NixPix 5 år sedan

Visste inte ens vad snöboll var men är gärna med i tävlingen på lördag. Sponsrar någon tävlingen eller ni lägger ut allt själv ?

Nifty 5 år sedan

Spelsnack.se betalar

NixPix 5 år sedan

Aight

Nordan 5 år sedan

Boooom! Blakhawks vinner till 4 gånger degen vilket gör det till en fin natt!
Rangers lyckas inte komma upp i niva men bra plus även i natt!

eff-fem 5 år sedan

Snyggt spelat Nordan!

Bettarsonen 5 år sedan

Auston Matthews O 3,5 SOG @2 10/10u Unibet ✅

Snize 5 år sedan

Shapovalovs kollaps sved riktigt rejält, men vi rättar grönt på dagen ändå!

🎾Shapovalov -2.5 games @ 1.70 (3u) ⛔️
🎾Struff ML @ 3.30 (1.5u) ⛔️
🎾Krajinovic +6.5 games @ 1.71 (2u) ✅
🎾Khachanov ML @ 2.35 (2u) ✅
🎾Över 20.5 games in Svitolina - Vondroušová @ 1.87 (3u) ✅

+2.23u

Rafed 5 år sedan

Många returer i kvalen som verkar bli målrika i CL hittils. Vill tro att det händer även i EL. Spelare över 2,5 mål i Kiev Chelsea till 2.00 och även Krasnodar-Valencia till 2.00

andante 5 år sedan

Oerhört svår kupong med intressanta matcher att följa om man gillar streckstrider och placeringskamper som avslutar SHL-grundserien. Liknande lägen med hemmalag i toppen som möter lag som har en del att spela för, en oviktig bottenmatch och en avgörande match i Hockeyallsvenskans slutspelsserie. Finns ingen kupongrensare men då låga procent överlag kan gå in testar jag.

Powerplay 14/3 18:59
1. Frölunda-Brynäs 1X2
2. Färjestad-Djurgården 1X
3. HV71-Linköping 1
4. Luleå-Växjö X2
5. Malmö-Örebro 1X2
6. Mora-Timrå 1X
7. Rögle-Skellefteå X2
8. Modo-Karlskrona 1
144 rader

andante 5 år sedan

1: Nu gäller det för Brynäs, sista chansen. Har det inte i egna händer men kan sätta press på Örebro som avslutar tufft borta mot Malmö. Frölunda har parkerat på tredjeplatsen redan och har radat upp vinster hemma. Får hoppas på förmodad motivation här. En av Brynäs viktigaste spelare, Boqvist, missar dock matchen. Att låga procenten (20% på krysset, 25% på tvåan) kan sitta är bara plus.

2: Båda lagen gråter inte över delad poäng som gör att Färjestad vinner serien och Djurgården behåller viktiga fjärdeplatsen. Ändå tas ettan med av Färjestads form och om Luleå skulle leda hemma i sin match.

3: Linköping är i stort sett körda. Krävs att varken Örebro eller Brynäs tar poäng samtidigt som man vinner mot HV här. Även om HV inte imponerat på mig så kan det här bli stora siffror och LHC avsluta säsongen illa. Svår match men väljer ändå att chansspika.

4: Luleå måste ha tre poäng och Färjestad förlora om nu seriesegern är viktig för Luleå med de förutsättningarna. Lite samma match som FBK-DIF faktiskt. Samtidigt är Växjö garanterade topp 6 (kvartsfinalplats) vid minst en pinne. Garderar utgångskrysset med en tvåa trots Växjös dåliga form om nu Luleå plockar keepern.

5: Tungt, tufft och ovisst möte med mycket på spel. Malmö som vill hota Skellefteå om sista direktplatsen till kvarten och Örebro som vill behålla sin play in-biljett. Två lag i poängbehov, i alla fall inför matchen. Drömscenariot är att Skellefteå ångar på i sin match och avgör den tidigt, att då Malmö släpper här och Örebro kniper poäng till bra procent. Troliga är dock att Brynäs får svårt mot Frölunda och då behöver inte Örebro gå för det här. Mycket om och men, därför baserar jag helgarderingen utifrån vad andra matcher kan tänkas visa i periodpausen till tredje.

andante 5 år sedan

6: Oviktigt möte sett till tabellen. Kanske viktigare möte inför en kommande kvalserie? Tycker man borde komma långt på 1X och slippa helgardera en sådan betydelselös match.

