andante 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Stryktipset innebär mycket att kolla in och läsa på om man vill ge sig själv en ärlig chans. Lirar inte spelet så ofta men gör undantag gånger det vankas jackpot, då kan det vara kul skapa en rad i svårigheterna att hitta spikarna. Gör ett försök och drar en chansande rad. Kanske ingen för miljonen men kör på.

Stryktipset 9/3 15:59
1. Man City-Watford 1 ✔
2. Cardiff-West Ham 1X2 ✔
3. Huddersfield-Bournemouth 12 ✔
4. Leicester-Fulham 12 ✔
5. Newcastle-Everton X ❌
6. Southampton-Tottenham 1X ✔
7. Bristol City-Leeds 2 ✔
8. Nottingham-Hull X ❌
9. Bolton-Millwall 2 ❌
10. Derby-Sheffield Wednesday 12 ❌
11. Middlesbrough-Brentford 1 ❌
12. QPR-Stoke X2 ✔
13. Reading-Wigan X2 ❌
192 rader
* 7/13 rätt

andante 5 år sedan

1: City har sett mänskliga ut senaste matcherna inkluderat Schalke i CL. Tror faktiskt det krupit in lite nerver nu när Liverpool vacklat och gett City läget. Något "lyxkryss" åker dock inte med på kupongen, hur vassa Watford än kan vara ibland.

2: Cardiff fick tung långtidsskada på Bamba, en försvarare som gett gnutta stabilitet och startat alla matcher. Haft svårt mot lagen på övre halvan. 17 av sina 25 poäng hemma och i svårt tabelläge. West Ham i ingemansland, har större kvalitéer än Cardiff men svajig bortaform. Motivation gör att helgardering krävs.

3: Svårbedömd match med två lag som gärna vill att motståndaren för matchen. Eventuella skador i bägge lagen men då Huddersfield behöver vinsten mer än något kan Bournemouth utnyttja ytorna. Bör bli en tvåa men jag köper inte det stora favoritskapet på Bournemouth fullt ut. Tar med ettan.

4: Enligt mig tillhör Fulham PL men nu är det snart kört med det inför kommande säsong. Tio poäng upp med nio omgångar kvar. Inte talar bortafacit för Fulham heller där man inte vunnit ännu. Leicester bör vara några placeringar. Ny tränare i Brendan Rodgers. Borde spika ettan men ojämna resultat och Fulham som kan skrälla i jakten. Tvåan kommer med.

5: I min bok är Newcastle klart för nästa säsong. Har för bra trupp att blanda sig in i någon sista nedflyttningsplats nummer 18. Everton lyckades kväva Liverpool senast och tar poäng i hälften av sina bortamatcher. Fyra ganska tuffa Londonlag väntar efter detta (Chelsea H, West Ham B, Arsenal H, Fulham B). Chansspikar krysset. 0-0/1-1.

6: Var inne på Southampton senast, synd man inte fick med sig oavgjort mot United. Nytt storlag väntar idag. Kanske att Spurs är slitet och avslappnade efter CL-avancemanget. Visade i liknande match mot Burnley att man kan falla. I och med att Arsenal och United tar poäng av varandra är poängtapp här inte hela världen. Chansar bort tvåan på över 60%.

