Nordan 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Jag tror fan Emil Forsberg blir detta VMs James. Nu jävlar sätter han igång! Han kommer göra mål imorgon också och Sverige går vidare.

Lirar en lax på Forsberg gör mål till 5,50

Fick faktiskt upp oddset till 6,40 om man körde endast ordinarie tid!

Incassss 5 år sedan

Hänger med på denna! Betydde nog extremt mycket för pågen att äntligen få göra ett mål senast så imorgon lär vi få se en spelare med nyvunnet självförtroende. Vilket bolag lirar du på ?

Nordan 5 år sedan

Denna la jag faktiskt på fina gamla Svenska spel!

Incassss 5 år sedan

Sweet! Då lastar jag in min Topptips vinst på ”Foppa” då 💰💰💰 Eller kanske lite mindre 😁

Nordan 5 år sedan

Går bara att köra 500kr som Max så körde 2 gånger!

Incassss 5 år sedan

Ja just det! Svenskaspel är så dryga när de gäller det. Fattar inte varför inte högsta insats kan man få va högre när man lägger insats på oddset.

Bettarsonen 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Lägger spelet redan nu innan droppet kommer.

1. Kroatien @2.24 5/5u

Tycker man imponerat stort och har enligt mig VM:s bästa mittfältare i Rakitic & Modric och Mr NoGood som target, nej tycker inte ens Ryssland förtjänar att vara i denna kvartsfinal.

Lycka till vid rygg!

Nordan 5 år sedan

Jag håller med om allt. Oddset är fantastiskt. Lite orolig över att Putin är inne och petar dock o grejar ett kryss. Men visst fan år det ett Kanonodds!

Bettarsonen 5 år sedan

Haha, enda risken för att det ska gå åt pipan är att Putin mutat in sig ett mål och Ryssland får till ett tidigt 1-0 som gör att Publiken goes baNaNaNas, ser dock inte detta som ett troligt scenario.

Incassss 5 år sedan

Kan hålla med Nordan här. Putin ska man icke ta bort från ekvationen så lätt. Det är inte kul att säga det men då FIFA varit korrupt och nu har Putin inverkan då det är hemma VM... Jag säger inte mer.

Incassss 5 år sedan

Vad är maxspel för din del Bettarsonen ? Vill du inte svara är det helt OK såklart men hade varit kul att veta då jag själv inte är så hemlig med det :)

Bettarsonen 5 år sedan

Tusen kronor. 1/5 u = 200kr. Om jag har feeling så går jag utanför detta system & då är högsta bettet jag kan tänka mig att lägga 2k:)

Incassss 5 år sedan

Tusen tack för att du ville dela med dig! Betyder inget med insats men jag tycker ändå att det är intressant hur profilerna här på Spelsnack satsar och då du är en stor profil tackar jag ödmjukast :)

Bettarsonen 5 år sedan

Det var så lite:) tkr det hade varit roligare om fler ville vara öppna med vilka summor man satsar! Hur äre du kör? 1 unit = 2k, 5u=10k ?

Nico72 5 år sedan

Håller med. Ryssarna hade 25% bollinnehav mot Spanien och ett skott på mål. Kan inte tänka mig annat än en rak 1 på Kroatien. Har till och med satsat på 1-0 och 2-0 till Kroatien.

Fred 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Late Night Tilt
NBA Summer League
Phoenix Suns -9,5 @3.45 ✖️✖️✖️
Matchstart 03.30

Incassss 5 år sedan

Oddset är ju intressant men vad baserar du detta lir på ? 🙂

Fred 5 år sedan

Först och främst är det mest för skoj skull, har gått så uselt senaste veckorna så la en tilt på MLB igår @3.10 som satt, tänkte se hur långt det håller. Med det sagt, Phoenix har kanske det mest spännande unga laget med bl a årets first pick medan Dallas inte har Doncic på plats för första matchen. Valde mellan den här och Milwaukee -4,5...just nu ser det ut som jag kan ha valt fel 😂

Incassss 5 år sedan

Stort tack för att du tog dig tid att svara. Uppskattas alltid mycket :) Milwaukee köttar verkligen just nu men det kan ju öven Phoenix göra 💪

Fred 5 år sedan

Får hoppas det 👍 lycka till med asfalten, jag blundar en stund nu 😴

Incassss 5 år sedan

Jag håller tummarna 👍 Är lagom sugen på att rygga men hoppar denna gången. Tack och det gör du helt rätt i 🙂

Incassss 5 år sedan

Ser ut som om jag kan få äta upp mina ord 🤮

Fred 5 år sedan

Haha ledde med 23 tidigt i 4e men vinner "bara" med 7, surt... Medan Milwaukee vinner med 27 😂

Incassss 5 år sedan

Avondale - Dandenong
NPL Victoria - Australien
Start: 07:00
Spel: BLGM - JA
Odds: 1,61
Bolag: Bet365
4/5 päron 🍐🍐🍐🍐

Då jag inte har ett jäkla smack att göra på jobbet fram tills vi ska lägga asfalt kl 02:30 så är det lika bra att tipsa om ett speltips tycker jag.

Avondale ligger 3:a i tabellen med 35 mål på 18 matcher. Det är ett snitt på nästintill 2 mål per match om vi ska gå igenom lite enkel matematik. Nu är det hemmaplan mot Dandenong som släppt in flest mål av alla i ligan. 41 stycken på 18 matcher.

På sistone har Dandenong visat hyfsat fina skills då både Green Gully och Kingston City har besegrats (2-3 och 4-1) så inget fel på målproduktionen här. Jag gillar Dandenong då jag tjänat fina pengar på dom men med dessa stats plus den goaaaaaa känslan som Incass har inför detta möte så tror jag att vi har goda chanser att casha in 💰💰💰

Inget jätteodds men jag hoppas att BLGM kungen Nifty kan bli stolt över mitt val och motivering när han vaknar 🙂

Incassss 5 år sedan

Hoppas att vi blir många som jobbar in denna 💪

Bettarsonen 5 år sedan

Hoppar in med maxinsats och tar ut hunden på en promenad 🐩

Fleddeflux 5 år sedan

0-0 i första hoppas du får in den ;).

