eff-fem 5 år sedan

Live: Florida Panters har momentum i matchen och leder skotten med 15-8. Går in ett spel med 2/4 Units att de vinner matchen under ordinarie speltid till 2.65 @ Betsson

eff-fem 5 år sedan

2/5 Units*

Vet inte varför jag inte kan redigera mina inlägg? Jag trycker på redigera knappen och postar och det är en grön bock som kommer upp. Men inget blir redigerat iallafall. Vad gör jag för fel?

eff-fem 5 år sedan

Spelar ett resultatspel 5-3/3-5 till 15 i odds på vardera spel. Hoppas något av lagen kan peta in ett mål och förhoppningsvis ett till i öppen kasse..

Bettarsonen 5 år sedan

Map 2 Astralis -3,5 @1.70 5/10u Betway

eff-fem 5 år sedan

Ett litet tips till den här sidan: Det vore kul om ni hade en live-chat där man kunde få skriva lite mer fritt om spelförslag. Tycker för övrigt den här sidan är clean, och det är bra. Bara ett förslag.

Nifty 5 år sedan

Du får ju skriva fritt här 😁

eff-fem 5 år sedan

Jag ryggar din kommentar! Men jag har inte lärt mig det här med redigering av meddelande efter postad kommentar än. Behöver man göra ett nytt inlägg för att rätta ett spel eller är det jag som gör fel helt enkelt?

Leustan 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Perth Glory ft7 hörnor. @3,75.         2/5.    (Live)  ❌

jonte 5 år sedan

Union Espanola - Palestino
BLGM Ja, @1.72
2.5/3 U
⛔️
1-0

Frazze88 5 år sedan

Andante! Vad tror du om Europatipset idag?? Vilka spikar känner du för?

andante 5 år sedan

En svår rad på förhand. Tycket att favoriter som Liverpool (70%), Chelsea (83%) och Atlético Madrid (59%) alla bör vinna men klart värt att gardera upp med kryss i sina matcher. Everton vill inget hellre än sabba fär Pool, Fulham krigar för sin existens och Atlético kan känna press efter Barcas vinst igår. Tänkbara spikar är i min värld istället Atalanta (55%) hemma mot Fiorentina. Lagen möttes i veckan som gick och Atalanta hade ledningen på bortaplan två gånger i matchen. Atalanta har två raka torsk i ligan, Fiorentina en bra form men om Atalanta ska hänga på Europaplatserna är en vinst väldigt viktig.

Stuttgart till 66% kan tänkas ta en vinst hemma mot Hannover. Ett riktigt svettigt möte runt strecket. Två lag med usel form men jag tycker Stuttgart förtjänat mer än resultaten visar. Hannover har varit bedrövliga borta hittills och Stuttgart ser nog chansen att öka avståndet till Hannover med fem poäng. Man bör komma ut rätt aggressivt hemma.

Valencia är nog fyllda av lite självförtroendeboost efter att ha gått till final i cupen. Atletic Bilbao är mer av ett hemmalag och får Valencia bara första målet tror jag man gnetar till sig tre poäng till slut. 60% är gelt okej men börjar den ettan ticka upp procentmässigt får man kolla efter em gardering på krysset kanske.

Napoli-Juve är helöppet men Napoli vill såklart göra allt för att vinna, tycker det räcker med 1X där, tror inte Juve vinner. De franska matcherna är svårbedömda och kräver garderingar, Betis kan få negativ reaktion efter cupmissen trots hemmamatch, Spal måste kryssas i då ettan står i 25% (ett riktigt kap!). Kan bli en bra utdelning på både Europa- och topptipset tror jag 😀🌞

Frazze88 5 år sedan

Bra analys! Tror de kan bli många skrällar idag! Väldigt öppna matcher på förhand. Men körde ett r-system. Valen föll på Chelsea (dom kommer stärkta och Fulham ser hemska ut) Valencia som du skrev om. Dom har ju ett starkt lag och dom föll i sista minuten förra helgen, hoppas dom tar revansch idag. Och sen den jag är mest orolig över, athletico. Men dom va så jävla bra mot Juve sist jag tittade på dom så jag hoppas de håller i sig 😁

Frazze88 5 år sedan

Sen garderade jag jag pool med kryss. Stuttgart med kryss och Marseille med kryss.

andante 5 år sedan

Exakt ja. Får nog överväga att kanske lira Europa eller topptipset ändå. Reducerat system är smidigt med svår utgångsrad. Du har bra spikar där sett till streckfördelningen. Har du med ettan på Spal? Och hur har du fördelat franska matcherna?

andante 5 år sedan

Okej. Ja det är spelvärda kryss även om jag tror Stuttgart tar chansen.