andante 5 år sedan

7: Tungt och viktigt möte i toppen. Är fortfarande imponerad av Leeds vinst mot WBA. Bristol City slåss stenhårt för kval. Ska tydligen ha problem med både första- och andramålvakten. Går Leeds in för det från start väger man tyngre även om Bristol City är bra hemma. Dock bra spik till 45%.
8: Nottingham är vassa men borde inte räcka fram till play off. Både svåra att få hål på men också att göra mål. Hull ganska svajiga borta just nu men kan inte släppa Nottingham i tabellen. Lite inne på samma matchbild som Newcastle-Everton, målfattigt kryss. Spikar faktiskt det.
9: Tar inte Millwall chansen att hänga av Bolton nu kan det bli tufft framöver att undvika plats 22. Bolton är helt under isen. Har tre avstängningar i denna match och förlustraden på tre raka bör förlängas. Till 46% är det tvåan som väljs.
10: Derby haft en tveksam form på sistone och resultaten har inte övertygat. Trodde man skulle tappa mot Wigan i veckan men man löste vinsten till slut. Gillar Wednesdays form och tror man sätter käppar i hjulet för Derby som febrilt jagar play off-platsen men som har tre viktiga skador. Ettan åker, garderar X2.
11: Gillar inte behöva spika Middlesbrough men det är ett måste. Man behöver vinna, är bra defensivt hemma men kan klanta till det när målen inte kommer. Brentford är inte ett dåligt lag och kan mycket väl ta poäng här till fina procent men som sagt, en spik som behövs men inte säker i min värld.
12: Avslaget och tråkigt på förhand. Stoke har en vanligt ett kapabelt lag till att undvika nedflyttning men har underpresterat under säsongen, okej bortaspel där man bara förlorat fem matcher. QPR blandar mycket och jag tror det väger över för Stoke om 0-0 inte spelas. X2.
13: Väldigt viktig möte i botten och jag tycker fördelen ligger på Wigan trots dålig poängskörd borta. Skiljer bara tre poäng inför, Wigan spelade jämnt med Derby i senaste matchen. Reading har tagit sina senaste vinster mot just lag på nedre halvan. 21% på tvåan är för bra för att avstå. X2.

andante 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Topptipset 9/3 15:59
1. Man City-Watford 1 ✔
2. Cardiff-West Ham 1X2 ✔
3. Huddersfield-Bournemouth 2 ✔
4. Leicester-Fulham 1 ✔
5. Newcastle-Everton 1X2 ✔
6. Southampton-Tottenham 1X ✔
7. Bristol City-Leeds X2 ✔
8. Nottingham-Hull 1X2 ✔
108 rader

* 8/8 rätt
Utdelning 8 rätt: 953 kr.

andante 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Spelar två vinnarspel i dagens V75 på Färjestad. Två presterande och fina hästar i 2 Perfect Dynamite (V75-1) och 8 Weekend Fun (V75-6) som ska ha bra chans i sina lopp. Platsspelen på dessa är för låga så jag går på vinnare istället. Utanför spelbok, därav insats.

Färjestad 9/3
Lopp 5 16:20
2 Perfect Dynamite (vinnare)
odds: 2.15
insats: 300 kr.
✔ (+345 kr.)

Färjestad 9/3
Lopp 10 18:20
8 Weekend Fun (vinnare)
odds: 3.50
insats: 300 kr.
✔ (+750 kr.)

Macmac 5 år sedan

Macmac 18 timmar sedan ⚽️Athletic club bilbao - Espanyol
🎯Ö2.5 card home team
🏷 odds: 1.67
📊snittat 3.58kort h2h
📊 Domaren snittar 5.5 gula kort

💰✅

Macmac 5 år sedan

⚽️Atletico Madrid - Leganes CD
🎯Leganes Ö2.5 kort
🏷 odds: 1.60
📊Leganes snittat 3.28 kort h2h
📊 Domaren snittar 5.5 gula kort i La liga

andante 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Drar ihop sig i SHL och efter ikväll kan mycket vara förändrat, speciellt bland play in-strecket och fjärdeplatsen. Går mycket på motivationen såklart i denna rad då det är vad matcherna kommer präglas av dessa tre återstående omgångar.

Powerplay 9/3 15:14
1. Djurgården-Mora 1X ✔
2. Frölunda-HV71 X2 ❌
3. Luleå-Linköping 1X ✔
4. Brynäs-Rögle 1X2 ✔
5. Skellefteå-Örebro 1X2 ✔
6. Timrå-Malmö 2 ❌
7. Växjö-Färjestad X2 ✔
8. Colorado-Buffalo 1 ✔
144 rader

*6/8 rätt
Utdelning 8 rätt: 1 553,87 kr.

andante 5 år sedan

1: Var inne på att spika Djurgården för andra gången denna vecka. Har dock visat upp två svaga resultat och jag vet inte vad de håller på med inför slutspelet. Mora är redan körda i praktiken men krysset kastas tyvärr med.

