Ny snöbollstävling lördag 19/5

Ny snöboll nu på lördag den 19e maj och denna gång tillsammans med Betsson!

Mr Incass har valt att lägga till 2000kr til i potten så istället för 2000kr så får alltså vinnaren hela 4000kr så det tackar vi (och troligen vinnaren) för! :)


För att vara med i tävlingen måste ni registrera er på Betsson via länken HÄR

Tävlingen håller på från lördag den 19e maj kl 12:00 tills vi har en ensam vinnare kvar och är alltså en så kallad snöbollstävling.

En snöbollstävling är en tävling där man satsar en förutbestämd summa på ett spel. Sitter spelet sätter man hela tiden hela vinsten på nästa spel och fortsätter så tills man når sitt mål eller förlorar.

I den här snöbollen gäller det att sätta ETT spel om dagen och vid vinst sätter man hela summan på ett nytt spel dagen efter.
OBS: Man får alltså inte lägga 2 spel på samma dag.

Exempel:
Jag sätter 100kr på första spelet till 1.60 i odds, det spelet sitter så jag har nu 160kr som ska sättas på nästa spel dagen efter.
Jag sätter då dag två 160kr på andra spelet som ger 1.75 i odds, och det sitter också så jag har nu 280kr.
Jag sätter då 280kr på ett nytt spel dag tre osv osv och sen ser vi vem som kan rulla sin snöboll flest dagar och den som är ensam kvar vinner.

Vinnaren kommer förutom pengarna man dragit in på snöbollen alltså även få 4000kr via Swish eller Banköverföring.


Så här gör du för att vara med i tävlingen!


- Klicka HÄR och registrera dig på Betsson. Du får ett riskfritt spel upp till 1000kr på din första insättning så passa på att sätta in 1000kr om du vill få ett riskfritt spel på 1000kr!
- Skriv ditt användarnamn du väljer på Betsson i rutan här längst ner på sidan och klicka på ”skicka svar” eller maila in användarnamnet till [email protected]
- Börja med att satsa 100kr på en match som börjar tidigast kl 12:00 på lördag den 19e maj och har minst 1.60 i odds och efter det ETT spel per dag.
- Varje spel du lägger i tävlingen skriver du även ut i chatten på sajten OBS! Skriv er insats ni satsar på spelat så alla vet vad folk är uppe i.
- Den som har följt reglerna nedan och är ensam kvar med snöbollen i rullning till slut vinner 4000kr via Swish eller banköverföring.

Regler:

- Alla ska registrera sig på Betsson via länken ovan och satsa 100kr på det första spelet.
- Man får lira på vilken sport man än vill och även vilken marknad man vill .
- Endast pre-game är tillåtna så inga livespel.
- Oddset på alla spel ska vara minst 1.60.
- Man får bara en chans på sig i denna tävling. Det är ingen "ReEntry". Åker man ut så får man vänta tills nästa tävling.
- Blir ens spel VOID måste man hinna lägga ett nytt spel samma dag innan midnatt.
- Första matchen ska börja tidigast kl 12 på lördag den19e maj och tävlingen pågår tills alla åkt ut förutom en person som vinner. Om det är flera personer kvar sista dagen och alla förlorar så är det den som hade förvandlat de 100 kronorna som snöbollen börjar med till högst summa när man åker ut som vinner.
- Har du redan konto på Betsson sedan tidigare måste du maila oss ditt användarnamn till [email protected].
- Vi kommer givetvis dubbelkolla med Betsson att vinnaren har lagt alla spel i tävlingen hos dom.

Lycka till och må bäste man vinna! /Spelsnack.se