CurvaSud 5 år sedan

Kvällens enda spel:

1. Finland ö2.5 hörnor 1.76@ 4/5u✖

Snize 5 år sedan

Adderar dagens två sista spel från Miami Open:

🎾🇺🇸Miomir Kecmanović ML @ 2.05 hos Bethard (3u)
🎾🇺🇸Ajla Tomljanović ML @ 2.30 hos Bethard (2u)

eff-fem 5 år sedan

Imorgon tar Leksand emot AIK och det är ett fullsatt Tegera Arena som kommer koka. Leksand har allt i egna händer för att få spela kvalspel till SHL och det kan avgöras redan imorgon om Leksand vinner. Jag såg förra matchen som slutade med 2-1 vinst till Leksand. Jag tycker inte alls att matchbilden speglade resultatet. AIK kändes hetare men Leksand spelade mer som ett lag och Brage höll tätt. Här i den här matchen tror jag AIK kommer få det väldigt tufft med tanke på det enorma publikstödet. Men jag kommer ändå lira på AIK vinst till 3.15 på Svenskaspel. Man hade ändå över tjugu fler skott i första matchen. Och jag tror att man kommer få bättre utdelning i den här matchen än tidigare matcher då det vart mycket stolpe ut.

andante 5 år sedan

Leksand är motsatsen till AIK, man lyckas höja sig och prestera när det gäller som mest. I första halvan av säsongen var man ju helt under isen, medans AIK levererat stadigt sett till hela grundserien. Men något hände med Leksand när Melin (förflutet i Gnaget såklart) tog över. Men det är bäst av tre alltså?

eff-fem 5 år sedan

Precis Andante det är bäst av tre i denna PlayOff. Så ikväll kan det avgöras, hjärtat säger Leksand, hjärnan säger AIK. Det här blir en riktig rysare kan jag lova!

eff-fem 5 år sedan

Jag lägger även till en till tv-peng trippel 12.38 på Betsson. Insats 1/5 Unit!
Timrå IK - IK Oskarshamn 1
Leksands IF - AIK 2
Malmö Redhawks - Frölunda HC 2

eff-fem 5 år sedan

Matchen slutade 7-2 till Leksand. Jag kunde inte vart mer fel ute här. Nu blir det att ladda om till Slaget om Siljan. Spelar man som man gjorde idag då ska man ha en chans att duellera. Men jag tror fortfarande Mora är nivåer bättre och kommer ta detta relativt enkelt. Men jag håller ju såklart på Leksand!

Nordan 5 år sedan

Islanders hittar hem fint till 2,80
Edmonton hittar dessvärre inte hem

andante 5 år sedan

Snyggt med Islanders! Vilka tror du vinner respektive conference och till slut hela Stanley?

Nordan 5 år sedan

Haha riktigt svår fråga. Beror ju helt på mem Nashville vore kul. Allt utom pingvinerna eller caps skulle funka för mig. Tampa förtjänar det ju mest .Själv då, några tankar?

andante 5 år sedan

Ja det vore tråkigt med Washington igen men tror inte det. Tampa ser ruggigt starka ut, slog väl rekord i antal segrar. Vore kul om ett kanadensiskt nådde final som Flames eller Toronto. Men chansar på Boston från östra mot St. Louis från västra.

jonte 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Sunshine Coast - Western Pride live
X2, @1.72
2/3 U

1-0 min 55, Sunshine ska väl inte lyckas ta årets första vinst? Western brukar mosa mot Sunshine, 8-1 och 15-1 under 2018.
⛔️
2-0 kommer på övertid, uselt 

andante 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Okej, nu är det nästa "stjärna" i landslaget som vill hävda sin egen storhet. Den ljumsskada som Forsberg tydligen ska lämna truppen för hade väl inte stoppat honom från att spela hela matchen så irriterad av bytet som han blev? Om dessa pojkar växer upp och levererar i klubblagen först så kan de bete sig som den mini-Zlatan de verkar vilja vara. Det är dessa gånger Zlatan själv hade haft inflytandet att motverka patetiska beteenden som nu visar sig i landslagstruppen.

andante 5 år sedan

Sorry, hade fel av det jag läste. Han är tydligen kvar i truppen.

