Wtbw 4 år sedan

Hur har alla trollen hittat hit och varför denna mobbing och skit?

Nifty 4 år sedan

Mycket bra fråga. Dagisnivå ibland om du frågar mig

Wtbw 4 år sedan

Ja det känns lite tråkigt. Men men. Spelen i söndags gick inget vidare för min del men bättre för dig :) Kommer försöka bidra med något snart igen men utbudet är lite klent just denna veckan känns det som.

Nifty 4 år sedan

Bidra när du kan 😊 Hellre det än massa skitspel i onödan

Viktor 4 år sedan

Trollen? Så du tycker det är kul att en person pumpar ut spel 24/7. Så man ser bara hans spel. Om detta fortsätter kommer denna sida dö ut likt Youbet.

Nifty 4 år sedan

Viktor, om andra bidrar så syns det mindre. Men en del väljer att yttra sig om hans spel istället för att bidra själv.

Wtbw 4 år sedan

Att hans spel syns är ju för att inte alltför många bidrar. Och helt plötsligt har 80 procent av inläggen börjat handla om honom. Visst han postar på tok för många spel men det är väl ändå upp till honom hur han spelar?

andante 4 år sedan

Wtbw: vad hände med ditt egna projekt "dagens spel" för något år sedan? Valde du att ge det typ tre dagars försök bara?

Nifty 4 år sedan

Andante: vad har det med detta att göra? Fattar inte kopplingen.

Wtbw 4 år sedan

Ja det gjorde jag säkerligen. Hade troligtvis brist på tid och motivation. Och vad det har med detta att göra förstår inte jag heller. Men men.

andante 4 år sedan

Wtbw: funderade på det när jag såg ditt nick då du inte verkar vara inne allt för ofta. Och jag gillar inte att prata om folk utan hellre till - därför ställde jag frågan direkt till dig. Tack.

andante 4 år sedan

Nifty: se ovan.

Wtbw 4 år sedan

Jag tror ibland att jag har mer tid än jag egentligen har och ibland kommer livet emellan helt enkelt. Ska försöka att bidra när jag hittar värdefulla spel men dras ner litegrann av allt ovesäntligt som händer här på sidan.

andante 4 år sedan

Så är det för oss alla, kan jag tro.

SB 4 år sedan

Att bidra handlar inte om kvantitet!

Ställ krav på kvalité och ALLA blir nöjda.

Wtbw 4 år sedan

Men 100 poster som inte handlar om spel är kvalitet?

Wtbw 4 år sedan

Dessutom är det väldigt ofta bara personangrepp och annan dynga. Tycker inte det hör hemma på ett forum för förhoppningsvis vuxna människor.

andante 4 år sedan

Wtbw: fast nu försöker du mest skaffa dig lätta poäng. Det blir godtyckligt det där. Eller du har aldrig bidragit med personangrepp eller dynga?

Wtbw 4 år sedan

Det kanske jag har vid något svagt tillfälle. Eller kanske det uppfattades så när jag ville att du skulle stå för dina spel? I sådant fall ber jag om ursäkt. Men nu handlar det om att hela forumet spårar ur och bara handlar om sådant känns det som.

Wtbw 4 år sedan

Men det märks att du vill ha det som det är. Du riktar hela tiden fokus åt annat håll. Jag accepterar det om du vill ha det så. Inga problem. Vissa trivs i det. Andra inte. Då ska jag helt enkelt inte ifrågasätta det mer. Ha det så kul!

Nifty 4 år sedan

Andante, du är en klok kille. Du vet mycket väl vad han menar. Det andra gången du pekar tillbaka på wtbw nu.

.....

Helt ärligt, det är ren jävla vuxenmobbning det här och det vet alla. Börja tröttna på diskussionen då det är uppenbart. Finns inga planer på att begränsa antal inlägg eller kicka medlemmar som rekar spel som inte passar några.

Däremot leder hat, personangrepp och dyl till det. Höj nivån nu

andante 4 år sedan

Wtbw: Om du erinrar dig det svaga tillfället så tar jag tacksamt emot förklaringen till varför du anser att jag inte skulle stå för mina spel. Känns absurt.

Det sistnämnda håller jag med om men det är inget att lägga fokus på.

andante 4 år sedan

Nifty: fattar inte varför jag ska vara dina måltavla bara. Jag frågar Wtbw en sak men nu väljer du ju att vrida ditt inlägg till att det är jag som är orsaken. Jaja. Fokus på fel saker nu

SB 4 år sedan

W: Något måste göras, och det kommer säkert krävas 100 poster till för att isolera förfallet.