Fleddeflux 5 år sedan, ändrad 5 år sedan


Boom miss ❌❌❌❌❌❌Spelar
FC Machida Zelvia  -Tochigi rak 1:a @ 1.78 finns säkert bättre någon annanstans. Machida har vunnit 3/5 senaste hemma matcherna och möter ett lag med grymt dåligt borta facit för tillfälligt förlorat 5/5 och bara gjort 1 mål på de. Machida ligger 3 i tabellen 17 poäng före Tochigi som vi hittar på en 19 plats av 22 lag. Här tror jag hemmafördelen avgör.
Senaste mötet var 2012 då vann Tochigi vilket jag inte tar någon hänsyn till eftersom allt för många år aen och nya lag delar. 
Lycka till vid rygg 

Nico72 5 år sedan

Tog rygg på ditt bet, såg ju glasklart ut men uppenbarligen levde Tochigi upp...

Nifty 5 år sedan

❓❔ Har ni någon gång sett mig kopiera ett spel från en annan sida och lagt det här?

Tycker det tragiskt att någon här postat falsk info om mig till en annan sida och sagt att jag snott deras rek.

Jag plöjer marknaden dagligen och letar efter matcher med hög sannolikhet med mål och Blgm. Att jag eller någon annan som gör samma sak ibland hittar samma spel är inget konstig. Skillnaden kommer väl sen hur man presenterar spelet åt andra i form av en skriven rek. Som exempel kan ni ta jonte och mig. Hänt ofta att vi lagt ut samma spel. Betyder det att vi snott varandras spel? Självklart inte. Vi vet däremot vilka ligor och lag där sannolikheten är hög för mål åt båda hållen. Har vi dessutom dåligt utbud så är sannolikheten att vi väljer samma spel ännu högre.

Jag har flera gånger sett "mina" spel komma ut på andra sidor o forum direkt efter jag lagt ut det här eller på twitter. (Haft andra som kontaktat mig om det också) Inte går jag gråter över det? Bara kul och bra om flera tror på samma spel. Dock är det fult om man kopiera en annans rek rakt av.

Jag lägger ner tid och energi på att hitta bra spel. Blir ledsen när man blir anklagad för saker man inte gjort. Alla mina officiella spel lägger jag på min spread. Tidigare på 1x2.se och nu på bettin.gs. Skulle jag med flit sno andras spel dagligen och lägga det där så ser man ett mönster.

Trött och besviken

⚠️ Edit: Incass har hjälpt till genom att prata med x.x på berörd sida och allt är glömt nu. Dom har fått fakta och bild ifrån mig att det inte var jag. Men till dig som spritt felaktig info. Kolla fakta först.

jonte 5 år sedan

Jag är aldrig inne på andra sidor, men klart jag inte tror du snor speltips! #backanifty

Nifty 5 år sedan

❤️❤️❤️ Dessutom när du hunnit före mig har jag frågat dig om det okej att jag lägger mitt spel på twitter. Ärlighet varar längst

Incassss 5 år sedan

Nifty är den största profilen här på Spelsnack. Nuff said ❤️

Bettarsonen 5 år sedan

Orka med sånt trams! Folk får fan skärpa sig! #backanifty

Nifty 5 år sedan

Jag kan förstå att den som skrivit en rek och fått den stulen blir arg/sur/valfri känsla. Men det fan lika förjävligt om inte värre att bli felaktigt anklad för något man inte gjort. Känns bra att ni stöttar mig. Jag är ganska offentlig med mina texter och rekar och skull skjuta mig själv i foten om jag skulle få för mig att sno andras texter. Idiotiskt. Dessutom så skriver jag sällan långa texter. 95% mest statistik o fakta. 😊

Incassss 5 år sedan

Alla vet vad Nifty kan så alla som ser detta, låt bli vår Kung 😡

Celcius 5 år sedan

Vi alla här på spelsnack vet va du kan och vi vet att du inte kopierar å snor andras. Du visade det minst sagt när du satte 15 raka, har någon annan tips sida satt 15 raka? Nja tror knappt dom satt 5.

Nifty 5 år sedan

Tack Celcius. Vissa rekare tävlar mot varandra istället mot bolagen.

Zorro 5 år sedan

#backanifty

Frazze88 5 år sedan

Måste bara tillägga att du värkar vara en sympatisk och ärlig människa med Nifty. Du kan stå rakt i ryggen 💪

Nifty 5 år sedan

❤️❤️❤️

jonte 5 år sedan

Nattspel Ecuador
Deportivo Cuenca - Universdad Catolica
BLGM Ja, @1.80
2/3 U

1-1

Nifty 5 år sedan

Hade den oxå. Fint med 1-1 89' 👌

Leustan 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Adelaide United. U21. Dnb. @3,25.          3/5 ❌
0-1 på övertid..... 

jonte 5 år sedan

Tar en paus till slutet på månaden, ha en fin sommar!

Incassss 5 år sedan

Why ?

Nifty 5 år sedan

Trevlig sommar/semester 🏝️🏖️

Celcius 5 år sedan

Ha de bra!

jonte 5 år sedan

@Incass - Jag tycker inte det är lika roligt längre, har lagt alldeles för mycket tid utan att få så mycket tillbaka. Så paus till att börja med!

