SB 5 år sedan

Ons 12/9 19:00
GAIS - Värnamo
Spel: Asian 0 Värnamo
3,55 @Unibet
3/10u

GAIS är favorit att vinna på hemmaplan, men för varje match vi närmar oss slutet kommer nog det där lilla extra att försvinna mer och mer. Gjorde det skapligt borta mot AFC, och räknar nog med en trea här.

Värnamo har lyft sig enormt spelmässigt sedan klubben fyllt på med mängder av spelare under sommaren. Poängen har också trillat in därefter och motivationen går inte att ta miste på. Nytt kontrakt ska säkras och i ärlighetens namn är man inte helt borta här. Ett litet värde finns trots allt i oddset - testas därför lågt.

Inga avstängningar eller nya skador/sjukdomar stör i något av lagen till min kännedom.

SB 5 år sedan

Oddset har sjunkit lite, jag skulle säga spelbart ner till 3,00, men inte under det.

Bettarsonen 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Tisdagsdubbel

Falkenbergs Vinst & Ö 2,5 Mål (totalt)
Belgien gör mål i båda halvlekar
@4.20 2/5u

Falkenbergs matcher brukar vara väldigt målrikt (mest mål i Superettan) & även sluta med 3 poäng till lagets favör. Kollar man på de 5 senaste matcherna så har laget 3 vinster, 1 förlust och 1 oavgjord & målstatistik som visar 11 gjorda mål & 7 insläppta. Landskrona som kommer på besök till Falcon Alkoholfri Arena (Sveriges i särklass fulaste namn på en arena)är i ett pressat läge då man just nu är påväg ner i seriesystemet.

Man har gjort sig av med tränaren Agim Sopi och in kommer Dansken Jack Majgaard Jensen. Ordinarie målvakten Amr Kaddouri är tillbaka från skadan han ådrog sig i derbyt mot Helsingborg (19/8). Kollar vi Landskronas senaste 5 matcher, 3 förluster & 2 oavgjorda med en målstatistik på 4 gjorda mål & 11 insläppta. Förra mötet i våras slutade 2-3 till Falkenbergs.

Att Belgien ska lyckas med att göra mål i bägge halvlekarna känns bra på förhand då man pulvriserade Scotland i senaste träningsmatchen och även nätade i bägge halvlekarna. Island som agerar hemmalag *host* (slagpåse) blev helt utspelade mot Schweiz och släppte även in mål i bägge halvlekarna. Jag ser framemot en tuff kväll för Erik Hamrén!

Lycka till vid rygg :)

Nifty 5 år sedan

Fin dubbel. Jag kör ö2,5 i både Islands v Belgien och England v Schweiz @ 3.85

Bettarsonen 5 år sedan

Tackar! Den känns ju också fin 👌🏼

Nifty 5 år sedan

Sverige / Superettan / 18.30

Falkenbergs v Landskrona
Falkenberg -1 Asian @ 2.02 Pinnacle

Ruskigt svårt o se Falkenberg förlora ikväll mot ett bortasvagt Landskrona.

Gemestone 5 år sedan

Klickade också hem denna match tidigt igår, men kollade inte så noga, nöjde mig med @1.970 (bet365). Så fastän den finns i mitt spread ryggade jag inte✌️Önskar oss lycka till!

Nifty 5 år sedan

Härligt då är vi fler som tror på samma spel. Hade jag missat din rek här på chatten? 🤐🤔😳

Gemestone 5 år sedan

Nej jag har inte postat ngt, bettat några dagar i det fördolda. Lägger inte upp ryggar i min spread, så ifall ngn bryr sig eller kollar upp så ville jag bara få det sagt. Har föjt med Falkenberg en tid nu, enbart resultaten dock. Detta bör dom fixa tycker man ju💪

Nifty 5 år sedan

Yes. 😎👍🏻

Nifty 5 år sedan

Bra Lag o lira live på. Speciellt överspel

Gemestone 5 år sedan

👍Jag fick ögonen på Falkenberg via denhär chatten. Många som spelar på dem och oftast med framgång✅

Bettarsonen 5 år sedan

Många som spelar på belgien och Falkenberg, hoppas vi får rätt 👏🏼 väldigt bra spel förövrigt! Cashen tbx vid uddamålsseger, måste ju droppat i odds nu.