7: Åter igen en match av motivation för ena laget. Rögle kan som bäst ta en placering till men kommer ändå få möta åttan eller nian i ett play in. Skellefteå måste hålla Malmö bakom sig genom att troligen ta minst en poäng (har +17 i målskillnad, Malmö har +9) ikväll för att då hamna på samma om Malmö vinner. X2 ska därför räcka här tycker jag. 22% på krysset/45% på tvåan är bra.

8: Kort slutspelsserie och viktigt att ta trepoängare. Eftersom det bara är ettan som går vidare har Modo en måstematch här redan i andra omgången av totalt sex. Väljer att spika ettan trots att det här bör bli en match som kanske står och väger. Men på den här raden går jag på motivationen.

andante 5 år sedan

Europa League
Arsenal-Rennes (21:00)
Arsenal över 2.5 mål
odds: 1.82
3/5 u

Wtbw 5 år sedan

Testar tre st singlar i kvällens Europa League.

Red Bull salzburg - Napoli:
Över 1.5 mål första halvlek
Odds 2.45 hos Nordicbet
3/5 units

Slavia Prague - Sevilla:
Över 1.5 mål första halvlek
Odds 2.40 hos nordicbet
3/5 units

Arsenal - Rennes:
Över 1.5 mål första halvlek
Odds 1.96 hos nordicbet
3/5 units

Lycka till vid rygg!

Snize 5 år sedan

Det är dags! Det börjar hetta till på den vackra diamanten, när snön smälter och isen tinar upp. Snart, är baseboll-säsongen IGÅNG! Vi kommer smygsstarta den härliga MLB-säsongen med ett spel på en av dagens pre-season-matcher klockan 17:05. Häng på!

⚾️MLB Preseason
⌛️18:05
📌Miami Marlins @ Houston Astros
📝Astros -1.5 @2.00 hos Bethard (1/5u)

Normalt sett är det klasskillnad mellan dessa lag, och även om Marlins gått som tåget under preseason gillar jag matchupen på mounden kraftigt med Collin McHugh mot fladdriga Dan Straily. Astros bör vinna med ett par runs, men preseason är preseason så håller nere insatsen.

Snize 5 år sedan

Första spelet från Indian Wells för dagen:
🎾Miomir Kecmanović +4.5 games @ 1.74 hos Bethard (3u)

Nordan 5 år sedan

Kliver på under 4,5 varningar i arsenal-Rennes ikväll. Betalar 2,05 och är i grunden 2 lag som inte tar mycket kort. Tror Arsenal tar MAX ett kort och då ska detta vara hemma. Oddset känns doppat för att förra mötet blev extremt korttätt. MaXbet

Nifty 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Fråga till er som delar tipsrader (stryktipset, topptipset osv)
Varför gör ni det? Vill ni inte vara ensam vinnare? Eller åtminstone minska risken för att dela på vinsten på flera personer? En annan skulle aldrig dela en stryktipsrad. Mest nyfiken på hur ni tänker.

andante 5 år sedan

"Till er" är väl jag det, antar jag. Anledningen att vistas på sajter som denna är, för mig i alla fall, att dels ta del av andras tankar kring matcher, förutsättningar jag själv kan ha missat och spel andra lägger (även fast jag aldrig ryggar) men framförallt att dela spel man själv lirar och tror kan bringa vinst. Om ens egna spel kan göra andra rikare (på pengar eller framtida kunskap) är det en bra bonus och något som är minst lika kul som vinsterna i sig.

Vad gäller poolspel du nämner är de rader jag lägger ut här så pass låga sett till insats och kostnad just för att intentionen är att man ska kunna lira raden utan att det kostar multum men ändå ha chans till någorlunda utdelning och inte bara få insatsen tillbaka. Hittills har två stycken av raderna suttitoch gett dryga 900 kr plus vardera. Hade jag däremot gått in för att vara ensam vinnare på Stryktipset till exempel så hade jag för det första ökat insatsen markant och för det andra inte delat systemet, det säger sig själv.