Wtbw 4 år sedan

Då handlade det om att jag ville se ett spreadsheet eller en spelbok men det var väldigt längesedan och det enda jag minns var att du inte ville visa den. Kan knappt sätta mig in i vad det handlade om. Så det får dig år senare att försöka rikta fokus på helt andra saker idag?

andante 4 år sedan

Wtbw: tycker bara att om du som förespråkar en vuxen ton kunde klargöra ditt anklagande till att jag inte skulle stå för mina spel, men då flyr du ämnet. Var är ryggraden där? Så vitt jag kan se är det inte många som visar ett spread. Känns skenheligt att någon försöker implementera ett beteende man själv inte följer. Men som sagt, det här spårar bara.

Wtbw 4 år sedan

Det gör det. Jag ska låta er fortsätta ha det dagis ni så gärna vill. Ursäkta att jag frågade. Ha det bra.

andante 4 år sedan

Wtbw: du ser ju. Jaja.

SB 4 år sedan

N: Isf förblir det här amatörsnack.se, är det din agenda?

Till en början var vi lugna och konstruktiva och gav råd och tips om spelförståelse till behövande. Vissa t ex Johan (Peter) pissade då fullständigt på dessa ärliga försök och fortsätter att tracka hela sajten med trollspel och skitsnack. Så jävla narcissistiskt, egotrippat och kort sagt förpestande. Därav likartat bemötande i nutid.

Svara rakt nu så vi får ett slut på det här istället: Vill Spelsnack.se framåt för sina seriösa spelare eller ligger intresset i kvantiteten medlemmar med ändamål i affiliate och reklamintäkter?

Nifty 4 år sedan

Nej, har inte vridit ngt emot dig. Säger bara att det andra gången du byter fokus mot wtbw som ställde en öppen fråga utan att peka fingrar.

1.  "vad hände med ditt egna projekt "dagens spel" för något år sedan?"

2. "Eller du har aldrig bidragit med personangrepp eller dynga?"

Jag har absolut inget ont emot någon på sidan, men det känns som nivån ligger lika högt som när jag försöker förmedla mellen barnen hemma. Blir tröttsamt.

Om x lägger spel som jag inte tycker om så scrolla jag vidare. Om x lägger 4 spel till som jag inte tycker om så scrolla jag vidare. Varför är det så svårt för andra att göra samma sak? X bidrar ju fortfarande på spel. Sen om kvalitén är bra och/eller dåligt hör inte hit. Så länge x beter sig och inte snackar skit eller gör något olämpligt så ser jag inte vad problemet är.

Jag tycker både du och SB är duktiga rekare som borde lägga ut mer spel än fokusera på andra som ni gör nu. Helt meningslöst och tar förmodligen mycket onödig energi ifrån er.

Nifty 4 år sedan

SB: du får fråga admin (gällande sista frågan). Jag äger inte sidan och kan inte svara på Spelsnacks framtid eller agenda. Enda jag vet är att det ska vara Spelsnack och inte skitsnack.

andante 4 år sedan

Nifty: självklart riktade jag mig mot Wtbw eftersom han "var på tråden" och anklagat mig för och därefter uppenbarligen inte kan stå för. Därför valde jag att se ställa frågan som för tillfället var relevant för sammanhanget. Om han ifrågasätter den rådande tonen så bad jag honom stå till svars för både sin egen tillit (som han ifrågasatte hos mig) och vad han bidragit med. Vuxna kontra barn liksom, precis som du skriver. Men det är inte första gången det går upp att många inte lever som de lär och det får man svälja helt enkelt. Måste bara anpassa mig till det helt enkelt.

andante 4 år sedan

Plottrigt skrivet men men. Menar bara att folk kan börja leva som de lär först. Nu släpper jag det.

Nifty 4 år sedan

Jag hör dig, ingen är fläckfri här på sidan. Ingen idé att ödsla tid eller energi på det tycker jag. Tar mer än det ger tycker jag.

Wtbw 4 år sedan

Ja jag ger upp jag med. Kommer aldrig komma något bra utav det här. Hopplöst fall skulle jag kalla det.

Wtbw 4 år sedan

Är det så ni vill ha det så är det så ni ska få det. Jag försökte förklara och bad om ursäkt om jag klivit på en öm tå. Mer kan jag inte göra.