Incassss 5 år sedan

Jag förstår exakt min vän. Hopas att du kommer tillbaka 💪

jonte 5 år sedan

👍 detsamma Celsius och Nifty

Nifty 5 år sedan

Jonte, förstår dig. Skicka ett mail till admin o fråga om du kan börja reka o få en slant för det. Annars får man bara nog se sidan som en tidsfördriv och en sida man delar med sig speltips eller snackar om spel. Du blir saknad oavsett. Folk likear o kommenterar vid medgång men vid motgång är det tyst. Lite så över allt dessvärre känns det som.

jonte 5 år sedan

Mer generellt än sidan, hängt här för jag gillar stämningen. Spelandet får läggas på hyllan ett tag nu, rättar spelet på Berg senare och sen blir det semester.

Orhantio 5 år sedan

Lycka till Jonte välkommen tillbaka senare

Leustan 5 år sedan

Egentligen ska man ligga lågt med bettingen nu när det känns som en sval period med dåligt utbud. Mkt klokt val Jonte. Trevlig semester 😀

Incassss 5 år sedan

Avondale - Dandenong
NPL Victoria - Australien
Start: 07:00
Spel: BLGM - JA
Odds: 1,61
Bolag: Bet365
4/5 units

Jag körde en analys och jag körde en pretty sweet rek. Men mitt favoit Aussie lag sviker big time. Sorry guys ❌

Nico72 5 år sedan

Här kommer min första ”rekning” någonsin (så ha lite tolerans för om jag gjort fel). Funderar på att spela på antalet frisparkar för Kroatien mot Ryssland. Mot Saudi drog ryssarna på sig 25 frisparkar, mot Egypten 11, mot Uruguay fick sydamerikanerna 20 frisparkar och Spanien lyckades få med sig 20 frisparkar (hämtat från FIFAs egen statistik).

Spelar man på tolv frisparkar för Kroatien får 1.83, spelar man på tretton får man 2.30 och fjorton ger 2.87 (samtliga utgår från Bet365). Då jag utgår från att ryssarna kommer både vara på tårna och kommer få jaga mycket boll mot Kroatien känns det som ett bra tips att satsa.

Tankar?

Nifty 5 år sedan

Välkommen. Ser inga konstigheter med reken. Känns som att du gjort din läxa. Vilken risk du vill ta kan bara du sägs 😎 Lycka till

Nico72 5 år sedan

Tackar👍

Incassss 5 år sedan

Välkommen! Denna tar jag en självklar rygg på 🙏

Nordan 5 år sedan

Testar en rygg på 12 till 1,83!

Välkommen!

Celcius 5 år sedan

Välkommen!

Orhantio 5 år sedan

Välkommen rygg

Cricke 5 år sedan

Välkommen bra rek!

alltbra 5 år sedan

tänk på att det är Över 12 frisparkar, Över 13 frisparkar osv. men bra spel!

Nico72 5 år sedan

Tack för kommentarerna, @alltbra har en viktig poäng. Jag rök på över 40 kortpoäng igår mellan Uruguay -Frankrike (tänkte i halvtid att Uruguay skulle bli tokfrustrerat om Frankrike gjorde 0-2, men inget hände...). Eftersom det bara blev 4 kort så rök jag.

Thatsfoosho 5 år sedan

Under vilken flik hittar du detta spelet?

Roevrokarn 5 år sedan

THatsfoosho, du trycker 'skapa ett spel' och sedan under alternativet frisparkar.

Nico72 5 år sedan

Thatsfoosho, som Roevrokarn säger, under skapa ett spel.

Nico72 5 år sedan

Spelade på både 12 och 13 frisparkar för Kroatien, efter första halvlek har de fått ihop 10. Vore väl fan om de inte skulle kunna få ihop fyra i andra halvleken.

Rafed 5 år sedan

God morgon Boys. Dags för lite nostalgi. Denna dag kommer vi prata om för resten av våra liv!

https://m.youtube.com/watch?v=brc8vldYPSY

Perlann 5 år sedan

Uruguay-Frankrike blgm 2.29
Brasilien-Belgien blgm 1.80
4.12 ⛔️

Uruguay utan Cavani hade det tufft!

jibberishh 5 år sedan

Tycker mig ha hittat ett intressant spel i Wimbledon idag, J-M Del Porto-Benoit Paire över 3,5 set 2.02. Båda har börjat årets Wimbledon bra, Del Porto med 2 3-0 vinster och Paire 3-0 och 3-1. Del Porto storfavorit @1.11 men känns på förhand och egen känsla att Paire borde kunna sno ett set iallafall, någon som tycker att jag kan vara ute på rätt spår eller helt enkelt är Bambi på hal is?

Leustan 5 år sedan

Bra spel! Paire har en väldigt hög högstanivå

Celcius 5 år sedan

Som leustan säger har Paire hög högsta nivå samtidigt som Del Potro kan svacka lite så varför inte! Om du vill boosta oddset lite till kan du testa Del Potro + över 3.5 set @2.60

Nico72 5 år sedan

Paire tog ett set från självaste Federer i ATP-turnering i Halle i juni och var inte långt ifrån att vinna. Så det känns som ett stabilt spel.

Leustan 5 år sedan

Också inne på att de Minuar kan störa Nadal i nåt set. Över 3,5 ger 2,25

jibberishh 5 år sedan

La till över 3,5 set i matchen Simon Gilles - Matthew Ebden, dem två har spelat jämt i matcherna tidigare dem mötts. Blev totalt 2.89

jibberishh 5 år sedan

Låter intressant det med Leustan, kanske blir en singel på den med sen!

