tillbaka", jag själv har haft svårt, men ibland får man svälja lite av sin stolthet och bjuda på sig själv ytterligare.

Så känner jag iaf, men visst.. Det går upp och ner i glädje/ork även här. Vi får se vad som händer, nu är iaf grundsnacket igång "igen", återstår att se vad det tar vägen.

Allt gott!!

Nifty 4 år sedan

Del var en kul grej från min sida. Även om 4 av matcherna var/blev lottade så var det första gången jag fick 13 rätt. Fattar inte varför du stört dig på det? Tydligen träffade det en nerv hos dig då du tog upp det. Det finns bättre sätt att uttrycka sig än du gjorde tycker jag. Du låter bara bitter. Jag kanske har fel?

Precis som SB skriver så går det upp och ner för alla. Jag har varit aktiv på sidan sedan sidan startades. Var en annan mentalitet och "go" på sidan i början. Sen hände det något och stämningen blev infekterat ett tag. Sedan dess har det gått upp och ner. Många av dom gamla rävarna som var aktiva på sidan har gått vidare i livet eller bara valt att minska på aktiviteten på sidan pga olika anledningar. Sidan har fortfarande många besökare, lika många eller mer än i början. Men det är inte många som är aktiva. Varför kan jag inte svara på.

Jag själv har bara tröttnat att lägga ut spel lika mycket som innan. Ger mig nada. Hänger mer på twitter då det är en annan flow i flödet. Har fler "vänner". Men har även där minskat på rekandet av spel.

andante 4 år sedan

Nifty: det var ett i raden av exempel. Hade jag inte gett några sådana hade det setts som rent gnäll bara men ändå undkom jag inte att ses som bitter. Det får man får ta, hur man än gör är alltid rumpan där bak. Jättebra och jättekul för dig med tretton rätt, det har inte stört mig ett dugg, grattis grattis! Vad jag därav menar är att det för mig blivit en sida mest för bekräftelse där samma personer ger varandra bekräftelse och det mer liknar en förfest på facebook snarare än feedback på diverse rörande spelsnack. Om nu antalet besökare är många kanske dessa är intresserade av just spelsnack på en sida med samma namn, men det är bara något jag kan tro. Med risk att ses som ännu mer bitter i dina ögon så är det inte bara skillnad på hur detta förs fram utan också ifrån vem. Vissa kan flamsa runt och skriva om allt som inte rör spel, bete sig hur man vill och inte klassas som bitter eller ifrågasättas av hur det har sagt utan istället uppmuntras, medans den eller de som kommer med något mer kopplat till sidan anses bittra eller att de borde uttryckt sig bättre. Skevt kan jag tycka men det är jag. Hoppas jag uttryckte mig mer bahagligt och inte allt för bittert denna gång.

Nifty 4 år sedan

Mer vettigt nu tycker jag. 👍🏻

Det du beskriver kallas livet. Det gäller inte bara här på Spelsnack. Vissa personligheter drar till sig mer av det ena än det andra. Vissa vill bli sedda men blir inte det. Osv. Jag ryggdunkar dom jag gillar, är allmänt trevliga eller tillför ngt. Andra låter jag bli av olika anledningar.

Jag kan köpa mycket av det du skriver men det inget jag ligger sömnlös över. Men har full förståelse. Om sidan inte tilltalar dig så finns det kanske andra sidor som gör? För att få perspektiv?

Men inget av det du efterfrågar är dåliga saker, men det är inget vi kan styra tyvärr över en dag.

andante 4 år sedan

Nifty: Det var ödmjukt av dig att förklara livet för mig. Olika personligheter måhända men det jag åter ville få fram var att om det är den läggningen man har och behovet som ska tillfredställas kanske teater är mer lämpligt än spelsnack, vad vet jag. Har inte sagt att sidan inte tilltalar mig, då hade jag redan lämnat men så snabbt blir ska du inte behöva bli av med mig. Hade bara tyckt som SB skrivot tyckt det varit kul med en sida där spel diskuteras ingående eftersom jag inte riktigt hittat svenska sådana. Men jag rättar in mig i ledet no offense.

Nifty 4 år sedan

Var inte min avsikt att du skulle tolka det som att jag ville bli av med dig. Hade jag velat det hade jag sagt det rakt ut.

Jag känner inte dig, vet inte hur gammal du är och vad du har för erfarenheter. Det jag skrev om livet var bara mitt sätt att få fram ett budskap på ett enkelt sätt som kan relateras på någorlunda lätt sätt. Hoppades jag på iaf.