Nifty 5 år sedan

Ej kollat. Hoppas på mål snart. Massa hörnor när man inte lirar det😃

Leustan 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Qiang Wang. @2.      3/5. Live. ✅

Leustan 5 år sedan

1,18 pregame

Nifty 5 år sedan

King

Leustan 5 år sedan

Tack Nifty!

jonte 5 år sedan

Ayacucho - FBC Melgar
FBC Melgar ö1.5, @2.12
2/3 U
Peru 22:30:
Melgar har löst detta 8 senaste inbördes. Man kommer med fin målform då man gjort 2 resp 3 mål dom senaste 2 matcherna. Ayacucho klarar sällan av att hålla nollan och lär inte göra det idag heller, man har släppt 2 mål senaste 2 matcherna. Kom igen Melgar!

Ajok 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Belgien att göra mål i båda halvlekarna till 2.02 borta mot Island som förlora med 6-0 mot Schweiz i veckan! Belgien vann samtidigt med 4-0 mot Skottland! Erik Hamren har stor press på sig (redan) och lär vilja stänga ner totalt i defensiven, men blir svårt mot VM bronsmedaljören, som har världsspelare på sina offensiva positioner. 

Lycka till vid rygg, ska försöka reka lite mer spel här, ryggar oftast, men nu finns lite mer tid så ska försöka vara lite mer aktiv!
Ser mycket upp till er rekare här som är här och rekar varje dag och oftast grönt vid dagens slut.

Nifty 5 år sedan

Bettarsonen la Belgien mibh några rader ner 😘

Ajok 5 år sedan

Hahah oj, ber om ursäkt, var inte alls meningen!

Nifty 5 år sedan

Lugnt. Hade det varit mitt spel hade kontot rykt. Nu var det bara Bettarsonen 🤣😘

Bettarsonen 5 år sedan

”Nu var det bara Bettarsonen” Hade jag haft känslor tror jag att den kommentaren hade sårat 🙄

Leustan 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Su Weih Hseih. @5,50.          2/5. Live ✅
Kurumi Nara.    @3,75.          2/5. ❌
+7 Units

Leustan 5 år sedan

Fina odds på de asiatiska spelarna här. Hseih 1,50 pre och Nara 1,66 pregame

Nifty 5 år sedan

Kör denna dubbel ikväll ö2,5 @ 3.85

Belgien brukar näta minst 2 ggr. Ö2,5 känns rimligt här då båda lagen är inblandade i målrika matcher.

Tror på en öppen historia mellan England v Schweiz. Båda lagen är starka framåt. Historiskt brukar det nätas mellan lagen.
(körs utanför spread)

jibberishh 5 år sedan

själv funderar jag på att spela belgien över 2,5, Island läckte som ett såll senast mot Schweiz. Lite skoj med att Hamren lyckas sabba det försvar som varit starkt under Lagerbäck

Nifty 5 år sedan

Frågan är om Belgien kommer att gå ut hårt. Ligan drar ju igång i helgen. Sen så vill väl Island kämpa lite extra för hedern efter senaste förnedringen. Men visst är ö2,5 fin på Belgien. Jag kör lite mer safe 🤣

Nifty 5 år sedan

Han är tillbaka

Incassss 5 år sedan

Jävla kaos när man skulle hem från Cypern så planet blev försenat i 12 timmar 😩 Men nu jävlar är konungen på hemmaplan igen 🕺👑🤓 haha.

Nifty 5 år sedan

Slutat uppdatera din spread?

Incassss 5 år sedan

Yes la ner den när jag la ner Twitter. Känns bara korkat att först ha ett publikt spread och sedan ett privat spread. Tar bara onödig tid med 2 stycken och tid är pengar idag 💰

Gemestone 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

UEFA NATIONS LEAGUE C / 11sept
Finland v Estland
Finland O1.5 goals @1.980 (pinnacle)
1/2units

Fastän min form inte varit den bästa är denna för bra för att lämna bort här på chatten. Tycker oddset är alldeles för bra för detta överspel.