Orhantio 5 år sedan

Tror ni berg kan näta idag Asså känns fan konstigt att berg ska gå mållös i denna mästerskap så dålig är han fan inte

Celcius 5 år sedan

Vette fan aso. Beundrar bergs förmåga att alltid komma till chanser och väldigt ofta stå rätt, men herregud vad mycket han bränner. Med dom lägen han fått kunde han ha varit uppe bland skytteliga ledarna om han hade varit mer klinisk

Orhantio 5 år sedan

Vet i fan om han är blind där han inte ser målet eller en hel del jävla otur

Nico72 5 år sedan

Jag tror han, likt Gabriel Jesus, kommer gå mållös från VM, om vi inte vinner VM. Det är nässlan alltid ett problem för en anfallare ju längre tid det går. Skulle han scorat första eller andra matchen så hade jag nog trott mer på honom än jag gör idag.

Nifty 5 år sedan

🇸🇪 Hacken v Sundsvall 19:30
Both teams to score: Yes @ 1.80 (1.5 units)

Sundsvall trivs relativt bra borta mot häcken och laget brukar hitta målet. Svårt o se häcken gå mållösa hemma. Laget har gjort mål hemma senaste 20 av 20.

Lycka till vid rygg

Celcius 5 år sedan

Nifty + BTTS = Alltid rygg😎

Nifty 5 år sedan

Haha. Du får se till o ha koll på min form. Jag har mina stunder också.

Celcius 5 år sedan

Såklart, de har alla, men äh idag sitter den.

Incassss 5 år sedan

Dags att slakta igen känner jag. Rygg ! 🙏🔥💪

Nifty 5 år sedan

👍🏻👍🏻👍🏻

Celcius 5 år sedan

Kommer att lägga in en sexling på dagens ATP som kan verka lite som någon form av ”chanslapp” men det skulle jag inte säga. Jag skulle alla dagar i veckan kunna gå in med högre insats på dessa spel som singlar. Såklart behöver jag tur för att denna ska sitta men slänger inte in mer än en hundring.

Edmund - Djokovic, 2a + över 3.5 set @ 2.60

Kyrgios - Nishikori, 1a +över 3.5 set @2.50

Vesely - Fognini, 2a @ 1.55

Simon - Ebden, över 3.5 set @ 1.42

Khachanov - Tiafoe, över 3.5 set @ 1.50

Del Potro - Paire, 1a + över 3.5 set @ 2.60

Sexling @ 55.80

Roevrokarn 5 år sedan

Har du någon skapa ett spel på G till Sverige - England idag Celcius?

Celcius 5 år sedan

Yes min vän, lägger ut om någon timme👍🏻

Roevrokarn 5 år sedan

Härligt att höra! :)

Mr Cool 5 år sedan

Dum fråga kanske men kan man spela på att det blir förlängning i Sverige matchen eller spelar man X då? Förvirrad idag...

jibberishh 5 år sedan

Om man tror på att det blir förlängning ikväll kan man ju lika gärna spela på X

Celcius 5 år sedan

Spela kryss

Mr Cool 5 år sedan

Jag är inne på att det avgörs i straffar ikväll 0-0 eller 1-1

jibberishh 5 år sedan

Spelar MFF -1,5 @2.25 mot Sirius nu kl 13, ny tränare och ingen Brorsson från start. Längst upp Carlos "kanon" och sveriges vassaste armbågar, dem gör ett varsitt idag slutar 2-0.

Mr Cool 5 år sedan

Sitter med X2 i min trippel bara för det

Zorro 5 år sedan

Fin jäkla start för MFF! Känns som detta kan bli en ruggigt bra dag för egen del! (Varning för jinx men det skiter jag i ) :)

Mr Cool 5 år sedan

Farligt att ropa hej så tidigt :)

Zorro 5 år sedan

Visst är det så! Men jag har sådan jäkla feeling idag. Kan bli en sån där dag att minnas :)

jibberishh 5 år sedan

MFF borde gjort fler mål i första, hoppas det lossnar i andra. Så hoppas vi att det blir en bra dag

FreddieFox 5 år sedan

Idag skiter jag lite i om det är sannolikt eller inte. Blir i alla fall ett litet spel till matchen.
Berg ö1.5 avslut på mål @3.5

Mr Cool 5 år sedan

Jäklar Zorro 0-3

Zorro 5 år sedan

Så jäkla enkelt

jibberishh 5 år sedan

Üweeeee effekt!

Celcius 5 år sedan

”Skapa ett spel” på Sverige - England

Över 3 inkast första 10
Över 1.5 kort
Över 5 frisparkar för Sverige i första halvlek
Över 4 hörnor i matchen för England
Över 4 insparkar för Sverige
@2.75
Lycka till vid rygg, FORZA SVERIGE💛💙

Roevrokarn 5 år sedan

Ryggar fast kör lite med 'säkert' med 4 frisparkar första halvlek! Denna jobbar vi in. :)

Celcius 5 år sedan

Yes👍🏻

Frazze88 5 år sedan

Sirius åker ur allsvenskan med dunder och brak iår

Fleddeflux 5 år sedan

Vad tror ni om kroatien över 1.5 mål? @ 2.44 känns intressant...

Incassss 5 år sedan

Det tar vi sen. Nu behöver vi speltips till The Sweden Game ⚽️😎

Fleddeflux 5 år sedan

Okej ;)

Thatsfoosho 5 år sedan

Någon som kan förklara mer ingående vad spelet ”tacklingar” innebär på bet365?

Nifty 5 år sedan

Snart dags för dagens höjdpunkt.
Heja Sverige 🇸🇪 👊💪

Incassss 5 år sedan

🇸🇪🇸🇪🇸🇪🔥🔥🔥

Bettarsonen 5 år sedan

Kör en poll 😉💪🏽

Nifty 5 år sedan

Okej

Zorro 5 år sedan

Dagens?? Årets höjdpunkt!! 👊

Nifty 5 år sedan

Nej, Finalen väntat 😎

Incassss 5 år sedan

Vad i hela fridens namn är bästa spelet på Sverige - England ? Precis varit och pantat burkar på Coop och fick ihop 26 kr. Vill lasta allt på något kuligt spel så fram med något gott folk 🤓💰

Anders0n 5 år sedan

England 8,5 hörnor @4.60

Nifty 5 år sedan

Bygg ett sjukt spel 😎

Bettarsonen 5 år sedan

Zorros: England -1,5 hörnor @1.7. Men får inte de oddset nu. England ö 6,5 hörnor @2.05?