Frazze88 5 år sedan

Haha ja jag reagerade imorse starkt jag me andante 😂 Såg bara: Forsberg lämnar i vredesmod. Då tänkte jag bränn den jäveln som lämnar för att han inte fick spela sista tjugo 😂 Men men. För mig som jobbar i Oslo och ska se matchen på tisdag med massa Norrmän så är det en ren VM final 😎

andante 5 år sedan

Haha verkligen. Började fundera vad det är frågan om. Jag tror ju dock att Forsberg var nära att dra men blev övertalad, han verkar lite putt i motvind. På Raúls tid som kapten i Real sprang han mot sidlinjen om han blev utbytt vid underläge och peppade igång sin ersättare. Den dag Forsberg går om Raúl kan jag svälja att han drar från en landslagstrupp 😜

Jaså vad schysst! Det är säkert skönt att skidsäsongen snart är slut så du slipper det tugget där haha 😀 Är det på Ullevål matchen ska spelas?

andante 5 år sedan

Säger ju det. Nu har han lämnat truppen i alla fall. Ljumskskada...vilket struntprat. Det man brukar ange som orsak sådana gånger.

Anders0n 5 år sedan

Så ni menar alltså på riktigt att ni tror att Foppa lämnar landslaget pga av att han blev utbytt? Herregud......

andante 5 år sedan

@Anders0n
Jag vet att det är jättekänsligt för vissa om man kritiserar en landslagsspelare eller något med koppling till landslaget. Det är lika vanligt som att många svenskar övervärderar landslaget.

En ljumsskada kan vara lindrig och gå över på en natt såväl som allvarlig men sett till att Forsberg spelade 68 minuter och tog bytet som en överraskning tyder det på det senare. Jag tror, precis som jag skrev om att Nilsson Lindelöf delvis nobbade på grund av kompisen Guidettis petning, att Forsberg lämnar i besvikelse OCH ljumsskada. Hans inställning har jag inte mycket till övers för. Han verkar svag av dåliga prestationer och när inte andra delar hans självbild. Självklart släpper Janne Andersson hem honom i överenskommelse att skadan ska bli bra. På så sätt slipper Andersson negativ energi med två dagar till nästa viktiga match. Skulle inte förvåna om Forsberg startar i Leipzigs match på lördag. Men det är jag det.

andante 5 år sedan

*tyder det inte på det senare

Anders0n 5 år sedan

Foppa har ju missat hela säsongen i stort sett. Spelat den senaste 3-4 matcherna bara. Och då har han startat på bänken. Att han får känning och samt att han inte spelat 90min på länge så är det inget fel att ta ut han i 70' min. Sjävklart är han väl besviken pga av att han byts ut / slår upp skadan... Hur ska han uppträda? Ska han vara skitglad över att bytas ut? SJÄLVKLART tar tidningarna tillvara på att han visar besvikelse genom att förstora det så dom får sälja mer.

Likadant med Vigge... Att folk tror att han tackar nej pga av att Guidetti petas är rent av pinsamt. Maja är höggravid och föder när som. Självkart ska Vigge vara där nu.

andante 5 år sedan

Han har spelat 12 matcher och det pratas redan i Tyskland om att han är aktuell för Hertha-matchen på lördag. Såklart han ska vara besviken av att bli utbytt där och då (vem hade inte blivit det?). Men det kan ju knappast komma som en överraskning för honom själv precis som det argumentet du för, att han har lite speltid i sig innan dess. Sedan är det ett landslag han representerar och att vända bort blicken, inte prata med media, åka hem dagen efter och vara aktuell för spel kommande helg klingar inte bra alltså. Media skiter väl jag i, drar mina slutsatser och jag tycker killen verkar ha en självbild som inte är i samklang med hans roll i fotbollens näringskedja. Efter skitmålet mot Schweiz i åttondelen i somras sade han helt allvarlig "idag behövde Sverige mig och jag klev fram". Som om han gjort en Zlatan-bica mot England eller en frispark från 20 meter i krysset helt otagbart. Löjligt.

Angående VNL hade han fått barn timmar innan du skrev och det är givet han skulle vara där vid födandet, det säger jag inget om.

Nifty 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

ℹ️ 13:45 / Denmark / 1st Division
🇩🇰 Roskilde v Thisted
⚽ Over 2.5 Goals & Btts @ 2 (2u, 365)

2-1 79' ✅✅

jonte 5 år sedan

Tackar! Gick med på ö2.5 live i 10e

Nifty 5 år sedan

👍🏻👍🏻👍🏻

Macmac 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

❗Live
H2h 3/3 blgm
✅👏💰

andante 5 år sedan

Fint odds. Grattis!

andante 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

EM-kval
Kazakstan-Ryssland (15:00)
Kazakstan asian hcp. +0.5
odds: 2.05
2/5 u
❌ (0-4)

andante 5 år sedan

Åh herregud. Skönt med klubblagsfotbollen tillbaka sen...

Snize 5 år sedan

Dålig dag igår. Svagt spel på Mannarino som var fullständigt horribel, och Evans tappade tyvärr efter han gick upp till 1-0 i set. Vi får in en monstervinst på Hsieh, men Kecmanovic chokar bort en 4-1, dubbelbreak start i första set och kunde inte återhämta sig, medan Ajla gick ner i ett avgörande tiebreak i tredje set. Vi kör på igen idag dock!