Tro det eller ej, men Finland har bara förlorat 1match på de senaste 10. Sex vinster, tre oavgjorda & en förlust. I och för sig har ju inte motståndet varit av världsklass, men ändå värt att notera. Finland har ett litet uppsving i fotbollsvärlden. Senaste lagen möttes vann Finland med 3-0. Finlands herrlandslag är inte densamma som för ett till tre år tillbaka då ingenting gick som det skulle, så att blicka tillbaka i statistiken är onödigt. Nu är formen god! Tim Sparv (Midtjylland) återvänder till mittfältet efter en skada och med bara sin närvaro höjer hela laget. Ett avbräck har Finland. Viktiga ytterbacken Jere Uronen fick en smäll mot huvudet i matchen mot Ungern och finns inte med i startuppställningen inför dagens match. Men mot Estlands svaga offensiv borde inte det betyda ngt. Jämför man spelare mot spelare så har Finland mycket högre klass med spelare i fina ligor runt om i Europa & USA (MSL) medan Estniska spelarna håller till i Finska Veikkausliiga och i sin egen liga Meistriliiga.

Estland kommer inte att hålla nollan, men hur många släpper man in är frågan? Jag tror på minst 2mål!

Hunter666 5 år sedan

Surt som en citron att inget (pålitligt) bolag erbjuder spel på BIF-TIK i SHL upptakten idag...

bjornee 5 år sedan

Brynäs borde väl vara numret större?

Hunter666 5 år sedan

Jo, men att ingen av BIF och FBK:s matcher öppnas för spel???
Är det ingen underskattning så kan ju förstås FBK vinna med tvåsiffrigt då MIK bara fått en tillbaka på backsidan vad jag förstått....

SB 5 år sedan

Intressant info, återkom gärna om det blir spel 😽

bjornee 5 år sedan

Finns på betsson

Hunter666 5 år sedan

SB :

Över 6,5 till 3,25 på Bettsson på FBK = MUMMA ;)

SB 5 år sedan

Runt 1,50-1,60, något värde??

Hunter666 5 år sedan

SB :

Har svårt att se FBK ta en torsk emot ett MIK, dock så får några testa idag att spela som varit skadade. Frågan är hur de matchas då premiären är fyra dagar bort.
Tror ABSOLUT inte att de chansar om de får den minsta känningen med de som inte varit på is på jättelänge, visst vill man "matcha" laget men blir svårt när de individuella misstagen stått som spön i backen på slutet och många får nya kedjekamrater när dom som varit borta kliver på isen (för hur länge).

Kanske backar på tvåsiffrigt men spelvärde på 3,25 över 6,5 totalt i matchen absolut och allt över 1,5 på FBK maxbettas...

SB 5 år sedan

Tack.

FBK hcp -1,5 @1,95?

Hunter666 5 år sedan

hcp där skulle jag nog åxå maxbetta men en solklar 4/5. Jag har hållit FBK ganska högt med tanke på truppen de har. Sedan att man gör ett REJÄLT bottennapp 28/8 mot ett åxå intressant ÖHK lägger jag inte så stor vikt på.
Däremot hur MIK sett ut.... Oj Oj Oj där måste man börja hitta något att gå på innan man ens kan spekulera i en skräll...
Försäsong är dock försäsong men att den här skräller, NEJ!

SB 5 år sedan

Liten rygg på FBK-MIK Ö5,5 @2,20 hos Will Hill iaf, väljer att fega lite..

Ska jag komplettera med FBK -1,5 tycker ni? (Läs ovan)

SB 5 år sedan

OK ser att jag fått svar, ryggar det med, lite försiktigt dock. Jag har respekt för målvakternas storlek av skydd hehe.

SB 5 år sedan

Förresten hur gör ni med Brynäs?

Dreamer 5 år sedan

Över 3,5 mål på FBK ger 2 i odds på Paf. Samma spel borde finnas på unibet. Så högg den med hög insats.