Incassss 5 år sedan

Den är fan långsökt AndersOn. Då måste nog Sverige göra första målet och helst i 1:a halvlek.

Anders0n 5 år sedan

Självklart kommer Sverige göra första målet!

Fleddeflux 5 år sedan

Berg gör mål , berg blir varnad, sverige vinner med 2-0 @ 151 odds långsökt ;)

Incassss 5 år sedan

England hörnor känns ganska bra. De lär ju få svårt att få hål på Sveriges försvar.

Anders0n 5 år sedan

Toivonen assisterar @9 Foppa ha ett skott i stolpe/ribba @17

Fleddeflux 5 år sedan

England under 4.5 skott på mål .. de skjuter mycket men de 2 senaste matcher har de träffat målet 2 ggr ... träff procenten inte så hög.... sverige har släppt till en del men tror de höjer sig extra i kvarten kommer offra allt för boll fan .... @ 1.85

Nifty 5 år sedan

Vi måste köra en omröstning 😎

🇸🇪 SVERIGE - Tumme upp för Sverige
🥓 England - Rygga (R)
Kommentera med kryss om du tror på lika

HIT ME 👊

Zorro 5 år sedan

0-0 tyvärr. Sverige vägrar ju att släppa in mål.

Incassss 5 år sedan

Kryss ! Vi vill se när Granen som aldrig barrar sätter sista straffen och skickar ut England 🌲🌲🌲🎄🎄🎄

Bettarsonen 5 år sedan

Kryss 🙄

jonte 5 år sedan

Kryss

Thatsfoosho 5 år sedan

Jag spelar gult kort på Emil Krafth idag till 4.50. Han får en stor uppgift idag att hålla koll på Kane och en vindsnabb Young på sin kant idag. Krafth är tyvärr inte den snabbaste backen och kommer få det tufft idag, och spelare som får chansen att komma in såhär brukar ofta vara övertaggade. Enligt mig, ett väldigt bra odds.

Zorro 5 år sedan

Riktigt fin!

Anders0n 5 år sedan

Bra spel. Men jag har svårt att se att han skulle hålla koll på Kane? Isåfall är han väldigt fel i positionsspelet.......

Thatsfoosho 5 år sedan

Kane rör sig väldigt ofta ut på kanten för att komma med fart och fungerar ibland som mottagare för Sterling.

Anders0n 5 år sedan

Intressant att Jonas Eriksson säger att Domaren kommer att döma så lite frisparkar och visa så lite kort som möjligt i matchen. Underspel på det kanske?

Bettarsonen 5 år sedan

2. England Ö 6,5 Hörnor @2.15 7,5/5u

England har verkligen skapat hörnor vilket man gör väldigt effektivt med snabba spelare efter kanterna och söker ytor efter kanter för inlägg likt Tottenham som har (3 spelare i startelvan). Man vill verkligen åt dessa hörnor då man har vassa huvudspelare som Maguire, Stones och inte minst Harry Kane.

Tror även att Emil Krafth som tar över högerbacksplatsen kommer spela med små risker och hellre rensar ut bollen över linjen, vilket även Lindelöf är känd för.

England snittar 5,75 Hörnor framåt

Sverige snittar 7,75 Hörnor bakåt

Lycka till vid rygg!

Nifty 5 år sedan

Snart så

Thatsfoosho 5 år sedan

Helt jävla stört att England inte får en enda hörna på 25 min..

Mr Cool 5 år sedan

Jobbigt om nån skulle sätta på fel nationalsång råka dra igång Benny hill theme :p

Nifty 5 år sedan

Haha

Incassss 5 år sedan

Benny Hill ! Fy fan vad jag skrattat till den mannen 😅 Har nog alla hans sketcher! På VHS 👍🤣

Sunkiga Cykel 5 år sedan

Hur gammal är du incass 😘

Leustan 5 år sedan

Benny Hill är ju nostalgiskt. 😂

SB 5 år sedan

Klappa flint?!

Fleddeflux 5 år sedan

Galet vad försiktiga england är inledningsvis jämnfört med förra matchen..

Nifty 5 år sedan

😴😴😴😴

Thatsfoosho 5 år sedan

Riktigt sömnig halvlek från Sveriges sida.

Bettarsonen 5 år sedan

Riktigt kass första halvlek spelmässigt, men nervös är man ändå. Det här går inte (hoppas på jinx) 😉

Leustan 5 år sedan

Man behöver inte sörja om de spelar så här dåligt. England klart bäst hittils trots försiktigt spel

Thatsfoosho 5 år sedan

Någon mer än jag som tycker Sverige känns riktigt labila? Ingen glöd, ingen gnista och inget anfallsspel öht. Dom verkar nöjda?

Zorro 5 år sedan

Fyfan vilken ångesthalvlek. Maxbettet på England -1,5 hörnor ser dock riktigt fint ut.

Orhantio 5 år sedan

Va fick du för odds på-1.5 hörnor

Zorro 5 år sedan

1,7 i förgår när jag rekade den. Sen dess har sen rasat

Mr Cool 5 år sedan

Älskar kommentatorer ibland *nu måste Sverige göra mål* no shit...

Nifty 5 år sedan

Klipska

Incassss 5 år sedan

Men nu är det nog dags. Sverige måste gå framåt och göra mål.

Nifty 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Game fucking over...

Snart 3 mål för England 

Mr Cool 5 år sedan

Indeed lär inte ens få till ett x

anders48 5 år sedan

F..n får Berg en 3:e chans ?