Frazze88 5 år sedan

Ja spal är me, Sampdoria och sjukt ojämna. Tror hårt på att både Getafe och Strasbourg också skulle kunna ta tre pinnar. Sen så tror jag ju att Marseille tar de men har plockat med krysset som sagt. Blir kanske att jag spelar Stuttgart som singel då 😁

Nifty 5 år sedan

Watford v Leicester Btts @1.75

johan 5 år sedan

0 - 1 halvtid igår och snabba cash tebax

johan 15 timmar sedan Holland ligan

Vitesse - Breda 2 Halvtid ✅

@ 7,00
2/5u
breda har två raka mot vitesse och kan säkert skrälla i första halvlek.

johan 5 år sedan

Ingolstadt - koln x halvtid

@ 2,25
3/5u
luktar oavgjort lång väg här i första halvlek. hemmalaget kommer gneta till sig x i första halvlek

johan 5 år sedan

Ingolstadt - koln x halvtid

@ 2,25
3/5u
luktar oavgjort lång väg här i första halvlek. hemmalaget kommer gneta till sig x i första halvlek

andante 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Segunda Division
Mallorca-Elche (12:00)
Mallorca att hålla nollan
odds: 2.20
2/5 u
❌ (1-1)

Mallorca agerar stabilt i sitt spel och täpper gärna till med sitt femmanna-mittfält. Kommer från en tuff match borta mot Tenerife där man snöpligt tappade en 2-0-ledning på tilläggstid. Dock kom en utvisning på vänsterbacken minutrarna innan (alltså avstängd idag). Man ställer i stort sett alltid samma elva från start och den kontinuiteten verkar göra laget väldigt samspelta. Backlinjen hade nog känt mer av en avstängning på en mittback. Med stöd av sittande mittfältaren släpper man till få chanser, trivs hemma på ön och är i behov av nya poäng här. 1-0?

andante 5 år sedan

Två viktiga poäng som gick förlorade där till kvalplatserna. Spelet att hålla nollan är ju riskabelt men jag hade spelat samma spel igen då Mallorca är defensivt starka.

Nordan 5 år sedan

Kliver på Chelsea -1,5 till 2,20 idag. Fulham bör inte näta och jag tycker Chelsea ska kunna göra minst ett mål per halvlek, förmodligen mer.

andante 5 år sedan

Spelvärt med tanke på att Caballero nog vill peta bort Kapa i målet efter förra helgens hjärnsläpp från snubben då han vägrade bytas ut.

eff-fem 5 år sedan

Tack vad skönt Nordan. Då är vi på samma spår. Jag har Chelsea -1 ett tidigt lagt spel till 1.91. Vi kämpar in den tillsammans!

Viktor 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Leicester u 5,5 hörnor @ 1,75

eff-fem 5 år sedan

Tack vad skönt Nordan. Då är vi på samma spår. Jag har Chelsea -1 ett tidigt lagt spel till 1.91. Vi kämpar in den tillsammans!

eff-fem 5 år sedan

Jag behöver nog en sort stunds vila.

andante 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Det ser ut som en rad där skrällarna kan komma. Hade inte tänkt lira men testar ett Topptipset idag istället för Europatipset där man tvingats måla på i så fall.

Topptipset 3/3 14:59
1. Everton-Liverpool 2 ❌
2. Fulham-Chelsea X2 ✔
3. Napoli-Juventus 1X ❌
4. Atalanta-Fiorentina 1X ✔
5. Spal 2013-Sampdoria 1X ❌
6. Udinese-Bologna X2 ❌
7. Real Betis-Getafe 12 ✔
8. Real Sociedad-Atlético Madrid 1X2 ✔
192 rader

* Om de där italienska lagen kunde göra sitt jobb någon gång...

andante 5 år sedan

1: Liverpool måste ha en seger här med tanke på att man har en match mindre spelad än City. Firminho oklar till start. Har CL först nästnästa vecka så bygger jag raden på denna derbyspik (68%, helt okej).

2: Får se om Kapa (med all rätt!) fortfarande petas. Chelsea måste ha in tre nya poäng och vill nog avgöra tidigt då Dynamo Kiev väntar på torsdag, hemma förvisso. Schürrle hade behövts i Fulham idag och om man mot förmodan lyckas kväva Chelsea kastas krysset (12%) med.