Hunter666 5 år sedan

NU är dom uppe hemma hos mig (läs UB)... Yippie har skall fyllas på ikväll....

Leustan 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Kommer Coppejeans. @3,50.      2/5. Live ❌
Casper Ruud.              @2,62.        3/5 ❌

Leustan 5 år sedan

1,40 pre

Leustan 5 år sedan

Bränner sex gembollar till 5-3. Surt

Nifty 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

UEFA Nations League / 20:45

🇦🇩 Moldova v 🇧🇾 Belarus:
Belarus @ 2.24 (0.5 units)

Jag förstår inte varför oddset är så högt på Vitryssland? Moldavien vinner typ aldrig.

Senaste 17 matcherna hemma: 1-4-12

Moldavien förlorade nu senast med 4-0 borta mot "världsmästarna" Luxemburg 🙄 Medans Vitryssland kommer från en vinst hemma mot giganterna San Marino.

Skadar inte o testa 0.5u

johan 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Tisdags/Dubbeln/hockey,fotboll

Sibir -Yekaterinburg 2 (2,00)
Ungern U21-BelgienU21 2 (1,57)

@ 3,14

(4/5u)

Nordan 5 år sedan

Kliver på Belgien stenhårt. Island är inte lika vassa längre och -1,5 kommer grabbarna greja. Kliver in hårt på Belgien -1,5 till 1,78

Bettarsonen 5 år sedan

Fint spel! Btw satt senate MLB som du rekade? Slutade väl 5-4 men förlängning om jag förstod rätt

Nordan 5 år sedan

Självklart satt även det! 8 raka maxbet vettu. Belgien blir dock lite lägre insats

Bettarsonen 5 år sedan

Snyggt! Såg ingen uppdatering så blev orolig. Du är ju överlägset MLB kungen! Får börja rygga även fast jag inte förstår sporten då jag inte sett en enda match 😀

Nordan 5 år sedan

Nej glömde troligen bort att rätta den i chatten. Var lite av en rökig helg 🔥

johan 5 år sedan

Tisdag/singel 1 Vänskap/ 17,00

Uzbekistan-Iran 2

@ 2,30
(3/5u)

vilket härligt odds på iran.Mycke märkligt tycker jag då dom flesta av oss såg dom i somras mot storlag som spanien och portugal där dom ändå spelade jämt och hyfsat bra mot dom och nu möter dom ett motstånd som är enklare och här tycker jag givetvis att dom ska klå Uzbekistan.

Nifty 5 år sedan

@Nordan

Älskar din "unitskala" - Hårt, hårdare, hårdast....

🤣🤣🤣❤️

Nordan 5 år sedan

haha 👊

Hunter666 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Kvällens vänskapsSHL :

BIF-TIK /BIF -1 @1,86 @UB Maxbet
FBK-MIK /FBK -2 @2,20 @UB Maxbet

bjornee 5 år sedan

Väl spelat :)

SB 5 år sedan

Stort tack för hockeytugget tidigare och rekar, träffade 2/2 på det jag ryggade 🧑Kul!

johan 5 år sedan

Tisdag/singel 2 / SPANIEN: Copa del Rey 18,45

Malaga-Almeria 1

@ 1,60
(3/5u)

Malaga med ruggigt bra form möter Almeria med skitdålig form.Malaga är bra hemma och ska kunna lösa detta

jonte 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Schweiz U-21 - Lichtenstein U21 live
Ö1.5 HT, @1.81
2/3 U
0-0 min 7
⛔️
0-0, Aj aj, 2 skott på mål och 11 utanför av Schweiz

Nifty 5 år sedan

Regnar hörnor i Falkenberg.