Du behöver inte rätta in dig på något sätt. Jag har ganska högt till tak och långt till dörren. Jag är på samma sida som dig och SB när det gäller önskemålen av sidan.

johan 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

Petach Tikva - Sakhnin HT X - 2,05
ipswich u23 - Nottingham u23 över 3,5 - 2,35
Tyskland u19 - England u19 över 2,5 - 1,85
Slovenien - Israel 1 - 1,90
Backa - Zarkovo HT X - 2,10
Ryssland u19 - Frankrike u19 X - 3,75✅
Backa - Zarkovo X / 1 - 4,50
England u21 - Kosovo u21 över 3,5 - 2,25
--

Lettland - Makedonien 2 - 1,57
skottland - Belgien 2 - 1,44
Polen - österrike 1 - 2,20

4,97


dagens matcher Ryssland u19 - Frankrike u19 spelar jämna matcher 0 -0 , 0 - 0 båda matcherna. blir troligen idag med något liknande och ser man till hur ryssland spelat senate tiden så borde det sluta oavgjort här.5u ipswich u23-nottingham u23 blir troligen en målsprudlande tillstälning och här kommer dom gå över linan5u Annars är halvtids matcherna intressanta.olika insatser på övriga.

SB 4 år sedan

Normalt gillar jag Polen, men vill höja en liten varning här - bleka senast..

johan 4 år sedan

ja vet polen kanske inte är i sitt allra bästa slag men hemmaplan.borde kanse klrt BTTS . vi får väl se

SB 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

*Kroatien äger första 10 min, 0-0 fortf.
*Straffmål (Modric) 11'
*Totaldominans första halvtimmen, 0-1 fortf.
*Perisic är på hugget men bara ett par skott i 1a, bra tryck i frisparken men dippar lite sent.
*2-16 i goal attempts, men bara 0-1 i ht.
*2a hl är helt Azerbajdzjans, märklig scenförändring och 1-1 är rättvist.

EM-kval, 18:00
Azerbajdzjan - Kroatien
Kroatien -1,5
1,87 (3/10)
Perisic målskytt
2,55 (2/10)

Missat överspelet - rasat i odds & även värdefulla punkter i hcp. 1,87 har dock litet värde kvar - Azer är dåliga - syns i "Expected goals"-stats (0,67 för & 2,74 mot). Perisic startar.

Nifty 4 år sedan

Vart kollar du statsen?

SB 4 år sedan

I det här fallet googlade jag på Expected goals, men jag har ett mail från våras från en f.d. a-landslagsspelare med länkar/info, kollar det senare.

Nifty 4 år sedan

Aight. Tackar

JE89 4 år sedan

Seriespel hockeyettan östra/västra

Vinnare hockeyettan östra
Huddinge @2.4 Betssongroup

Vinnare hockeyettan västra
Mariestad @2.8 Coolbet

SB 4 år sedan

Så stor skillnad på lagen (trupp/ekonomi/mälsättning) i serierna?

JE89 4 år sedan

Som jag ser det så finns det två kandidater som kan utmana om 1:a platserna i östra och västra.
I öst så är det Huddinge och Hudiksvall. Huddinge har värvat ihop ett väldigt starkt lag inför kommande säsong och man besitter en bra spets blandat med mycket rutin. Kanske inget supervärde för att vara en långtidare, men klart spelbar. Övriga lag kommer vara klart efter dessa två

SB 4 år sedan

Tack för snabb återkoppling....

JE89 4 år sedan

Lite samma tankegångar i den västra serien även om den är snäppet jämnare än öst i min mening, Står mellan Mariestad och Borlänge. Borlänge har lite bantad trupp om man jämför med fjolåret, men fortfarande en stark trupp då man lyckats behålla delar av sin spets. vinner Mariestad sina inbördes så ska man ha goda chanser till att ta 1:a platsen, Och jag tror inte vi kommer få 2.8 på en ML dubbel på Mariestad.
Övriga bookies har Mariestad i 2.25ish

SB 4 år sedan

Tack JE!!

johan 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

Backa - Zarkovo X / 1 - 4,50... Ja vad säger ni om den serbiska matchen . ialla fall så lade jag in det och körde detta, serbisk match .börjar om ett tag.Ja då väntar jag om det blir klirrrr

SB 4 år sedan

Ja du, säger mig inget dessa lag..

johan 4 år sedan

Okey tråkigt.

Viktor 4 år sedan

Killen frågar om ligor som inget vet. Vilket skämt

Viktor 4 år sedan

Spelar 30 matcher om dagen på ligor som ingen vet. Känner igen detta och det är du Peter.Spelar exakt likadant.

Theillest 4 år sedan

Har sagt det förut o säger det igen.. Detta är Peterlars från rekat eller bara Peter från youbet, likheterna med antal spel o sättet att skriva är solklart.