Incass 4 år sedan

🍿 🍿🍿😁😁😁

Wtbw 4 år sedan

Jobbigt att du känner så. Men det säger ju också lite om nivån härinne. Ha en bra dag Viktor!

johan 4 år sedan

Grekland D - Tyskland D
Över 5,5
1,96
2/5U
41,00 gånger på greklands damer spelbolagen har satt höga odds här men det är inte det jah är ute efter .Tänkte mer på tysklands damer 26-0 på 3 matcher.Höga odds på överspelen.testa denna

SB 4 år sedan

ADMIN

Vill Spelsnack.se framåt för sina seriösa spelare eller ligger intresset i kvantiteten medlemmar med ändamål i affiliate och reklamintäkter?

Nifty 4 år sedan

Om du vill admin något får du maila honom. Han tar inga diskussioner här på chatten.

Viktor 4 år sedan

Idioterna som sa att dom inte hade någon välkomstbonus för svenska spelare.

Robotiko 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

2.50 på 9 hörnor tyskland kan provas. Matchbilden lär ju inte direkt svänga

3.25 t.o.m

SB 4 år sedan

Tjabba,

Har ett lir inför helgen med värde ner till 1,65-1,70:

EM-kval 🇫🇴🇷🇴
Färöarna - Rumänien
Rumänien -1,5
1,80 (6/10 units)

Robotiko 4 år sedan

Tackar 🙂 jag har också nåt på g, bara vänta in lite +spel på den

SB 4 år sedan

Nu är det rensat av "chefen", men jag gick direkt till motanfall (på ett politiskt korrekt sätt) när du hängdes ut av Incass - bry dig inte om honom, han är nästan en kopia av "Micke", du vet..

Got your back bro.

johan 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

Oxford - Portsmouth 1 - 1,59
Turnu - SCM Gloria HT X - 2,05✅
Fylde - Chesterfield Över 2,5 - 1,98✅
MontenegroU19 - UkrainaU19 Över 3,5-2,08✅
Leandro N.-ItuzaIngo HT X - 1,79✅
RumänienU19 - SerbienU19 BTTS - 1,80✅
Estland D - Kosovo D 2 - 1,85✅
Operario - Parana X - 3,00
--

Sunderland - Grimsby 1 - 1,36
Halifax - Chorley 1 - 1,65
2,24

Enligt mig tycker jag kvällens bästa är mötet mellan Oxford - Portsmouth.Där bortalaget kommer ställa upp med yngre spelare eller ungdommar som vill visa framförtterna.Denna match är inte så viktig för Portsmouth då dom prioterar ligan . Båda lagen spelar i samma liga och Oxford kommer ställa upp med ett starkt lag , så jag tycker oxford borde uttnytja detta och ta en stark seger här.5U...Turnu - SCM Gloria två topplag där ena laget kommer med två raka förluster och det andra med bättre form och här kommer lagen känna på varandra i första halvlek och jag räknar med ett oavgjirt resultat i första halvlek.5u

Wtbw 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

För att återgå till vad detta forumet egentligen handlar om så tänkte jag bidra med ett spel för kvällen.

🇫🇮🏒 Kl 17:30
Ässät - Kaipa
Över 4.5 mål ordinarie tid
Odds 1.82 @ unibet
Hög insats

Gl om ni ryggar.

⛔ Sorry för denna

Incass 4 år sedan

Jag tar en rygg på denna. Känns stabil och kan ju vara kul att följa lite hockey 🙏 Tack för tipset mannen. Vi kämpar in den 💪🔥💰

Wtbw 4 år sedan

Det är ett bra spel! Kul att vi blir fler som jobbar in den.

Incass 4 år sedan

GOAL !! Fan va nice 😃 Tog 2 minuter.

Hunter666 4 år sedan

Wtbw is back... Klart man back-ar up... :) :) :) Tre burgare på den ligger det...

Wtbw 4 år sedan

Haha synd att det inte trillade in ett till i första perioden men det lär komma ett gäng till :)

Incass 4 år sedan

Skulle aldrig blivit så glad över det tidiga målet så tar på mig ansvaret för att det ”bara” blev 1 mål i första 😂 Men va fan, i hockey kan det ju bli 3 mål på 1 minut så detta lär fixa sig 🙏💪

bjornee 4 år sedan

Ryggade också men cashade ut för att begränsa förlusten. Tyvärr fel match för målkalas. Den andra SM-Liiga matchen dock..