Leustan 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Lorenzo Giustino @3,25.     3/5. Live ✅
Tatjana Maria.      @3,25.      2/5. Live ❌
Kristie Ahn.           @4.           2/5.   Live ❌
+2,75 U

johan 5 år sedan

Live spel/Tisdag

1-0 i denna matchen

Italien U21-Albanien U21 Dubbelchans x2

@ 13,00

(3/5u)

johan 5 år sedan

Härligt iram matchen gick vägen 0 - 1

4 timmar sedan Tisdag/singel 1 Vänskap/ 17,00

Uzbekistan-Iran 2

@ 2,30
(3/5u)

vilket härligt odds på iran.Mycke märkligt tycker jag då dom flesta av oss såg dom i somras mot storlag som spanien och portugal där dom ändå spelade jämt och hyfsat bra mot dom och nu möter dom ett motstånd som är enklare och här tycker jag givetvis att dom ska klå Uzbekistan.

Nifty 5 år sedan

Snyggt 👍🏻

johan 5 år sedan

Tack

Nordan 5 år sedan

Well played!

mackanlfc 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Live;

Falkenberg rak @2⛔️


Det här kommer dem lösa.

Istället kommer 0-2 BoIS.. Usch så uselt FFF.

Nifty 5 år sedan

Hoppas det men BoIS är jävligt nära nu. Kollar du?

mackanlfc 5 år sedan

Kan tyvärr inte kolla. Väldigt förvånad att FFF inte leder ännu. Vore en rejäl skräll om dem tappar här!

Nifty 5 år sedan

Sa ju det. Fash

mackanlfc 5 år sedan

Helvete med.. 0-1

Fellowship 5 år sedan

Fotboll / UEFA kval U21. 20.00
Gibraltar U21-Österrike U21.
Gibraltar U 0.5FT.
@1.48.

Nifty 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Live - Blgm @ 1.90 Falkenberg ✅✅

Nifty 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Landskrona pre ❌

0-2 81'

Bettarsonen 5 år sedan

Tisdagsdubbel

Falkenbergs Vinst & Ö 2,5 Mål (totalt)
Belgien gör mål i båda halvlekar
@4.20 2/5u ⛔️

Tränareffekten 😂😭

Nifty 5 år sedan

uselt.. Landskrona vann rättvist

Bettarsonen 5 år sedan

Såg inte matchen men Falkenberg är på min shitlist. Belgien lär ju lösa detta.

Cricke 5 år sedan

Coolt att Unibet nu har gjort så som vissa casinon har gjort att man kan spela utan konto och även få cashen utbetalda på några minuter :)

Nån här som testar hur det funkar?

Är det några fler spelbolag som har det jag har inte sett några andra tror Unibet är först ut väl?

johan 5 år sedan

skön dubbel som gick bra

5 timmar sedan, ändrad 5 timmar sedan Tisdags/Dubbeln/hockey,fotboll

Sibir -Yekaterinburg 2 (2,00)
Ungern U21-BelgienU21 2 (1,57)

@ 3,14

(4/5u)

Nifty 5 år sedan

Vad ska man kolla på.
Island v Belgien eller England v Schweiz?

Lutar åt det senare. Vilken ska ni följa?

DnzBetting 5 år sedan

Ingen! Svenska hollywoodfruar !

Cricke 5 år sedan

Hoppa mellan dom

Nifty 5 år sedan

Hahahaha

Nordan 5 år sedan

Man kan nog stänga av bägge i paus

Nifty 5 år sedan

Typ

SB 5 år sedan

Hoppa mellan fruarna??

johan 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Tisdag/Singel 4 /UEFA Nations League - Liga D

Moldavien-Vitryssland 2

@2,00

(3/5u)
vistryssland är klart bättre och här tror jag dom kommer leverera mot ettmediokert moldavien ikväll. första matchen vann vitryssarna med 5-0 över san marino och detta moldavien är som san marino.moldavien åkte på stjärnsmäll mot luxemburg med 0-4 .Nä detta ska vitryssarna jobba hem

Nifty 5 år sedan

Hahaha

Cricke 5 år sedan

Oj jävlar det där måste svida!

Nordan 5 år sedan

Fan kroaterna känns lite bakfulla från sommaren

johan 5 år sedan

Live spel/ match

San Marino-Luxemburg 0-2 här
ö 3,5
@ 1,80
(4/5u)
oj vilket spelövertag luxemburg. faktiskt förvånad att det bara står 0-2.Med sånt övertag så kommer det fler mål.