3: Juve ser så där ruskigt stabila ut i ligaspelet och är fortfarande obesegrade men har på Juve-manér lite flyt. Kanske att första torsken kommer nu mot tabelltvåan borta. Napoli har inget att förlora här, har nästan säker mark på CL-platserna och kan gå för fullt utan skador mer än på Albiol. Salzburg väntar i EL hemma torsdag. Väljer 1X på ren motivation.

4: Atalanta imponerar gång på gång och verkar ha stort driv. Åkte till Florens i veckan och hade både 2-0 och 3-2 mot just Fiorentina, slutade 3-3 och avancemanget ligger öppet där. Bör vilja sätta standarden inför det returmötet med att tvåla till Fiorentina idag. Formen med två torsk (Milan och Torino) är något som behöver vändas nu om Europlatsen ska nås. Drar dock med krysset då Fiorentinas bortafacit är starkt.

5: Spal krigar på och i och med en match mindre spelad än Empoli ovanför strecket blir varje poäng här viktig. Sampdoria har lite knackig form men förluster mot Inter och Napoli är inte mycket att säga om. Därav väljer jag ställning till att Spal tar poäng här hemma, 1X till fina procent (24 resp. 32)

6: Svår, mycket svår match. Vill inte behöva helgardera denna utan behåller skrällen på Fulham-kryss och helgardering i sista matchen istället, då får denna stryka på foten. Bologna har en viktig uppgift här, Udinese ska försöka bevaka försprånget neråt. Målfattigt? Antingen 0-0 eller uddamålvinst. Väljer bort Udinese då Bologna visat upp bra spel mot större motstånd, X2.

andante 5 år sedan

7: Viktig match mellan två lag det skiljer tre poäng emellan, platserna om EL och till och CL hägrar. Frågan är hur knäckta Betis är efter cupmissar senaste veckorna när man springer ut inför hemmafansen? På arenan där inhemska cupfinalen dessutom ska spelas. Man måste ställa om mentalt här. Vill tro att båda går för segern och spelar en chansande "gaffel" med 12 (Getafe står i 20%, finfint).

8: Hur reagerar Atlético efter Barcas vinst igår? Finns två alternativ, antingen gör man jobbet i vanlig ordning och vinner då man inte har CL om några dagar eller så slappnar av för mycket och det straffar sig mot ett Sociedad som är ganska jämna. Helgarderar och hoppas på en skräll.

andante 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Ett till bara. Är det någon som har travintresse så skriv gärna. Ger mig på ett lärlingslopp från dagens extra V75 på Eskilstuna. I fjärde avdelningen (lopp nummer 8) ska 10 Starforlife Palema ha en chans att utmana med rätt läge och om Petter Engblom kan hålla hästen runt tiderna den har legat på som senast vid Åby på årsdebuten har den chansen hävda sig. Eftersom det är ett lärlingslopp går jag på ett platsspel (hästen kan sluta etta, tvåa eller trea i loppet) till det fasta oddset 2.20. Det här spelas utanför spelboken så det anges i ren insats istället för units.

Eskilstuna 3/3
Lopp 8 (V75-4)
Spelstopp kl. 15:37
Platsspel nummer 10 Starforlife Palema
odds: 2.20
insats: 300 kr.
❌ (Ekipaget var med ända fram till sista kurvan, låg tvåa då hästens krafter tog slut och de blev förbisprungna på upploppet.)

Nifty 5 år sedan

Watford v Leicester Btts @1.75

✅🙏

jonte 5 år sedan

Du hittade grönfärgen igen, snyggt!

Nifty 5 år sedan

Leczna 1-0 🚮

Viktor 5 år sedan

Leicester u 5,5 hörnor @ 1,75 ✅    Fjärde raka

Viktor 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Djurgården 1X @ 1,80 ✅ (3-2)

Ellos leder med 1-0

Viktor 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Djurgården - Elfsborg

Totalt antal hörnor - Första halvlek Över 5 @ 1,85  ✅

jonte 5 år sedan

Het nu Viktor 👍

Viktor 5 år sedan

hoppas jag blir hetare haha

Bettarsonen 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Live Chelsea ft 5 hörnor @1.80 4/10u ⛔️

Full Time wankers 

Viktor 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Livespel Everton - Liverpool

Över 9.5 hörnor @ 1,85 ✅

Viktor 5 år sedan

hoppas det är någon som har ryggat mina spel men som det ser ut så har ingen gjort det tyvärr.

Nordan 5 år sedan

Chelsea... riktigt surt. Trodde inte man skulle stanna på 2 kassar idag. Bet lost

eff-fem 5 år sedan

Ja det var snopet. Jag höll på att omformatera tv då nätverket föll ihop totalt så kunde bara jobba de sista tio minuterna på matchen. Vi får ta i hårdare till nästa gång!

eff-fem 5 år sedan

Lägger två tidiga spel där jag tror att oddsen kommer sänkas en liten del.