Wtbw 4 år sedan

Katastrof. Känns som att du jinxade den Incass :p

bjornee 4 år sedan

3-2 i andra matchen med 22 min kvar...

Incass 4 år sedan

Haha ja jag sa ju det Wtbw 😂 Sorry 👀 Men en perre kvar. VI GER ICKE UPP 💪💪

andante 4 år sedan

Ser ni matchen?

Wtbw 4 år sedan

Sorry grabbar. Dåligt spelat av mig. Bet lost.

Incass 4 år sedan

Shit happens my friend 🙏 Finländarna hade helt enkelt druckit för mycket Finlandia den här gången 😂 Nästa tar vi 💪💰🔥👊

Incass 4 år sedan

Men den här skott statistiken kan väl ändå inte stämma ?

bjornee 4 år sedan

Nej du skall inte lita på Bet365 Incass 😛 deras statistik är väldigt opålitlig 😂 kör icehockey24 istället 😊

Incass 4 år sedan

Menar det bjornee 👍 Vore helt jävla unikt om denna stämde och där bara blev 1 mål 😂

andante 4 år sedan

Experterna.

johan 4 år sedan

Bukayriyah - Al-Mojzel
HT X
2,23
3/5u
en jämn första halvlek.möjligen 0-0

Wtbw 4 år sedan

Ett tips till admin. En ignore knapp kanske vore något. Där man kan ignorera en viss användares inlägg. Känner att den iallafall skulle få mig att ha en betydligt trevligare tid härinne. Känns rätt jobbigt med trollen.

Nifty 4 år sedan

Alla synpunkter, förbättringsförslag och ideer skickas till admin via epost. Men utan att ens pratat med admin kan jag säga att du kan fetglömma denna funktion :) Jag känner admin för väl här

SB 4 år sedan

Håller helt med dig, ignoreraknapp nu så trollen försvinner!

Wtbw 4 år sedan

Tack för ett ärligt svar Nifty :p

SB 4 år sedan

Vet också att vi redan tagit upp detta 😣

Nifty 4 år sedan

ALT+F4 är en funktion i windows som fungerar bra annars :)

Wtbw 4 år sedan

Ok. Det visste jag inte. Men då har vi iallafall försökt :)

SB 4 år sedan

På mobilen också 🤤

SB 4 år sedan

7-0🇸🇪

Goa töser det🔝⚽️

Wtbw 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

Har faktiskt lagt två spel till och det blir mina sista för kvällen.

En rolig och detta är ett livespel:
🏒🇳🇴 Live
Storhamar - Sparta sarpsborg
Pick över 4.5 mål
Odds 3.20 @ unibet
Medel insats
⛔ Spännande blev det men ingen vinst. 

En trolig:
, 🇬🇧⚽ national League 20:45
Aldershot - Dover
Pick över 2.5 mål
Odds 2.01 @ coolbet
Hög insats
✔️ 3-0 i skrivande stund och spelet är i hamn. 

Har inte hunnit kolla något på nattens NHL men återkommer om jag hittar något. 

Incass 4 år sedan

Snyggt med Aldershot! 😃🙏 Hojta gärna om du har något kul till NHL.

Incass 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

Kör ett lir inatt. USL Championship. Ottawa spelade ut Swope i hemmamötet och inatt kan man säkra playoff. 11 laddade grabbar lär vi få se! Ska även vara en intakt startelva utan skador eller avstängningar när det gäller den infon som jag kunnat hitta pregame.

Swope Park - Ottawa Fury
Tid: 02:00
Spel: Ottawa Fury Ö1.5 mål
Odds: 1,74
Insats: 4/5 units (YEAH😎💪)
Bookie: Unibet

Miss gånger 1000X ❌

Robotiko 4 år sedan

Provar den. Gött du delar med dej av infot 👍🏿

Incass 4 år sedan

Härligt mannen 🙏 Har hittat riktgt fina spel under säsongen i USL och oftast har infon varit avgörande för utgången. Så hoppas kunna få in ännu ett lir inatt. 4 units är 10.000 kr för Mr Incass så jag delar inte med mig om jag inte tror på det till 110% 💪

Robotiko 4 år sedan

Det där sista förstod jag inte. Att 10k på nåt sätt skulle göra det till en bättre rek jämfört med en som bettar 10kr. En bra rek är en bra rek oavsett summan 👌🏿

Robotiko 4 år sedan

De löste det, tackar 😊

Nifty 4 år sedan

Att du aldrig lär dig . En match pågår 90 min. Rätta aldrig innan det 😂 told you innan. Ö2,5 😎

Viktor 4 år sedan

spelet gick in

andante 4 år sedan

Grattis lotto-killen!