🎾🇺🇸Mannarino +4.5 games @ 1.72 (2u) ⛔️
🎾🇺🇸Mannarino ML @ 3.70 (1u) ⛔️
🎾🇺🇸Evans ML @ 2.60 (2u) ⛔️
🎾🇺🇸Hsieh +1.5 sets @ 1.82 (3u) ✅
🎾🇺🇸Hsieh ML @ 3.10 (1u) ✅
🎾🇺🇸Kecmanović ML @ 2.05 (3u) ⛔️
🎾🇺🇸Tomljanović ML @ 2.30 (2u) ⛔️

-5.44u

andante 5 år sedan

På det igen!

Macmac 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

LIVE❌❌

Viktor 5 år sedan

Fan vad skönt Hanna Öberg riktigt härligt. Vilken tjej

andante 5 år sedan

Skönt med tanke på hur hon sköt bort guldet förra helgen på hemma-VM.

Frida Karlsson 😻

Viktor 5 år sedan

Ja verkligen. Starkt att komma tillbaka och vinna idag.

Viktor 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Längdskidor

Bolshunov vs Harvey h2h

Bolshunov @ 1.83 miss

Nifty 5 år sedan

ℹ️ 22:05 / Costa Rica / Primera Division
🇨🇷 Limon v Guadalupe
⚽ Over 2.5 Goals & Btts @ 2.10 (2u, 365)

Good luck 🍀🍀

Snize 5 år sedan

Grym dag för en grym dag! Dagens första spel från Miami Open:

🎾🇺🇸Fabio Fognini ML @ 2.95 hos Bethard (1.5u)
🎾🇺🇸Över 22.5 games i John Isner - Albert Ramos-Viñolas @ 1.73 hos Coolbet (3.5u)

Snize 5 år sedan

DEl 2

andante 5 år sedan

Sitter inte överspelet kan vi ju lägga ner.

Viktor 5 år sedan

Isner går oftas långa matcher. Så denna ska sitta. Vad säger ni om imorgon matchen mellan Anderson och Sousa . tiebreak ö 0.5 tll oddset 1.87?

andante 5 år sedan

Det är ett poteniellt spel. Kanske något tiotal enheter upp. Anderson blev ju oväntat breakad två gånger mot Munar och jag håller Sousa högre än honom på hard. Samtidigt är det ju Andersons chans till vinst.

En match som också bör bli jämn är Hurkacz-Auger-Aliassime. Tråkigt matchodds på polacken iofs men över 23.5 (1.83) är intressant.

Viktor 5 år sedan

Ja får se om jag lägger det spelet imorgon.

Snize 5 år sedan

Därja! Ja, hade blivit gott grinig om vi inte fick in övern där Andante. Tiebreakspelet skulle jag nog avstå, Anderson övertygade inte alls och servade uselt mot Munar. Håller med om överspelet i Auger, men skippar den matchen helt idag.

Nordan 5 år sedan

NHL samma insats på bägge medel.
Islanders -1,5 till 2,60
Colorado vinna under ordinarie tid till 2,65

eff-fem 5 år sedan

Håller tummarna extra för dig i Islanders-matchen. Den ska jobbas in, ska vi säga 3-1 i öppen kasse till 12 gånger pengarna?

Nordan 5 år sedan

2-0 funkar fint 👊

Viktor 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

San Marino - Skottland Start 18:00

Över 4.5 @ 2,10  ⛔️   - 3.5 Skottland @ 1.80 ⛔️

Viktor 5 år sedan

20 målet tydligen bortdömt

Viktor 5 år sedan

Nej nej nej ni är usla hejdå Skottland. Uselt jävla spel

Viktor 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Livespel NBA

LA Clippers ö 113.5 @ 1,83 ✅

Viktor 5 år sedan

nice 15 poäng på lite mer än 4 min så uppe på 60 i första

andante 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Med lite sargad form spelet läggs, men då finns mer att vinna än förlora på detta värdeodds. Tycker det är troligare till att sitta än oddset pekar på och chansar med liten insats.

ATP Miami
Raonic-Edmund (18:30)
över 1.5 tie break
odds: 5.50
1/5 u
❌ (4-6, 4-6)

Snize 5 år sedan

Adderar:

🎾🇺🇸Yulia Putinseva ML @ 2.70 hos Bethard (2u)
🎾🇺🇸Over 23.5 games in Milos Raonic - Kyle Edmund @ 1.89 hos Coolbet (2u)
🎾🇺🇸Kyle Edmund ML @ 2.32 hos Unibet (2u)

Snize 5 år sedan

Del 2

Viktor 5 år sedan

Snyggt spel på Isner och Ramos

Snize 5 år sedan

Tack Viktor! Jobbar vi in resten nu :D

CurvaSud 5 år sedan

Kvällens spel:

1. Nordirland vs Vitryssland
Nordirland ö1.5 kort 2.10@ 4/5u

Lycka till!

