SB 4 år sedan

Speltips från våra experter varje dag och Sveriges bästa bettingchatt!

😺😺😺😺😺😺😺😺😺😺😺😺😺😺😺😺😺😺

Incass 4 år sedan

Tills vidare iallafall. Får först fixa lite med min nya domän. Där ska du ha VIP status SB. I promise 🙏😎

Nifty 4 år sedan

Vi gör inte reklam för andra sidor. Raderas dirket

Incass 4 år sedan

Snyggt Nifty King 👍 Ger mig själv en bitchslap 😁

SB 4 år sedan

Vi??

Incass 4 år sedan

Nifty tror att han äger Spelsnack och har 7000 krigare bakom sig SB 😂 Bara att ignorera då Nifty är ett litet träsktroll 🤣

johan 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

Kashima - Urawa
1✔️ 1 - 0
1,90
japan
KarpatyU21 - ShaktarU21
HT 2✔️ 0 - 1
1,83
Ukraina
Nurmancia - Albacete
HT X✔️ 0 - 0
1,95
Spanien B
Mathare - Posta Rangers
X FT (live) ✔️ 0 - 0
2,92
Kenya

Incass 4 år sedan

Har Pinnacle svensk licens ?

Nifty 4 år sedan

Nej!

https://www.spelinspektionen.se/licensansokan/bolag-med-spellicens/

SB 4 år sedan

Märkligt 😘

Incass 4 år sedan

Men varför lirar då Geezer där ?

SB 4 år sedan

Han kanske inte lirar sina egna rekar överhuvudtaget ☺️ Bara promotar spelbolag... Eller? Man har ingen aning!

Den som lever får se (veta), eller kanske inte... Jag har nu varit medlem i över 1 år och har fortfarande 0 koll på vem/vilka som EGENTLIGEN driver sidan - det finns absolut ingen hierarki öppen för allmänheten, och frågor i chatten besvaras av någon som kallar sig Nifty, som hävdar att han bara hjälper till att hålla chatten ren.

Många frågor, kommer svaren mån tro? Odds på detta?

Incass 4 år sedan

Mycket märkligt då Geezer är en officiell rekare här.

Allt var ganska glasklart för runt 1,5 år sedan. Men då levde jag även jävel och mådde inte alls bra. Kanske det som gjorde Spelsnack attraktivt ? 😂 Har en otroligt negativ inställning till SS nuförtiden men jag och många andra borde kanske tänka om ? Vi ska kanske vara den förändringen som vi själva strävar efter här :)

Deal på detta SB ? 🙏

SB 4 år sedan

Nej, att leva jävel är inte attraktivt för egen del iaf. Visst kan man ha kul ihop, men jag vill se konstruktivt spelande och gärna djupa debatter om strategi i första hand.

De gånger jag har flippat är när glada amatörer skriker ut spel utan eftertanke, oddsvärdering och analys. Orkar inte vara en hjälpande hand längre eftersom det är som att tala till döva öron.

Visst kan amatörer få ha roligt ihop och slösa sina pengar men gärna då i en annan blogg än den jag tillhör. Har aldrig haft en tanke heller på att försöka profitera på amatörer som så många öppna communities vill göra - skamligt tycker jag.

Geezer 4 år sedan

BIK Karlskoga finns även till 1.67 hos Unibet eller 1.65 hos Coolbet som jag tycker båda har bra värde. Kan självklart hålla mig till endast spelbolag med svensk licens i fortsättningen om det är vad som önskas. :)

SB 4 år sedan

Varför skulle det INTE vara önskvärt? Så många icke svenskar kommer väl inte in på sajten 🙈

Intressant också att du väljer att kommentera just denna gång, och ingen av de 10-talet tidigare försök som gjorts att nå dig..

Vem är du t ex i förhållande till SS? Svara nu inte expert för då dör jag 🙉

Geezer 4 år sedan

Nu vet jag inte vilka de andra gångerna är tyvärr, då jag inte hunnit med att följa chatten här särskilt mycket under hösten nu pga att några oväntade saker i livet tagit upp lite för mycket av min tid under hösten här. Vilket även är anledningen till att jag skrivit så få rekar hittills.

Vem jag är i förhållande till Spelsnack? Jag är skribent/rekare eller vad man nu vill kalla det. Blev kontaktad utav en av firmatecknarna i bolaget bakom sidan för drygt 1,5 år sedan och har skrivit här sedan dess.