Nifty 5 år sedan

Nej, inte menat direkt till dig. Men tack för din input. Nyfiken på hur människor tänker mest när dom gör det.

Slinkan 5 år sedan

Jag har lirat väldigt mycket stryktips och EU och delat det på 10-20 personer men det var några år sedan nu. Jag har inte råd att själv lämna in ett stryk för 20.000kr så för att spela det systemet jag tror har bra chans att sitta så får jag ta med 19 andra personer men vi vann 2,4m i gång och några vinster mellan 700-1,2m så vi gick riktigt bra plus ändå på det. :) Hade många fina vinster på runt 500k på bomben också även det med 7-20 andra.

andante 5 år sedan

@Slinkan
Stort andelssystem är mycket fördelaktigt. Speciellt för den/de som sätter ihop systemet och det sedan ger vinst. Själv gillar jag att tävla med mig själv också så att säga,men precis, vill man öka chanserna att nå stora pengar eller bli en ensam vinnare så måste man fläska på insatsen.

Macmac 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Idag blir det.
Max görtz att göra mål till 3.70❌
Shane Harper att göra poäng till 2.20❌

Bettarsonen 5 år sedan

Astralis vs NiP 20:00, börjar Astralis välja maP så går jag in på hcp, lägger ut före isf🎭

johan 5 år sedan

Inter - Eintracht Frankfurt 1 Halvtid

@2,87
4/5u

andante 5 år sedan

Bra odds med tanke på att man måste framåt. Har många spelare indisponibla såg jag. Milan väntar i helgen i viktig match.

Wtbw 5 år sedan

Första av kvällens 3 spel i hamn.

Red Bull salzburg - Napoli:
Över 1.5 mål första halvlek
Odds 2.45 hos Nordicbet
3/5 units ✔️

+4.35 units

Nifty 5 år sedan

Riktigt snyggt!

Wtbw 5 år sedan

Tack mäster. Sitter ett av dom två spelen som är levande blir det fint plus ikväll.

Bettarsonen 5 år sedan

Map2 Astralis -5,5 @1.80 10/10u Betway

Bettarsonen 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Någon som använder en sport brooker för att komma åt Pinnacle?

Big Sexy 5 år sedan

Har du ingen utomlands som kan lägga åt dig? Bet-IBC annars funkar utmärkl. 11% avgifter på profit, dock bättre än de 30% som staten vill ha

Bettarsonen 5 år sedan

Haha nä har en morbror i Madrid men tveksamt att han skulle palla :) Okej, den är grön att köra på då?

Big Sexy 5 år sedan

Ja inga problem, du skulle också bara kunna regga dig i hans namn och köra via spansk vpn. Och föra in och ut via honom

Wtbw 5 år sedan

Där räknar vi även hem spel 2 av 3.

Arsenal - Rennes:
Över 1.5 mål första halvlek
Odds 1.96 hos nordicbet
3/5 units ✔️

+2.88 units

Nifty 5 år sedan

Kung

Snize 5 år sedan

Spel för den andra kvartsfinalen i Indian Wells:
🎾Dominic Thiem +2.5 games @ 1.86 hos Unibet (3u)
🎾Över 2.5 sets @ 2.45 hos Bethard (1u)

Wtbw 5 år sedan

Spel 3/3 sitter det med.

Slavia Prague - Sevilla:
Över 1.5 mål första halvlek
Odds 2.40 hos nordicbet
3/5 units ✔️

+4.2 units

Totalt: +11.43 units. Fin kväll.

Nifty 5 år sedan

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🍀🍀🍀🍀

jonte 5 år sedan

Snyggt!

Macmac 5 år sedan

Tusen tack för spelen

Wtbw 5 år sedan

Grattis macmac och kul att kunna bidra!

Macmac 5 år sedan

💰💰❤❤👏👏

Bettarsonen 5 år sedan

Map2 Astralis -5,5 @1.80 10/10u Betway ✅

Enklaste maxspelet någonsin! 16-1 🍭

eff-fem 5 år sedan

Uppskattar dina spel Bettarsonen. Har du någon idé kring Rogue - Complexity?