Nordan 4 år sedan

Det gick ju käpprätt åt helvete det där. Bet lost

SB 4 år sedan

Kroatiens inställning i 2a hl är pinsam. Vilka direktiv som förts fram av förbundskapten i ht skulle jag vilja veta. Låt säga att Sverige visat denna bleka sida hade det blivit sågning rakt av, tråkigt för oss med våra lir...

SB 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

*Hollands kross är ohotad 4-0 (1-0), men Ungern lyckas inte manövrera ett påpassligt Slovakien (1-2), den gruppen förblir "öppen"..

EM-kval forts.

Holland vinner båda HL
1,76 (7/10 units)
Holland med stark startelva! Ett stort avbräck för Estland på mitten.

Ungern (DNB)
1,72 (3/10 units)

SB 4 år sedan

Grym nationalsång esterna har dock 🤩

SB 4 år sedan

Belgien, vilken kvalité alltså, minns när Sverige var ett bättre landslag, vad har vi att lära oss?

Nifty 4 år sedan

Typ allt

SB 4 år sedan

Ja, så enkelt är det nog. Värva över akademin 😑

SB 4 år sedan

Känns som en tidsfråga innan Ryssland trycker in den. Någon som ser N Irland - Tysk, statsen visar på ett spelförande N Irland 😯

Nifty 4 år sedan

Ja. Nordirland har ägt första 20. Tyskarna har vaknat nu efter 20

Nifty 4 år sedan

Irland pressar nu

SB 4 år sedan

Det såg jag inte komma, den inledningen av matchen. NI:s 4 segrar i gruppen har samtliga varit mot Belarus å Estland. Tyska maskinen vaknar nog i 2a.

Nifty 4 år sedan

Hoppas det. Tyskarna är nog chockade nu

johan 4 år sedan

Juventude - Imperatriz X / X - 4,50 ...senaste mötet 0-0 och retur nu inatt och här blir det samma visa inget av lagen vill förlora i brasilianska slutspel kvartsfinal. kommer bli en avkatande match där spelarna är rädda för att gå bort sig så här kommer jag jobba in den lungt och stilla och få tillbaka det jag förlorade på förra matchen.jag säger kabooom när denna sitter.God kväll på er och hej så länge

LTJD 4 år sedan

Kaboom..

Fellowship 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

Amerikansk fotboll / NFL / 04.20.
Oakland Raiders-Denver Broncos.
De 5 senaste mellan lagen har gått under linan.
U 45.
@1.71.
Check 👍👏 24-16.

SB 4 år sedan

Jag är helt novice här men lite nyfiken. Samma headcoacher som tidigare år i båda lag?

Fellowship 4 år sedan

Det har jag ingen aning om tyvärr 🤔👍.
Men de fortsätter med rätt så snåla matcher i alla fall.

Spelbolag & Bonusar

  • Betta utan konto!
  • Vinsten på kontot på 5 min!
  • Sveriges bästa spelbolag!
Hämta bonus här!
  • Nu 500% bonus till 500kr!
  • Mycket bra på livebetting!
  • Grym mobilsida
Hämta bonus här!
  • Just nu 100% bonus till 1000kr!
  • Snabba utbetalningar
  • Svenskt seriöst bolag!
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 2000kr!
  • Spela utan konto med BankID!
  • Vinstutbetalningar på 5 minuter!
Hämta bonus här!

Spelbolag och Bonusar

  • Bäst odds på hockey
  • Bra liveutbud
  • Roliga spelformer
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 500kr!
  • Stort utbud på NHL och NBA
  • Lättnavigerad sajt & bra odds!
Hämta bonus här!
  • Just nu 450kr i riskfritt spel!
  • Spela mot andra spelare
  • Nya pool-spelen är grymma!
Hämta bonus här!
  • Gammalt anrikt spelbolag
  • Bra snabb support
  • Många bankalternativ
Hämta bonus här!
  • Riktigt snygg sajt!
  • Lättnavigerad och bra utbud!
  • Mycket roliga tävlingar på sajten!
Hämta bonus här!
  • Ofta bra odds
  • Snygg och lättnavigerad
  • Bra och snabb support
Hämta bonus här!
  • Ny seriös aktör
  • Bra odds och utbud
  • Roliga snöbollstävlingar
Hämta bonus här!
  • Snygg och enkel att använda
  • Bra utbud på fotboll
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • Bäst på svenska marknader
  • Spel på lägre divisioner
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • 18 års åldersgräns
  • Spela Ansvarsfullt
  • Kontakta Stödlinjen vid problem
Stödlinjen.se