Snize 5 år sedan

Adderar:


🎾🇺🇸Nikoloz Basilashvili ML @ 1.55 hos Bethard (7.5u)

Haase freerollar här, då han undvek Monfils som hade mosat honom, men drog sig ur på grund av skada. Nikoloz spelar grym tennis just nu och kommer vinna denna matchen enkelt.

Cundell 5 år sedan

Jag tror Haase tar hem detta. Men lycka till! Kul att se att ni håller igång ännu👌

Snize 5 år sedan

Ooh, intressant! Varför tror du Haase tar denna match? Kan inte se varken statistiska eller spelmässiga skäl till att han ska kunna störa en betydligt bättre spelare på ett underlag som missgynnar hans spel enormt.

Cundell 5 år sedan

Fick äta upp det jag sa! Du var på helt rätt spår, men jag tycker Basilvashi spelar för bra tennis just nu. Han har verkligen utvecklats på hard senaste tiden.

Snize 5 år sedan

Ja, han har tagit enorma kliv framför allt mentalt. Publicerades ganska nyligen en väldigt läsvärd artikel om vilket jobb hans coach Jan de Witt gjort med honom under det senaste året. Sök på "Nikoloz Basilashvili: Putting Together A Jigsaw". Rekommenderas!

Cundell 5 år sedan

Tack!

Viktor 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Holland - Tyskland

Holland dnb @ 1,70 ⛔️

3-1 @ 17 ⛔️

Viktor 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

live

Cypern - Belgien ö 3,5 @ 1,75 ⛔️

Viktor 5 år sedan

bara usla spel just nu

Snize 5 år sedan

LIVE:

🎾🇺🇸Daria Kasatkina ML @ 1.80 hos Bethard (3u)

Venus har enorma problem med sin serve just nu, och Kasatkina´s aggressiva spel har givit henne tre breaks redan. Så fort hon börjar hålla sin serve kommer denna matchen glida den äldre Williams-systern ur händerna.

Snize 5 år sedan

Ber om ursäkt för denna, detta är det sämsta spelet jag postat i år by FAR. Har dock aldrig sett en liknande härdsmälta på egen serve någonsin förr. 20% av poängen på 1sta serven vunna i första set. Vi har nu nått sex servgame och hon har blivit bruten varenda gång. Komedi.

Viktor 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Live ATP Miami dubbel

Murray J./Soares B. @2,50 ⛔️

andante 5 år sedan

Bra uppfattat att gå på det oddset oavsett vem som vinner skiljesetet!

Viktor 5 år sedan

verkligen inte ett uselt spel

Viktor 5 år sedan

tar en paus nu inga mer spel kan bara bli sämre

Spelbolag & Bonusar

  • Betta utan konto!
  • Vinsten på kontot på 5 min!
  • Sveriges bästa spelbolag!
Hämta bonus här!
  • Nu 500% bonus till 500kr!
  • Mycket bra på livebetting!
  • Grym mobilsida
Hämta bonus här!
  • Just nu 100% bonus till 1000kr!
  • Snabba utbetalningar
  • Svenskt seriöst bolag!
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 2000kr!
  • Spela utan konto med BankID!
  • Vinstutbetalningar på 5 minuter!
Hämta bonus här!

Spelbolag och Bonusar

  • Bäst odds på hockey
  • Bra liveutbud
  • Roliga spelformer
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 500kr!
  • Stort utbud på NHL och NBA
  • Lättnavigerad sajt & bra odds!
Hämta bonus här!
  • Just nu 450kr i riskfritt spel!
  • Spela mot andra spelare
  • Nya pool-spelen är grymma!
Hämta bonus här!
  • Gammalt anrikt spelbolag
  • Bra snabb support
  • Många bankalternativ
Hämta bonus här!
  • Riktigt snygg sajt!
  • Lättnavigerad och bra utbud!
  • Mycket roliga tävlingar på sajten!
Hämta bonus här!
  • Ofta bra odds
  • Snygg och lättnavigerad
  • Bra och snabb support
Hämta bonus här!
  • Ny seriös aktör
  • Bra odds och utbud
  • Roliga snöbollstävlingar
Hämta bonus här!
  • Snygg och enkel att använda
  • Bra utbud på fotboll
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • Bäst på svenska marknader
  • Spel på lägre divisioner
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • 18 års åldersgräns
  • Spela Ansvarsfullt
  • Kontakta Stödlinjen vid problem
Stödlinjen.se