2: Förlunda vänder hemåt efter gårdagens utskåpning då man släppte tredje perioden helt. HV kan kanske gå på ruset av det och fortsätta sin jakt. Det farliga är att Frölunda är i ingenmansland på sin tredjeplats och inget att spela för ur den synvinkeln. Chansar på bort ettan trots att HV inte är något bortalag.

3: Luleå går som väntat en fajt mot Färjestad om förstaplatsen och kommer så göra till på torsdag. Ska inte förlora mot Linköping men jag tar med krysset om det blir missräkning på något sätt och LHC mot förmodan reser sig på tio.

4: Mest solklara helgarderingen. Rögle är på G och Brynäs visar att man kan med segern mot Malmö och kan nu spänna muskler hemma. Ovisst.

5: Ännu ett ovisst möte med fördel Skellefteå. Vågar däremot inte lämna tvåan ute då Örebro har kapacitet att ta tre poäng om man reser sig från FBK-förlusten. Helgardering enda rätta här med och hoppas på Örebro-poäng sett till procenten.

6: Ett måste att spika. Timrå som är klara för kval är ett lag ett slutspelsjagande lag ska vinna mot, oavsett om man heter Malmö, Rögle, Brynäs eller liknande. Bara hoppas strecket på tvåan håller sig så lågt som möjligt.

7: Går enbart på Färjestads motivation att ta hem serien. Växjö borta är väldigt tufft och hemmalaget kommer nog göra en bra match här för att behålla fjärdeplatsen. Inte hela värden om man tar en poäng mot Färjestad så som Djurgården ser ut nu.

8: Avslutande NHL-match mellan två lag som har haft en nedåtgående form där Buffalo presterat dåligt sista tiden, framförallt på bortais. Tycker att Colorado är det värre laget men för den skull är det en svår match man har här, än då spikar jag ettan på grund av dåliga formen Buffalo visat upp och hoppas den inte vänder just ikväll.

TheAdvocate 5 år sedan

Någon som här som spelar på Betsson? Bra utbud och snabba utagg?

JE89 5 år sedan

Hockeymässigt är det bra utbud, enligt mig iprincip ett måste oavsett liga man spelar på. Övriga sporter kan jag inte uttala mig om.
Angående uttag så använder jag mig av skrill och då har jag pengarna på mitt skrillkonto inom 1h oftast 10min. Till bankkonto tror jag inte att man är snabbare eller långsammare än något annat bolag

TheAdvocate 5 år sedan

Tack för svar. :) Testar nog det.

Frazze88 5 år sedan

Jag gillar betsson. Har aldrig haft några problem 👍

Nifty 5 år sedan

Inga bra odds enligt mig på mina lir. Men har du haft Nordicbet innan så är det väl lite same same. Betssongruppen

TheAdvocate 5 år sedan

Ok kör deras bonus 2500kr 100%

johan 5 år sedan

Wehen-Munich 1860 1

@1,83
3/5u

johan 5 år sedan

Wycombe - Sunderland BTTS

@ 1,95
4/5u

Macmac 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

🏒Timrå IK - Malmö Redhawks
🎯ö1.5mål i PP
🏷 odds: 2.15
📊Malmö har hittat PP formen
📊Blivit ö1.5PP mål 4/5 senaste malmö matcherna

❌❌❌ ojoj. 2 utvisningar på hela matchen.. inte väntat.

Bettarsonen 5 år sedan

Clayton Keller O 0,5 P @1.80 5/10u Betway

Ajok 5 år sedan

Nån som vet vart det går att spela på spelare att få kort i derbyt imorgon? Odilon - är ett givet kort! Ung spelare som spelar med höga risker och har gjort några lite stora misstag varje match nästan hittills, har väldigt mycket potential men spelar ovårdat och kommer vara övertaggad, nån som vet vart det finns o lira?