Mora - Växjö 2 till 2.13 på Nordicbet. Och sen är det Almtuna - Oskarshamn 2 till 2.47 på Coolbet. Insats 2/5 Units på vardera. Rygga på egen risk. Jag är relativt ny inom betting. Lycka till!

eff-fem 5 år sedan

CS:GO IEM Katowice - Ence vs. Astralis: Astralis to win på Snabbare. Det har en odds-boost för max 30:- satsade på denna match! Det sitter väl inte illa pinkat med lite extra pengar på kontot såhär på en söndagskväll? Vet dock inte om det här kommer ställa till det för att ej kunna ta del av någon sport-valkomstbonus i framtiden. Det törs jag inte säga men ingen i supporten vet något om det heller så jag chansar på att de inte kommer ha det. Jag kan ju ha fel. Lycka till vid spel!

andante 5 år sedan

Snart kommer Liverpools avgörande...

Bettarsonen 5 år sedan

...

andante 5 år sedan

Haha! Sant. Det där var tunga poäng som försvann för er. Men City har börjat visa nerver på sistone.

jonte 5 år sedan

Marseille - St Etienne
BLGM Ja, @1.75
2/3 U

Bettarsonen 5 år sedan

Lets get this Astralis!! 💰

jonte 5 år sedan

2-4, 0-3, 1-4 senaste 3 inbördes 2018.
Hemmalaget har klivit över 5/6 senaste i ligan och Pumas 3 senaste matcherna där cupen är inkluderad.

2/3 U

mackanlfc 5 år sedan

Kvällens spel;

Napoli v Juventus
Över 10.5 hörnor @1.92 3/5u

Viktor 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

Livespel NBA

Charlotte Hornets - Portland Trail Blazers ✅  (108-118)

över 220,5 @ 1,83

Nordan 5 år sedan

Måste ju rygga dig nu 👊

Viktor 5 år sedan

Den jobbar vi in med nu är linan högre.

Viktor 5 år sedan

men*

Viktor 5 år sedan

8 raka just nu

Viktor 5 år sedan

9 raka om den inte skulle gå in av någon anledning.

Viktor 5 år sedan

opps fel inlägg

Bettarsonen 5 år sedan

Map 2 Astralis -3,5 @1.70 5/10u Betway ✅

Man vinner map 2 med 16-4 totalt med 2-0 så hoppas några hakade på @1.95 💰

eff-fem 5 år sedan

Tack för tipset Bettarsonen! Snyggt!

Big Sexy 5 år sedan

Snubben på Betway som släppte igenom @1,95 på Astralis -1,5 är förmodligen arbetslös imorgon. Öppnade 1,55 i asien.

Bettarsonen 5 år sedan

Lugna lyckat eff-fem!

Haha ja det var ju brutalt! 😂

Bettingprofessorn 5 år sedan

VIKTIGT, BEHÖVER HJÄLP.

Jag har just nu problem med COMEON. Jag spelade Över 7.5 hörnor på matchen Rio Ave vs Braga ( Portugal). Det blev 8 hörnor men mitt spel har blivit rättat som FEL. I Flashscore står det även där fel om att de blivit 7 hörnor i matchen. Jag kontaktade Comeon kundtjänst och berättade att dem rättat mitt spel fel samt om dem kan kontakta sin oddsleverantör och utreda matchen men då vägrar dem att lyssna utan hänvisar till Flashscore. Kundtjänsten på comeon bara nu stänger jag chatten för vi kommer inte längre...

Det roliga är att jag kollade matchen LIVE på datorn samt på sidor såsom Sofa score står det också 8 hörnor. Jag hittar dock inte matchen på FIFA eller UEAFA. Kan någon hjälpa mig?

Nifty 5 år sedan

Den officiella säger tyvärr 7. (Hörnor = Cantos) http://www.ligaportugal.pt/pt/liga/jogo/20182019/liganos/24/2

Nifty 5 år sedan

Den sista hörnan slogs förmodligen inte (jag såg inte matchen) men kollar man whoscored så visar den 1-7 hörnor, men klickar man på hörnor så den visas grafen så visar den bara 7. https://www.whoscored.com/Matches/1301578/Live/Portugal-Liga-NOS-2018-2019-Rio-Ave-Braga

Nifty 5 år sedan

alt så slog inte den hörnor som kom 45+3

Bettingprofessorn 5 år sedan

Tack @Nifty broder för din engagemang i min fråga. Uppskattar det. Jag tar och avvaktar. Skickade ett meddelande till Flashscore om att dubbelkolla matchen.