Nifty 5 år sedan

Tack Berg

(ej rekat här)

Incassss 5 år sedan

Den snodde du från någon annan här på Spelsnack 😎

Incassss 5 år sedan

🇸🇪😎🇸🇪

Nifty 5 år sedan

Nej då. La den igår. Hursom, den som la ut den här 👌

Incassss 5 år sedan

Har koll på dig min vän 😎

Nifty 5 år sedan

Fre 14.59, men jag la inte ut den här 😜

Nifty 5 år sedan

Tog ju inte åt mig någon ära. Tackade Berg ifall han kollar 😎

Incassss 5 år sedan

Så jävla photoshopat 😡😂

Incassss 5 år sedan

Tacka Freddie The Fox som rekade istället 😎

Nifty 5 år sedan

Hahahaha

Incassss 5 år sedan

Love you man ❤️

Orhantio 5 år sedan

Hahaha tänkte själv lägga den men ändrade meh i sista stund fan Grattis nifty

Nifty 5 år sedan

❤️❤️❤️

Celcius 5 år sedan

King 💰

jonte 5 år sedan

Berg kort Ja, @4.50
2/3 U
⛔️

Thatsfoosho 5 år sedan

England 0 hörnor på sista 25 min.. fy fan..

Bettarsonen 5 år sedan

2. England Ö 6,5 Hörnor @2.15 7,5/5u ⛔️

Misär när man fixar 6:e hörnan i 69:e minuten, man hade alltså på sig 26 min, hoppas Kroatien krossar England nu 😁

Nifty 5 år sedan

Satt och tänkte på dig. Snyggt lirat pre.

Bettarsonen 5 år sedan

Haha fint att veta att du tänker på mig, nästan värt att förlora då ❤️🤭

Incassss 5 år sedan

Nifty brukar tänka på mig så du ska va stolt Bettarsonen 🙏

Bettarsonen 5 år sedan

Haha det är jag i gott sällskap alltså 😉Hittat något fint lir till nästa match?

Nifty 5 år sedan

Häcken v Sundsvall 👌

Incassss 5 år sedan

Letar 🤓

Incassss 5 år sedan

Häcken - Sundsvall har jag. 34 Bitcoins.

Nifty 5 år sedan

Småören Incass

Incassss 5 år sedan

Ökar till 38 BC då Nifty är dryg 😎

Bettarsonen 5 år sedan

Rygg på blgm då 👌🏼

SB 5 år sedan

7,5/5??

Bettarsonen 5 år sedan

5/5u = max 10/5u dubbla maxet & 7,5/5u = max & hälften av maxinsats.

SB 5 år sedan

Max är max, något annat existerar väl inte ;)

Bettarsonen 5 år sedan

Tydligen? Om man kör att 1/5u är 20 kr tex då är max 100 kr. Men har man feeling kanske man vill lägga en hel familjepizza på det 🤭

peppercake 5 år sedan

Så jävla dåligt Sverige!

Incassss 5 år sedan

Precis som med Uruguay igår så finns ingen chans. Har man hyllat Lindelöf och Granen så ska man fan i mig ge tummen ner idag. När bättre motstånd står på andra sidan så skiter man ner sig totalt...

Roevrokarn 5 år sedan

Celcius, vad säger du om nedan?

-Över 2 hörnor för Kroatien
-Över 3 frisparkar i första halvlek för Kroatien
-Över 2 inkast första 10 min
-Över 0 mål i matchen
-Över 2 kort i matchen

2.00. Jobba in?

Celcius 5 år sedan

Ser bra ut men drar ned korten till över 1. Dagens domare delade nämligen bara ut 1 kort senaste matchen så e tveksam om han klarar att dela ut 3

Nordan 5 år sedan

Fyfan vilket skit. Jag tycker det är riktigt uselt. M.Berg kommer till lägen men kan av någon anledning inte sätta den. Forsberg och Toivonen som är de enda offensiva spelarna som gjort mål blir utbytta. Usel matchcoaching. Det var ju varken spännande eller nära.

Nico72 5 år sedan

Jag blev lite förvånad över Englands lugn. De lät Sverige styra en del istället för att pressa högt och hålla uppe tempot. Tycker faktiskt att Southgate gjort sin läxa och hanterade Sverige precis som de skulle. Imponerande. Tror England kan gå till final.

Nordan 5 år sedan

Håller med men är för upprörd för att uttrycka mig tyvärr

Fleddeflux 5 år sedan

Vad spelas i de allsvensk matcherna

Slinkan 5 år sedan

Häcken är bra men att få 2,80 på X2 tycker jag är värt en slant. Sundsvall är också bra.

Incassss 5 år sedan

Vi litar på Nifty. Svårare gör vi det inte.

Fleddeflux 5 år sedan

Blgm?

Incassss 5 år sedan

Oh YEAH!

SB 5 år sedan

Jag har rekat tre matcher i chatten sedan ett par dagar. Testa Sundsvall till att börja med.

SB 5 år sedan

Stort avbräck, Linus Hallenius skadad i 28' tyvärr.

Zorro 5 år sedan

Märklig bettingdag. MFF-1 löser sig, England-1,5 hörnor maxbet hittar hem enkelt. 0-0 i ht mellan sve-eng missar. england på straffar missar. Vinner galaxy i natt så är det allt som allt megaplus i kassan. 2,20 står man i just nu på den raka ettan!

Kör bara kör!

http://www.spreadsheet.se/668692

SB 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

AFK Linköping att leda i halvtid (Live, 0-0 10 min)

2,30

Edit: 2-1 HT ✅

SB 5 år sedan

1-0 i 14'

Orhantio 5 år sedan

Allsvenskan matcherna Zzzzz

Bettarsonen 5 år sedan

Vad förväntade du dig? 😂🤭

SB 5 år sedan

Rekat lir sedan tidigare med Sundsvall +0,75 och de har spelat jämnt med Häcken. Fortfarande många fina odds där...