Macmac 5 år sedan

På 888sport kan man spela på några av spelarna att få kort. Tyvärr var inte odilon men än. Om dom skulle fylla på

andante 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Premier League
Southampton-Tottenham (16:00)
Southampton asian hcp. +0.5
odds: 2.14
2/5 u
✔ (2-1)

Nifty 5 år sedan

Damn. Btts stod i @2.50 mellan Öster v AIK 😂

Macmac 5 år sedan

Idag riktar jag ett väldigt stort tack till Nifty som rekade alla 3 spel och delade med sig!
Du vissar än en gång att du har det!
Mycket kärlek ❤

Nifty 5 år sedan

Du ryggar i vått och torrt. Du är värd den ❤️

Frazze88 5 år sedan

Sjukt snyggt!! 👍

Macmac 5 år sedan

Tack frazze och tack igen Nifty

Viktor 5 år sedan

Tråkiga Aik blir utspelade av Öster

Viktor 5 år sedan

2-1 haha

Nifty 5 år sedan

Mohahaha

johan 5 år sedan

Chievo - AC Milan Halvtid 2

@2,70
3/5u

pauliewalnu1 5 år sedan

Masters Indian Wells

Ramos-Cechinatto 2 1.95 medel insats

Båda spelarna är bättre på grus men klarar även hardcourt tycker Cechinatto har en bättre serve och större vapen på det här underlaget än Ramos och samtidigt som han blir svår att bryta i egen serve kommer han att sätta press på Ramos i hans serve game. Ramos är inte lika bra som för två år sen när han låg topp 20 betydligt svalare nu. Tycker Cechinatto visat riktigt bra kapacitet efter hans skräll semifinal i franska öppna förra året har han fortsatt att visa att han är att ta på allvar.
Tror Ramos blir för passiv här och det håller inte att gneta till sig vinster på den här nivån mot en spelare som Cechinatto.

Coric-Karlovic 1 / Tsitsipas-Auger Alliasime 1 1.82 hög insats

Karlovic framme i andra omgången i en masters turnering vid 40 års ålder, här tar det troligen slut mot landsmannen Coric som utan tvivel är en trolig topp 10 spelare i framtiden. Karlovics serve kommer som vanligt räcka en bit men spelmässigt är Coric överlägsen.

Tsitsipas som tagit sig in som topp 10 spelare mot 18 årige Auger Alliasime som är en stor talang och har bland annat tränat med Federer under perioder.
Auger Alliasime har gjort det bra på sydamerikanska gruset med en final i Rio och en kvartsfinal i Sao Paolo.
Två stora framtidsnamn som drabbar samman här. Har Auger Alliasime spelet i sig att slå ut Tsitsipas ? jag är tveksam till det han är nog tillsammans med Tsitsipas en av de största talangerna nu men han är oprövad i dom här sammanhangen och Tsitsipas är en bättre och stabilar spelare i nuläget och bör hålla för favorittrycket.

Macmac 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

⚽️chievo - AC Milan
🎯AC Milan -1
🏷 odds: 2.90
📊liga 3:a mot sista laget 20/20
📊senaste resultat h2h (m)3-1(c),(m)3-2(c),(c)1-4(m),(m)4-1(c)

❌❌❌ slutar 1-2

CurvaSud 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Live:

1. Chievo vs Milan
Ö7.5 hörnor 2.20@ 4/5u ✖

DanneTheRipper 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Slänger ut ett spel inför imorrn 😊

St Pauli är riktigt målglada hemma och har gjort mål i 9/10 senaste hemma matcherna men dom har även släppt in i 8/10  senaste och med tanke på att dom möter Hamburger SV som även dom är målglada med 8/10 mål på bortaplan och släppt in mål i 8/10  senaste bortamatcherna så är detta ett givet spel för mig.

Kl 13:30 St Pauli vs Hamburger SV : BLGM Odds 1.75

DanneTheRipper 5 år sedan

Ja 😊 jag har för dåligt temperament och alltför stor impulsivitet för egentligen hålla på med betting 😂😂 Rekar 1-2 bra spel sen så kommer mitt negativa in och jag fuckar ur med massa spel som inte alls är bra...försöker lära mig att bara lägga 1-2 spel och sen stoppa mig...därav ny nick o spelbok för att försöka hejda mig o sköta mig...ärligt o lite min negativa sida...