Fellowship 5 år sedan

2 timmar sedan 

Fotboll / UEFA kval U21. 20.00
Gibraltar U21-Österrike U21.
Gibraltar U 0.5FT.
@1.48.
0-5 och Gibraltar har ett skott utanför mål. Stabilt och Check 👍👏.

Nifty 5 år sedan

Vitryssland ❌

Gemestone 5 år sedan

Finland❌ Tidigt mål, sen inget mer🤮

Oskar Eghammar 5 år sedan

Vill passa på och tacka för dagens tankar och spel. Då jag själv inte hade någon bra feeling för något idag.

Framförallt för hockeyn och FBK som jag aldrig spelat utan att läsa här på sidan 👍

SB 5 år sedan

Den var fin 🤖

Hunter666 5 år sedan

Hmmmm skall jag ta åt mig liite nu eller???

Skämt åsido, nu börjar mitt liv SHL!!!

Oskar Eghammar 5 år sedan

Hunter: det ska du definitivt. Ska erkänna att jag satt lite nervig i tredjeperioden men sedan kom ju islossningen :).

SB: lika fin som en frispark från Kennedy 😃

Hunter666 5 år sedan

Oskar :

Ja, men efter 13-2 eller vad det var efter första perioden i skott så kändes ju bara det som en tidsfråga innan korthuset skulle rämna...

Här fick vi se hur mycket avsaknaden av matchtempo på återvändarna visar sig i tredje, precis som matcherna sett ut när de haft fem-sex juniorer... Det tar på krafterna att lira SHL... Därför de allsvenska nyförvärven blommar på vårkanten ;)

Oskar Eghammar 5 år sedan

Hehe ja du har helt rätt min vän. Dom hade väldigt mycket puck men fick inte in den bara. Helt sant gällande tredje då det var en helt annat fart på FBK och då var Mora inte ens nära att komma ikapp :).

SB 5 år sedan

Sorry Nifty,

Går emot Peking till helgen, om än försiktigt...

http://www.spreadsheet.se/sbrekar

Nifty 5 år sedan

All spel mot peking straffas på ett eller annat sätt 😎

Nordan 5 år sedan

Merci Belgien :)

Bet won!

Spelbolag & Bonusar

  • Betta utan konto!
  • Vinsten på kontot på 5 min!
  • Sveriges bästa spelbolag!
Hämta bonus här!
  • Nu 500% bonus till 500kr!
  • Mycket bra på livebetting!
  • Grym mobilsida
Hämta bonus här!
  • Just nu 100% bonus till 1000kr!
  • Snabba utbetalningar
  • Svenskt seriöst bolag!
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 2000kr!
  • Spela utan konto med BankID!
  • Vinstutbetalningar på 5 minuter!
Hämta bonus här!

Spelbolag och Bonusar

  • Bäst odds på hockey
  • Bra liveutbud
  • Roliga spelformer
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 500kr!
  • Stort utbud på NHL och NBA
  • Lättnavigerad sajt & bra odds!
Hämta bonus här!
  • Just nu 450kr i riskfritt spel!
  • Spela mot andra spelare
  • Nya pool-spelen är grymma!
Hämta bonus här!
  • Gammalt anrikt spelbolag
  • Bra snabb support
  • Många bankalternativ
Hämta bonus här!
  • Riktigt snygg sajt!
  • Lättnavigerad och bra utbud!
  • Mycket roliga tävlingar på sajten!
Hämta bonus här!
  • Ofta bra odds
  • Snygg och lättnavigerad
  • Bra och snabb support
Hämta bonus här!
  • Ny seriös aktör
  • Bra odds och utbud
  • Roliga snöbollstävlingar
Hämta bonus här!
  • Snygg och enkel att använda
  • Bra utbud på fotboll
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • Bäst på svenska marknader
  • Spel på lägre divisioner
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • 18 års åldersgräns
  • Spela Ansvarsfullt
  • Kontakta Stödlinjen vid problem
Stödlinjen.se