SB 4 år sedan

Jag har både i chatten och i dina spelkommentarer hört av mig, även om det kanske var ett bra tag sedan. Du är inte ensam så inget agg från min sida, Den där Jww eller vad han kallar sig har inte heller svarat 🙉 Tack iaf för presentationen, inga kompisband från förr med den du kallar firmtecknare, eller?

Intressant att du också nämner bolaget (SS), vilket man redan förstått iof, för då finns det en affärsidé här och det är knappast fördelaktigt för amatörerna som här huserar. Det har jag också anat så klart, men ändå skönt att höra. Egentligen bryr jag mig inte om dem heller mer än att de stör med skräp. Jag har gjort ärliga försök att lära ut grunder, så känner mig trygg i min heder.

Personlig fråga, är det någon idé att jag fortsätter att leverera spel som på sikt renderar grönt dvs vinst? Tycker dels att ingen märkligt nog känner till detta, och nej jag kräver inte ryggdunk, utan det osar lathet och ointresse - jag själv bokför t ex ryggade spel separat, det vet jag att inte mpnga gör. Har publicerat varje egen rek här sedan 1 april med ROI 106,26% (flera levande spel ska tilläggas) - en siffra jag inte personligen är nöjd med då jag har en sjuk vinnarskalle, men så klart är nyttigt då jag förblir skarp.

Lite luddigt, men du förstår nog. Tålamodet har börjat tryta då "ledningen" är frånvarande, inga initiativ från er gamla medlemmar kommer någonsin på tal i chatten om samarbete/hjälp. Förstår du? Allt luktar affiliate verksamhet, och jag behöver veta om det så förblir - då lämnar jag skeppet lugnt och stilla, inga som helst problem. Jag kan gå med rak rygg och huvudet högt, det är jag nöjd med - räcker så..

Geezer 4 år sedan

Inga kompisband från förr och inga mer band än att jag fått ett inlogg här som möjliggör för mig att publicera mina rekar på sidan.
Så vad gäller affärsidé och annat sånt är det inget jag kan säga något om. I stort sett alla webbsidor drivs väl genom ett bakomliggande bolag idag, så jag ser inga konstigheter i att denna sida gör det.

Personligen gillar jag dina rekar och har uppskattat dom mycket de tillfällen jag haft tid över till att läsa härinne i chatten.


Ps. Känner att jag vill påpeka att jag skriver som privatperson och inte är anställd av sidan eller representerar den på något annat sätt än att jag publicerar mina egna rekar här. Så ingen misstolkar och tar mina inlägg här i chatten som några officiella uttalanden från spelsnack. Ds.

SB 4 år sedan

Tack för återkoppling Geezer och trevlig helg 😚

Nifty 4 år sedan

SB:

Vill du ha svar från "Ledningen" så får du kontakta dom som jag har sagt ett antal ggr. Har frågat admin och han har inte fått något ifrån dig. Så istället för att gnälla om det i tid och otid så tycker jag att du kontaktar dom via mail istället för att ställa frågorna här på chatten. Han/dom kommer ej svara dig här!

Vad är det för samarbete/hjälp du vill ha från oss gamla medlemmar? Vill du bli officiell rekare på sidan? Skriv några rader till admin och visa upp en spread.

SB 4 år sedan

N

Du missar hela poängen. Det går att skapa en betydligt högre trivsel, produktion och framgång tillsammans om alla rättar in sig i ledet och följer ett framgångsrecept. Just tillsammans kan vi täcka upp info- och kunskapsbiten som eventuellt en allena spelare saknar. Här finns inget sådant, 0 gemenskap, och ingen som styr upp vilsna spelare.

Så frågor består... Varför visar sig inte dessa ljusskygga personer? Var ligger intresset (besegra bolagens oddsättning eller ligga med bolagen - två helt olika saker)?

Du själv t ex, vem är du, var bor du, varför spelar du, målsättning? M.m.m.m.m.

SB 4 år sedan

Allsvenskan ⚽️🇸🇪

Norrköping - Djurgården
Målskytt: Buya Turay (DIF)
2.40 (5/10 u)

Skyttekung 2019
Buya Turay (DIF)
2.10 (5/10 u)

*OBS! Dessa spel används ENDAST som "gardering" till sommarreken "Tankovic Skyttekung" - 15 ggr (2/10 units). De delar nu 1a platsen 2 mål före 3an.