Wtbw 4 år sedan

Det blir ett lir i NHL också.

🏒🇺🇸NHL kl 03:00
Calgary flames - Los Angeles kings
Pick över 5.5 mål ordinarie tid
Odds 1.85 @ coolbet
Även här rekommenderas högre insats. För min del spelar jag 4 units.

Sov gott!

Incass 4 år sedan

Tar även en rygg här! Kan bli riktigt kul att följa både fotboll och NHL inatt när man jobbar hårt 💪.

Hunter666 4 år sedan

Snyggt :)

Incass 4 år sedan

Hur långt kan Mr Incass rulla sin 1000 kr snöboll ? Det är frågan. Första matchen börjar kl 00:15.

Wtbw 4 år sedan

Spännande! Håller tummarna för dig.

Incass 4 år sedan

En rolig grej bara. Snöbollar är alltid kul men svårt som satan 😂 Häng på Wtbw! Alltid roligare att vinna tillsammans 😃

Incass 4 år sedan

Tänk att vi bråkade som fan back in the days... Kan man inte tro nu. Jag kunde vara dryg som fan men det kunde även du 😂🙏

Wtbw 4 år sedan

Haha inte då ;) jag som alltid är så snäll :p

Incass 4 år sedan

Hahahaha 🙏😂 Du har ju även grym humor 😁 Spelsnack förtjänar grabbar som inte bråkar utan istället gör sitt bästa för att hitta grymma spel som vi alla kan casha in på 💰

Incass 4 år sedan

00:15!

Viktor 4 år sedan

1 av 5 senaste matcherna blivit blgm. Vågat spel.

Incass 4 år sedan

Det är tufft Viktor och här ligger ingen särskild info bakom. Men känslan är enormt fin 💪

Viktor 4 år sedan

Känslan från vad?

Incass 4 år sedan

Min egen känsla efter att ha analyserat matchen på min enkla amatörnivå 🙂

Incass 4 år sedan

Går på jobb nu kl 01 och det ser icke bra ut så länge jag kunnat se matchen. Jobba Brazil.

Incass 4 år sedan

Uselt ❌

Nifty 4 år sedan

Jag tror matchen slutar 0-1 🙄

andante 4 år sedan

Bra jobbat Nifty!

SB 4 år sedan

Rullar bollen, eller har den smält?

Spelbolag & Bonusar

  • Betta utan konto!
  • Vinsten på kontot på 5 min!
  • Sveriges bästa spelbolag!
Hämta bonus här!
  • Nu 500% bonus till 500kr!
  • Mycket bra på livebetting!
  • Grym mobilsida
Hämta bonus här!
  • Just nu 100% bonus till 1000kr!
  • Snabba utbetalningar
  • Svenskt seriöst bolag!
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 2000kr!
  • Spela utan konto med BankID!
  • Vinstutbetalningar på 5 minuter!
Hämta bonus här!

Spelbolag och Bonusar

  • Bäst odds på hockey
  • Bra liveutbud
  • Roliga spelformer
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 500kr!
  • Stort utbud på NHL och NBA
  • Lättnavigerad sajt & bra odds!
Hämta bonus här!
  • Just nu 450kr i riskfritt spel!
  • Spela mot andra spelare
  • Nya pool-spelen är grymma!
Hämta bonus här!
  • Gammalt anrikt spelbolag
  • Bra snabb support
  • Många bankalternativ
Hämta bonus här!
  • Riktigt snygg sajt!
  • Lättnavigerad och bra utbud!
  • Mycket roliga tävlingar på sajten!
Hämta bonus här!
  • Ofta bra odds
  • Snygg och lättnavigerad
  • Bra och snabb support
Hämta bonus här!
  • Ny seriös aktör
  • Bra odds och utbud
  • Roliga snöbollstävlingar
Hämta bonus här!
  • Snygg och enkel att använda
  • Bra utbud på fotboll
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • Bäst på svenska marknader
  • Spel på lägre divisioner
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • 18 års åldersgräns
  • Spela Ansvarsfullt
  • Kontakta Stödlinjen vid problem
Stödlinjen.se