Nifty 5 år sedan

Haha! Jag läser för mycket texter o spel. Kände igen ditt sätt att skriva o plocka spel ;) Jag tycker dock att det bättre att du nötar på med nicket du byggt upp. Vem fan bryr sig om du torskar lite. Vem har inte gjort det? Då skulle jag bytt namn ganska ofta senaste tiden :p (The ripper känner jag inge ;) )

DanneTheRipper 5 år sedan

😂😂😂 Jag är hopplös och ja från twitter...jag är knäpp....Okej ska tänka på dina ord och stanna med detta nu...jag kör på detta nu så får vi se hur långt jag klarar det...😊

JE89 5 år sedan

Impulsivitet kanske inte är det bästa då det kommer till betting, men vet man om sina svagheter så kan man även fixa dom🙂 Förlust perioder kommer alltid att komma oavsett vad. Gäller bara att fortsätta på det spår som övertid varit vinstgivande så vänder det tillslut

DanneTheRipper 5 år sedan

Ja jag får kämpa på o jobba med detta ...

Macmac 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Derby natt. Förväntar mig en del utvisningar.

New Jersey Devils @ New York Rangers

Over 1.5 PP goals
3.5 units
Odds
2.3❌

Snize 5 år sedan

Inleder IW i hemsk form. Urusel dag igår och kan bara gå uppåt härifrån.
🎾🇺🇸Fritz ML @ 1.85 (2u)⛔️
🎾🇺🇸Sandgren ML @ 2.10 (1u)⛔️
🎾🇺🇸Sousa ML @ 2.14 (2u)⛔️
-5u

Snize 5 år sedan

Hemsk form, men man bromsar inte i uppförsbacke. Härnäst ut:
🎾🇺🇸Struff -2.5 games @ 1.88 hos Unibet (3u)
🎾🇺🇸 Struff 2-0 @ 2.45 hos Unibet (1.5u)

Snize 5 år sedan

Adderar:

🎾🇺🇸Nick Kyrgios -2.5 games @ 1.89 hos Coolbet (3u)

andante 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Dåligt på Stryktipset, sex av åtta på Powerplay (Malmö hallå??), åtta rätt och vinst på Topptipset, vinst på båda travspelen och vinst på Southamptons asian. Okej plus idag.

Gnugga vidare. Om någon tänkt lira Grand Slam 75 på travet i morgon kan den väl dela sina tankar.

Spelbolag & Bonusar

  • Betta utan konto!
  • Vinsten på kontot på 5 min!
  • Sveriges bästa spelbolag!
Hämta bonus här!
  • Nu 500% bonus till 500kr!
  • Mycket bra på livebetting!
  • Grym mobilsida
Hämta bonus här!
  • Just nu 100% bonus till 1000kr!
  • Snabba utbetalningar
  • Svenskt seriöst bolag!
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 2000kr!
  • Spela utan konto med BankID!
  • Vinstutbetalningar på 5 minuter!
Hämta bonus här!

Spelbolag och Bonusar

  • Bäst odds på hockey
  • Bra liveutbud
  • Roliga spelformer
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 500kr!
  • Stort utbud på NHL och NBA
  • Lättnavigerad sajt & bra odds!
Hämta bonus här!
  • Just nu 450kr i riskfritt spel!
  • Spela mot andra spelare
  • Nya pool-spelen är grymma!
Hämta bonus här!
  • Gammalt anrikt spelbolag
  • Bra snabb support
  • Många bankalternativ
Hämta bonus här!
  • Riktigt snygg sajt!
  • Lättnavigerad och bra utbud!
  • Mycket roliga tävlingar på sajten!
Hämta bonus här!
  • Ofta bra odds
  • Snygg och lättnavigerad
  • Bra och snabb support
Hämta bonus här!
  • Ny seriös aktör
  • Bra odds och utbud
  • Roliga snöbollstävlingar
Hämta bonus här!
  • Snygg och enkel att använda
  • Bra utbud på fotboll
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • Bäst på svenska marknader
  • Spel på lägre divisioner
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • 18 års åldersgräns
  • Spela Ansvarsfullt
  • Kontakta Stödlinjen vid problem
Stödlinjen.se