Anders0n 4 år sedan

BandyTrippel

Bollnäs
Edsbyn
Västerås

Incass 4 år sedan

AndersOn 😃👍

Incass 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

Maastricht - Almere (20:00)
Almere Ö1,5 mål
Odds: 1,83
Insats: 3/5 units
Nordicbet
WIN ✅✅✅

Motivering ? Maastricht saknar 2 ordinarie defensiva pjäser. Räcker för mig.

MÖ#11 4 år sedan

Sittter!😂

johan 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

Zwickau - Grossaspach 1 - 1,61
Cambuur - Nijemegen Över 3,5 - 2,00
Eindhoven - Jong AZ Över 3,5 - 2,03
Dijon - PSG Över 3,5 - 1,90
Toulon - Bastia Borgo X - 2,40
Dundee - Morton HT 1 - 2,10
Ponferradina - Malaga 2 - 2,37 (live)
Caen - Orleans HT X - 2,00
--
Kvällens bästa tycker jag är Zwickau - Grossaspach i tyska 3e ligan där hemmalaget borde vinna en sådan här match och efter full tid så får vi nog se hemmalaget stå som segrare. 5U

johan 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

Caen - Orleans
HT 0 - 0
2,50
3/5u
Dundee - Morton
HT 1 - 0
3,60
4/5u

SB 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

Ni som gillar målspel, koppla upp SvS och elitseriebandyn. SAIK har minst 5 mål i sig och leder just nu 3-1 borta mot Vänerborg i början av 2a hl.

Skulle nog säga att när SAIK Ö 4,5 ger 1,90-2,00 om några minuter är det läge att testa LIVE-spel.

**Kan väl rätta för ovanlighetens skull. Speldraget gick att spela länge upp till 2,43, innan SAIK 4-1 & 5-2 kommer - båda mål på straff, så jag sätter upp denna spelvinst på "turkontot".**

campione 4 år sedan

Livespel: Dijon - PSG
Över 2,5 mål av PSG - 2.04 i odds (Unibet)

Det står 1-1 i pausvilan. Jumbon Dijon har fått byta ut högerbacken Fouad Chafik samt mittbacken Senou Coulibaly, på grund av skador, så två mål till av tabellettan och Franrikes bästa fotbollslag till dubbla degen är av värde.

johan 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

Botafogo - Coritiba
X
3,00
5U
jag tror coritibia tar ledningen här
Operario - Atletico GO
X
3,00
5U
1 - 1?
lastade in på dessa två matcher i brasilien.Tycker det luktar oavgjort i båda matcherna.Spelvärde de lux. caaabooommmm

Spelbolag & Bonusar

  • Betta utan konto!
  • Vinsten på kontot på 5 min!
  • Sveriges bästa spelbolag!
Hämta bonus här!
  • Nu 500% bonus till 500kr!
  • Mycket bra på livebetting!
  • Grym mobilsida
Hämta bonus här!
  • Just nu 100% bonus till 1000kr!
  • Snabba utbetalningar
  • Svenskt seriöst bolag!
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 2000kr!
  • Spela utan konto med BankID!
  • Vinstutbetalningar på 5 minuter!
Hämta bonus här!

Spelbolag och Bonusar

  • Bäst odds på hockey
  • Bra liveutbud
  • Roliga spelformer
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 500kr!
  • Stort utbud på NHL och NBA
  • Lättnavigerad sajt & bra odds!
Hämta bonus här!
  • Just nu 450kr i riskfritt spel!
  • Spela mot andra spelare
  • Nya pool-spelen är grymma!
Hämta bonus här!
  • Gammalt anrikt spelbolag
  • Bra snabb support
  • Många bankalternativ
Hämta bonus här!
  • Riktigt snygg sajt!
  • Lättnavigerad och bra utbud!
  • Mycket roliga tävlingar på sajten!
Hämta bonus här!
  • Ofta bra odds
  • Snygg och lättnavigerad
  • Bra och snabb support
Hämta bonus här!
  • Ny seriös aktör
  • Bra odds och utbud
  • Roliga snöbollstävlingar
Hämta bonus här!
  • Snygg och enkel att använda
  • Bra utbud på fotboll
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • Bäst på svenska marknader
  • Spel på lägre divisioner
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • 18 års åldersgräns
  • Spela Ansvarsfullt
  • Kontakta Stödlinjen vid problem
Stödlinjen.se