Jag har nu plockat X2 också.

Orhantio 5 år sedan

Hahaha bettarssonen de har du rätt förväntade mej inte mer än va jag trodde hahah

Sb lycka till man ser bra ut

SB 5 år sedan

Stort avbräck, Linus Hallenius skadad i 28' tyvärr.

Orhantio 5 år sedan

Peter wilson är ochså bra

SB 5 år sedan

Rekat lir sedan tidigare med Sundsvall +0,75 och de har spelat jämnt med Häcken. Fortfarande många fina odds där...

Jag har nu plockat X2 också.

SB 5 år sedan

Stort avbräck, Linus Hallenius skadad i 28' tyvärr.

Nifty 5 år sedan

Såg matchen. Riktigt illa.

Incassss 5 år sedan

OMG för fan! Någon mer än jag som börjar se detta som spam nu !? Admin, gör gärna reklam men nu börjar det bara bli löjligt!

Incassss 5 år sedan

Vi är här för en enda sak och vi alla förstår att sidan ska leva. Ingen är dum här. Men såhär håller man inte på när man har medlemmar som håller till här dag till dag. Ryktet sprider sig när man är seriös och då behövs inte mycket mer.

Admin 5 år sedan

En textlänk var 25e inlägg är för mycket för dig?

Men du vill gärna ha en bra sajt med nya funktioner utvecklade osv?

Vill du ha en sajt helt utan reklam så kan du besöka.. ehhh.. hmmm. Nä fan det finns nog ingen??

Och det spelar ingen roll vilket "ryckte" man har utan för att driva en sajt krävs lite intäkter som DU säkert vet som driver 19 sajter eller vad det är?

Är dom reklamfria kanske? :)

Thatsfoosho 5 år sedan

Incass. Admins inlägg var 25e inlägg jämfört med dina spam varenda dag? Vad tror du är jobbigast? 😂

SB 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Utsikten-Kristianstad Ö0,5 HT (Live, 0-0 25 min)

2,10

Edit: 1-0 HT ✅

Orhantio 5 år sedan

Forsberg säger jag är stolt och glad över de jag har gjort 🤣🤣🤣🤣🤣 va har han gjort hHHhH

Nifty 5 år sedan

Ett mål 😂

Orhantio 5 år sedan

Hahaha de ska han vara stolt över

Frazze88 5 år sedan

Mjo faktiskt

Anders0n 5 år sedan

han tog dom till kvartsfinal

Leustan 5 år sedan

Totalt iskall spelare. Hade inte många rätt i denna turnering

Orhantio 5 år sedan

Anderson han tog dom hahah nej fan de var ett själv mål som tog dom till kvartsfinal plus Sveriges försvar inte han

CurvaSud 5 år sedan

Live:

1. Artem Dzjuba ö0.5 skott på mål inkl förlängning! ( Incass ) 1.95@ 4/5u

Nifty 5 år sedan

Vilket jävla mål av Ryssland 😶

Bettarsonen 5 år sedan

Misär🙄

Nifty 5 år sedan

1-1

Nico72 5 år sedan

Gick direkt in och satte 2 och X2, gav 5.00 och 1.90 gånger pengarna. Ett skitmål kan alla göra men inte två...

Bettarsonen 5 år sedan

Det vad snyggare 😉

Nordan 5 år sedan

Sinnesjukt fint 1-0. 1-1 inte lika snyggt men rättvist

Bettarsonen 5 år sedan

I mina bettingögon var det snyggare iaf 🤑

FreddieFox 5 år sedan

FreddieFox 6 timmar sedan 

Idag skiter jag lite i om det är sannolikt eller inte. Blir i alla fall ett litet spel till matchen.
Berg ö1.5 avslut på mål @3.5

✔✔✔

Tyvärr räcker inte ett odds på 3.5 för att göra mig glad idag....

Orhantio 5 år sedan

Nifty ge oss Sundsvall mål hahaha

Fesse 5 år sedan

Nån som har koll om man kan lita på 365's tjänst Resultat? Ett spel som rättats som förlust och de har skrivit ut fulltidsresultatet, men lyckas inte få fram någon info alls på andra sidor om matchen eller att den ens ska ha spelats? Spelet försvann från bet365 så fort matchen skulle börja..

Fesse 5 år sedan

Hör ju själv hur man låter haha. Men var sista spelet på ett "14-val", är väl bara bitter.

Orhantio 5 år sedan

Inga BLGM i allsvenskan jävligt konstig bara aik matchen

CurvaSud 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Live:

Domaren använder sig utav VAR 3,75@ 3/5u NIIIX

Bara känner på mig att den här matchen blir stökigt och det kommer hända något sjukt 🤷‍♂️

Nifty 5 år sedan

När hallenius skadade sig tidigt i matchen så dog en stor procentdel av Sundsvalls chans att göra mål. Sundsvall är beronde av Honom och Romain Gall som tillsammans gör många mål.

Blgm ❌

SB 5 år sedan

Mm surt med dagens skador där =/

CurvaSud 5 år sedan

Live: 

1. Artem Dzjuba ö0.5 skott på mål inkl förlängning! ( Incass ) 1.95@ 4/5u ✅✅

Nordan 5 år sedan

Snyggt king 👊

CurvaSud 5 år sedan

Grazie Mr Nordan

Incassss 5 år sedan

Har någon hört Cunte Te Partiro ?

Incassss 5 år sedan

Hade varit kul med speltips.

Nordan 5 år sedan

Haha vad är det?

Incassss 5 år sedan

Världens bästa speltips kan det bli.

Bettarsonen 5 år sedan

1. Kroatien @2.24 5/5u ⛔️

Rysslands ruskigt osköna taktik fungerade.