Nifty 5 år sedan

Tyvärr kommer inte beslutet från flashscore att spela någon roll.

johan 5 år sedan

valencia - Athletic Bilbao x ft (live)

@ 2,87
3/5u

står 0-0 nu

johan 5 år sedan

valencia - Athletic Bilbao x ft (live)

@ 2,87
3/5u

står 0-0 nu

Viktor 5 år sedan, ändrad 5 år sedan

livespel Chicago Bulls - Atlanta Hawks (118-123)

över 228,5 @ 1,85 ✅✅✅✅✅✅✅✅✅   9 raka

Viktor 5 år sedan

igår natt så slutade denna match 168-161 efter 4 st övertid

Viktor 5 år sedan

124124 va det i ordinare tid

mrmakrill 5 år sedan

Ser fin ut!

Viktor 5 år sedan

Ja ser riktigt bra nu den är på 243.5 just nu

Viktor 5 år sedan

9 raka om den inte skulle gå in av någon anledning.

Viktor 5 år sedan

Är det ens folk som ryggar när man är i form?

Bettarsonen 5 år sedan

Folk ryggar sällan livespel, är du ute efter fame så är nog twitter mer rätt.

andante 5 år sedan

Klart det är, men hur många rygg-knapp man har är väl irrelevant?

Viktor 5 år sedan

Jag frågade om någon har ruggat? inget annat Bettarsonen

Viktor 5 år sedan

ryggat

Viktor 5 år sedan

Synd för folk att inte rygga men skitsamma . Fan så mycket

Viktor 5 år sedan

Synd för folk att inte rygga men skitsamma . Fan så mycket

Viktor 5 år sedan

Fan så mycket bättre att spela livespel när man ser en match*

Bettarsonen 5 år sedan

Äh bara man är nöjd med sitt spel så har inte ”ryggar” någon betydelse. Livespel är inte speciellt bättre än pre, föredrar själv pre då sändningarna oftast ligger så långt efter så bolagen har sjukt stor fördel där.

Viktor 5 år sedan

Ska ta en lång paus nu hej då

Viktor 5 år sedan

Vad är det för ide att lämna speltips om ingen ska rygga?

Viktor 5 år sedan

Jag bryr mig inte om någon inte ryggar men det är kul om någon gör det. Men om inte så är det folks förlust.

Nordan 5 år sedan

haha tror många ryggar Viktor. Vi vet att ca 80% av medlemmarna aldrig trycker på rygga, men majoriteten ryggar förmodligen spel. Annars hade dem inte varit här. Men lägg spel för att du tycker det är kul, inte för att du vill ha fame :)

mackanlfc 5 år sedan

Napoli v Juventus
Över 10.5 hörnor @1.92✅

Spelbolag & Bonusar

  • Betta utan konto!
  • Vinsten på kontot på 5 min!
  • Sveriges bästa spelbolag!
Hämta bonus här!
  • Nu 500% bonus till 500kr!
  • Mycket bra på livebetting!
  • Grym mobilsida
Hämta bonus här!
  • Just nu 100% bonus till 1000kr!
  • Snabba utbetalningar
  • Svenskt seriöst bolag!
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 2000kr!
  • Spela utan konto med BankID!
  • Vinstutbetalningar på 5 minuter!
Hämta bonus här!

Spelbolag och Bonusar

  • Bäst odds på hockey
  • Bra liveutbud
  • Roliga spelformer
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 500kr!
  • Stort utbud på NHL och NBA
  • Lättnavigerad sajt & bra odds!
Hämta bonus här!
  • Just nu 450kr i riskfritt spel!
  • Spela mot andra spelare
  • Nya pool-spelen är grymma!
Hämta bonus här!
  • Gammalt anrikt spelbolag
  • Bra snabb support
  • Många bankalternativ
Hämta bonus här!
  • Riktigt snygg sajt!
  • Lättnavigerad och bra utbud!
  • Mycket roliga tävlingar på sajten!
Hämta bonus här!
  • Ofta bra odds
  • Snygg och lättnavigerad
  • Bra och snabb support
Hämta bonus här!
  • Ny seriös aktör
  • Bra odds och utbud
  • Roliga snöbollstävlingar
Hämta bonus här!
  • Snygg och enkel att använda
  • Bra utbud på fotboll
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • Bäst på svenska marknader
  • Spel på lägre divisioner
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • 18 års åldersgräns
  • Spela Ansvarsfullt
  • Kontakta Stödlinjen vid problem
Stödlinjen.se