Bettarsonen 5 år sedan

Kul att höra mannen! :) Jag är inne på Rogue, men den har varit uppe på 2.20 och nu är den nere på 1.80, jag kör nog spel på map1/2/3

eff-fem 5 år sedan

Härligt! Jag hänger på som vanligt om du hittar något du finner intressant..

JE89 5 år sedan

SM-Final SDHL match 2

Linköping v Luleå
Luleå -0.5 @1.9 Betssongroup
3/5 Units
Spelas lördag FM

Bettarsonen 5 år sedan

Taget🥇

Nifty 5 år sedan

Wtbw, vilken kung du är idag. Så glad för din skull 👍🏻

Wtbw 5 år sedan

Stort tack för dom värmande orden och känns riktigt fint att det hjälpte macmac till ett fint tillskott i kassan!

Bettarsonen 5 år sedan

Ah man blir verkligen glad när det går bra för någon som skriver kommentarer som denna 😂

Wtbw ”Kasst spel. Skulle inte rekommendera någon att rygga detta. Sure. Det var tight i förra mötet men se Manchester city igår..”

andante 5 år sedan

Exakt, Bettarsonen, exakt. Unnar verkligen!

Wtbw 5 år sedan

Det var kanske lite hårt uttryckt men det var ett spel helt utan värde i mina ögon och det visade sig även på resultatet. Det var fler än jag som var inne på samma bana ibland dom kommentarerna.

Nifty 5 år sedan

Macmac är galen. Han gör kombo av allt o sätter dom 😁😂

Bettarsonen 5 år sedan

Låt gå för att spelet inte var det ”bästa” men man kan verkligen välja hur man lägger upp en konversation, hade du velat att denna person skulle utveckla sitt spel som du inte höll med om är en sak men det här var mest för att markera att du ”kan bättre”.

Wtbw 5 år sedan

Menade absolut inte att jag kan bättre och jag är även jag helt fel ute på det många gånger. Det var en högst personlig åsikt och jag hoppas nog också få feedback om jag är ute och cyklar.

Nifty 5 år sedan

Glöm inte snöbollstävlingen nu på lördag ☃️

andante 5 år sedan

6 timmar sedan 

Powerplay 14/3 18:59
1. Frölunda-Brynäs 1X2 ✔
2. Färjestad-Djurgården 1X ✔
3. HV71-Linköping 1 ✔
4. Luleå-Växjö X2 ❌
5. Malmö-Örebro 1X2 ✔
6. Mora-Timrå 1X ✔
7. Rögle-Skellefteå X2 ✔
8. Modo-Karlskrona 1 ✔
144 rader

* 7/8 rätt
Utdelning 8 rätt: 360,88 kr.

andante 5 år sedan

Växjö förlorade 2-3 och det blev för dem dyrbart. Hamnade nu sjua i tabellen på samma poäng men sämre målskillnad än Malmö som gick förbi med sex mål bätte i målskillnad. Får spela play in helt plötsligt.

Bettarsonen 5 år sedan

Jävla Luleå;) synd att fbk tog poäng för mig🥇

andante 5 år sedan

Haha ja jävla Luleå som sabbar. Och FBK som vann igår. Men vi får mötas i finalen 😊

andante 5 år sedan

6 timmar sedan 

Europa League
Arsenal-Rennes (21:00)
Arsenal över 2.5 mål
odds: 1.82
3/5 u
✔ (3-0)

andante 5 år sedan

1 vecka sedan 

Europa League
Eintracht Frankfurt-Inter (7/3, 14/3)
Eintracht Frankfurt att avancera
odds: 2.40
3/5 u

Nifty 5 år sedan

Snyggt

Bettarsonen 5 år sedan

Vackert må jag säg!

andante 5 år sedan

Tack 🌞 Ett överodds, de kan bli farliga framöver. Blir kul att se lottningen senare.

Bettarsonen 5 år sedan

Map2 Rogue -2,5 @2 5/10u Bethard

Bettarsonen 5 år sedan

Eff-fem, hann du?:)

Bettarsonen 5 år sedan

Finns fortfarande kvar på Betway, dock lägre odds.

eff-fem 5 år sedan

Nej jag hann inte, det enda jag hann var att sätta in pengar. Jag får kolla och njuta av matchen ändå. Hoppas att ditt spel sitter iallafall

Bettarsonen 5 år sedan

Haha den finns @1.90 på Bet365:)

Wtbw 5 år sedan

Nattens enda spel blir:

New york islanders - Montreal canadiens:

Över 1.5 mål första perioden

Odds 1.98 hos nordicbet.