Nordan 5 år sedan

Såg precis publiksiffran mellan Dalkurd och BP och min enda fråga är hur fan dessa 211 personer tänkte? Hur fan kan man missa Sveriges kvart mot England? 😂

Bettarsonen 5 år sedan

Matchen började ju först 19:30?

Nifty 5 år sedan

Hahahaha. Nordan är fortfarande full

Nordan 5 år sedan

Haha det missade jag. Då är ju publiksiffran ännu sjukare 😂

Nifty 5 år sedan

Ska försöka studsa tillbaka

Djurgardens v Norrkoping 17:30
Both teams to score: Yes @ 1.68 (2 units)

- Två riktigt offensiva lag.
- Inbördes har spelet suttit senaste 3/5.
- IFK har gjort mål borta 20/20.
- DIF har gjort mål hemma 17/20.
- Båda snittar ca 1 insläppta mål/match.

IFK ❤️

SB 5 år sedan

Får gärna bli 2-1 Peking så vi båda vinner deg.

Nifty 5 år sedan

Deal. Nu måste vi lira 1-2 oxå. Annars ångrar vi oss 🤓

Nico72 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

1. Kroatien ö12 frisparkar @1.83✅
2. Kroatien ö13 frisparkar @2.30✅
3. Kroatien 1 ❌
4. Kroatien 1X @1.90 (liveodds) ✅
5. Kroatien 1-0 ❌
6. Kroatien 2-0 ❌
7. Kroatien flest hörnor @1.72 ✅
8. Kroatien flest hörnor @1.80✅

Blev en hygglig kväll.

Thatsfoosho 5 år sedan

Vad är det i Rysslands vattenflaskor?

Nordan 5 år sedan

Haha jävla Putin 😂

Nifty 5 år sedan

Vodka

SB 5 år sedan

Smirnof

Nifty 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Kör en lottorad i nattens MLS.
Strax över @ 40 ❌
Blgm

Zorro 5 år sedan

Fyfan. Lider med ryssarna. Hellre åka ut som Sverige gjorde.

Fred 5 år sedan

Lider ingenting

Zorro 5 år sedan

Så jävla smärtsamt med strafförlust efter upphämtningen

CurvaSud 5 år sedan

Nattens spel:

3. Philly vs Atlanta United
Atlanta ö3.5 hörnor 1.73@ 4/5u

Mitrovic4545 5 år sedan

Stenrygg 1,80 på bet365! Denna ska sitta enkelt!

CurvaSud 5 år sedan

Det anser jag med!! Bör sitta om dem har en vanlig dag på jobbet!

Nico72 5 år sedan

Den kör vi på.

Fred 5 år sedan

Rygg!!

Fred 5 år sedan

Unibet har matchtid 02.00 så 4 snabba hörnor i första så kan man gå in o lasta maxbet innan matchen startar i unibets egna tidszon 😉😂

Fred 5 år sedan

Har sett en halv halvlek nu, herregud vilken kalle ankaliga, orkar inte titta men får hoppas de löser den sista hörnan i andra halvlek

Fred 5 år sedan

Tack för den kung Curva... Hur enkel som helst 💪

Nico72 5 år sedan

Satt fint, strålande rekat CurvaSud

Leustan 5 år sedan

Aja hoppas på Kroatien nu när jag har dem som vinnare @13. 🇭🇷.  Fint resmål också med väldigt trevliga människor. Rekommenderar Makarska Rivieran och öarna Brac och Hvar efter att ha varit där två gånger.

Nifty 5 år sedan

Hvar är fint. Själv har jag beligien som vinnare @8.5

Leustan 5 år sedan

Belgien-Kroatien i final då 😀. Bara inte engelsmännen vinner.

Nifty 5 år sedan

Deal 👌

SB 5 år sedan

Varit på Balkan en gång, i Belgrad, Serbien under en vecka, och jag har lovat mig själv att aldrig återvända.

Leustan 5 år sedan

Skillnad på serber och kroater. Borde fördjupa mig mer om varför inbördeskriget i Jugoslavien startade men fanns väl en anledning.

Spelbolag & Bonusar

  • Betta utan konto!
  • Vinsten på kontot på 5 min!
  • Sveriges bästa spelbolag!
Hämta bonus här!
  • Nu 500% bonus till 500kr!
  • Mycket bra på livebetting!
  • Grym mobilsida
Hämta bonus här!
  • Just nu 100% bonus till 1000kr!
  • Snabba utbetalningar
  • Svenskt seriöst bolag!
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 2000kr!
  • Spela utan konto med BankID!
  • Vinstutbetalningar på 5 minuter!
Hämta bonus här!

Spelbolag och Bonusar

  • Bäst odds på hockey
  • Bra liveutbud
  • Roliga spelformer
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 500kr!
  • Stort utbud på NHL och NBA
  • Lättnavigerad sajt & bra odds!
Hämta bonus här!
  • Just nu 450kr i riskfritt spel!
  • Spela mot andra spelare
  • Nya pool-spelen är grymma!
Hämta bonus här!
  • Gammalt anrikt spelbolag
  • Bra snabb support
  • Många bankalternativ
Hämta bonus här!
  • Riktigt snygg sajt!
  • Lättnavigerad och bra utbud!
  • Mycket roliga tävlingar på sajten!
Hämta bonus här!
  • Ofta bra odds
  • Snygg och lättnavigerad
  • Bra och snabb support
Hämta bonus här!
  • Ny seriös aktör
  • Bra odds och utbud
  • Roliga snöbollstävlingar
Hämta bonus här!
  • Snygg och enkel att använda
  • Bra utbud på fotboll
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • Bäst på svenska marknader
  • Spel på lägre divisioner
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • 18 års åldersgräns
  • Spela Ansvarsfullt
  • Kontakta Stödlinjen vid problem
Stödlinjen.se