3/5 units.

Gl vid rygg och godnatt!

Macmac 5 år sedan

Dumt att inte fortsätta på tåget! Sov gott!

Snize 5 år sedan

Zzzz. Urusel pitching och det är förlust med 12-6

📝Astros -1.5 @2.00 hos Bethard (1/5u) ⛔️

jonte 5 år sedan

Kriens - Vaduz
Ö2.5, @1.74
3/3 U

Schweiz imorgon kväll, 2-2 och 2-2 är senaste inbördes 2018. Kriens kliver över denna lina 11 av 12 senaste matcherna.

Dee 5 år sedan

Visste inte ens att det fanns lag som hette så. Given rygg !

jonte 5 år sedan

😂 Fördelen som speltorsk, man lär sig konstiga städer

Nifty 5 år sedan

ℹ️ 09:50 / Australia / #ALeague
🇦🇺 Adelaide United v Perth Glory
⚽ Over 2.5 Goals @ 1.80 (2 units)

Båda lagen har defensiva bekymmer och är hyfsade framåt. Framför allt Perth som snittat 2.1 framåt. Ö2.5 till @ 1.80 känns stabilt.

Dee 5 år sedan

Rygg!

Nifty 5 år sedan

👍👍👍

Nordan 5 år sedan

Blev någon form av varningsorgie i 2aH så maxbet brände så inåt helvete tyvärr.

Lägger två spel inför nattens NHL, samma insats på bägge.

Caps-1,5 till 2,95
Predators-1,5 till 2,50

Macmac 5 år sedan

Fint nordan

Bettarsonen 5 år sedan

Ett spel ute till NHL inatt, finns i min nya spread som enbart innehåller skott/poängspel för NHL. Hittas i profilen, finns till samma odds hos Betway.

Nifty 5 år sedan

la du ner det gamla spreadet?

Bettarsonen 5 år sedan

Nope:) Men den var blandad med annat, kör fortfarande den också men för eget bruk

andante 5 år sedan

Ser bra ut i steget där det begav sig, LHFhuliganen! (till skillnad från lagkompisen som vilar på knäna) 😻

Spelbolag & Bonusar

  • Betta utan konto!
  • Vinsten på kontot på 5 min!
  • Sveriges bästa spelbolag!
Hämta bonus här!
  • Nu 500% bonus till 500kr!
  • Mycket bra på livebetting!
  • Grym mobilsida
Hämta bonus här!
  • Just nu 100% bonus till 1000kr!
  • Snabba utbetalningar
  • Svenskt seriöst bolag!
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 2000kr!
  • Spela utan konto med BankID!
  • Vinstutbetalningar på 5 minuter!
Hämta bonus här!

Spelbolag och Bonusar

  • Bäst odds på hockey
  • Bra liveutbud
  • Roliga spelformer
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 500kr!
  • Stort utbud på NHL och NBA
  • Lättnavigerad sajt & bra odds!
Hämta bonus här!
  • Just nu 450kr i riskfritt spel!
  • Spela mot andra spelare
  • Nya pool-spelen är grymma!
Hämta bonus här!
  • Gammalt anrikt spelbolag
  • Bra snabb support
  • Många bankalternativ
Hämta bonus här!
  • Riktigt snygg sajt!
  • Lättnavigerad och bra utbud!
  • Mycket roliga tävlingar på sajten!
Hämta bonus här!
  • Ofta bra odds
  • Snygg och lättnavigerad
  • Bra och snabb support
Hämta bonus här!
  • Ny seriös aktör
  • Bra odds och utbud
  • Roliga snöbollstävlingar
Hämta bonus här!
  • Snygg och enkel att använda
  • Bra utbud på fotboll
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • Bäst på svenska marknader
  • Spel på lägre divisioner
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • 18 års åldersgräns
  • Spela Ansvarsfullt
  • Kontakta Stödlinjen vid problem
Stödlinjen.se