Nifty 4 år sedan

Bolivia 23:15
San Jose v Jorge Wilstermann
Over 2.5 Goals @ 1.75 (2/5u) ✅✅

Spana in tiden 😉👌

Nordan 4 år sedan

hahha fint!°

Nifty 4 år sedan

Living on the edge player

SB 4 år sedan

Sick hehe..

Nifty 4 år sedan

Får ha lite stolpe in ibland 😉

Nifty 4 år sedan

Arsenal v Leicester ö2,5 & Blgm @ 1.83
Brommapojkarna v IFK Göteborg ö2,5 @ 1.91

SB 4 år sedan

Gunners/foxes liret känns intressant, men precis på gränsen till spelbart känner jag. Följer den live istället.

BP-IFK är en riktig coinflip, sitter nöjd med DNB BP än så länge.

Nifty 4 år sedan

2-1 BP så är båda nöjda. 😘

CurvaSud 4 år sedan

Nattens spel:

6. Parana vs Flamengo 
MIBH [email protected] 4/5u ✅✅

Nordan 4 år sedan

GS får inte alls till det inatt och torskar rakt mot Denver.

tildee 4 år sedan

Barys Astana - Din. Minsk
Barys Astana -1,5 @ 2,03 3u coolb

Falken 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

Måndagslir superettan!
Värnamo-gefle IF
BLGM @1.70 unibet✅✅✅

Incassss 4 år sedan

🔥🔥🔥VECKOKUPONG🔥🔥🔥

22 okt: Varberg Ö1,5 mål
22 okt: IFK Göteborg Ö4,5 hörnor
23 okt: Millwall Ö1,5 mål
23 okt: Ajax Ö1,5 mål
23 okt: Roma - CSKA = BLGM
24 okt: Suwon - Kashima = BLGM
24 okt: PSG Ö1,5 mål

Odds: 63,57
Bolag: LeoVegas
Insats: 1/5 units

SB 4 år sedan

Galning 👆

Oskar Eghammar 4 år sedan

Kul ide. Ryggar :)

Nifty 4 år sedan

Jävligt trist om måndagens torskar 😱😂

Incassss 4 år sedan

Grymt Oskar 💪 Må betting gudarna vara med oss ⭐️🏆 Självklart kommer kvällens spel att sitta hur enkelt som helst Nifty 😁

Oskar Eghammar 4 år sedan

Jag har redan börjat spendera vinsten 😅

tobbenen 4 år sedan

Ryggar denna och med 30% vinstökning!

Odds: 82,34 💪🏻

SB 4 år sedan

Haha you guys are crazy 👪

SB 4 år sedan

Ska ni spela femling nu, eller 😁

SB 4 år sedan

J-Södra +0,5 gick ner från rekade 2,07 till 1,43 igår före matchstart. Trots det, inte en reaktion här under veckan. Fattar inget!

Det är tredje värdeliret jag på kort tid har hittat och presenterat som sjunkit mellan 60 - 150 punkter före matchstart, vilket i sig är superfynd rent värdemässigt. Nu sitter inte alla spel, men visst handlar branschen om att hitta "edge" mot odddssättarna/spelbolagen för att segra i längden?

Kan inte låta bli att fundera på om jobbet man lägger ner är mer uppskattat på annat håll? Jag gnuggar på ett litet tag till och hoppas att de som är genuint kunniga och spelintresserade ger sig till känna inom den närmaste tiden. Mitt mål är som jag sagt flera gånger att hitta en kärna att samarbeta med. Jag har trots allt ca 20 års erfarenhet av spel, och då ca 8 år enbart gentemot oddsmarknaden.

Ha en bra vecka alla SS:are!!

Incassss 4 år sedan

Det är extremt bra gjort att hitta lir tidigt som sjunker så pass mycket i odds intill matchstart men vad vill du egentligen att folk ska göra för att du ska känna dig tillfredställd och nöjd ? Göra vågen ? Ge dig beröm ett tiotal gånger om ? Skicka chokladaskar till dig som tack ? Om du nu är så oerhört kunnig och vi andra okunniga när det gäller odds och värden så bör du kanske söka dig till ett spelforum som stimulerar din intellektuella bettingnivå på ett högre plan 👍

Nifty 4 år sedan

Du gör ett bra jobb. Men tyvärr får du nog inte den reaktionen/bekräftelsen som du kanske söker. Det har inget mot dig att göra utan det är bara så med tanke på flödet och mängder spel som kommer ut här. I vissa Facebookgrupper får man nog mer den reaktion du söker (dom känns dock mer sektliknande i mina ögon) . Frågan man får ställa sig är om man rekar för att dela med sig bra spel eller reka för att få bekräftelse.. Jag tycker du ska fortsätta reka som du gör o dela med dig av godbitarna för att du just vill dela med dig och inget annat. Respekten kommer med tiden här på sidan. Det är min personliga åsikt

Lirre 4 år sedan

Varför känner du att du är beroende av att få massa beröm för ditt rekande? Känns som att du borde leta dig till någon bettinggrupp på facebook där det rekas ut 10lir i timmen isåfall.

SB 4 år sedan

Ni behöver inte överdriva eller försvara er. Jag söker inte personlig bekräftelse, varför känner ni så? Tycker jag varit tydlig med min målsättning, läs om läs rätt. Reaktionen på speltips här @SS är i princip fortsatt obefintlig, och då känns det meningslöst liksom om inga likasinnade är verksamma här. Förstår ni? Alla medlemmar är väl inte nybörjare eller icke intresserade att följa upp med konversation? Se på er t ex dom durekt ger er till känna nu. Konstigt att ni inte reagerat vid speltips tidigare, utan enbart nu vid allmänt meddelande som verkar sticka er i ögonen en aning. Vad har ni för svar på det? Hur ska vi samarbeta om alla kör individuellt och knappt svarar på tilltal i chatten?

Jaja, jag är inte intresserad av en annonsplats här, utan mer av diskussion kring info och spelidéer. Det är lite för dålig aktivitet på det jag märkt. Jag gör så här att jag skaffar en adress att nå mig på, så tar jag det vid sidan av istället.

Nifty 4 år sedan

Jag klickar tummen upp och skriver ngn kort kommentar. Det räcker för min del. Behandlar alla lika vid beröm. Varför ska vi reagera på speltips? Det är ju sidans syfte. Enklare och reagera på kommenterar som hamnar utanför.

Incassss 4 år sedan

Jag kanske överdrev lite om jag ska va ärlig. Men absolut, förstår precis vad du menar och visst hade det varit kul med lite fler diskussioner kring spelen som läggs men tyvärr blir det inte så. Men som Nifty säger, i diverse FB grupper är där en jäkla bra fart på diskussionerna så det är nog lite lättare där skulle jag tro. Jag ser gärna att du fortsätter med dina tidiga rekar här för att hitta värde men ett förslag. Du har inte funderat på att köpa in dig tidigt på oddsen hos spelbörsen Betfair för att sedan göra ett motsatt lir innan matchen startar när oddset droppat ? Med sådana prisfall på dina matcher så kan du nog tjäna en ordentlig hacka pregame på detta sättet 👍🔥💰

SB 4 år sedan

Du vet jag menar Nifty. Ingen av oss är proffs. Feedback och diskussion är väl ett framgångsrecept som också skapar gemenskap?

Jag är intresserad av att enbart gynna sajten och dess involverade. Jag ger det en chans till, sedan tackar jag för mig. No hard feelings bro!

SB 4 år sedan

Tack Incass, love you too man.

Det är inte så vanligt att någon hittar såna oddsdyk regelbundet, men när det inträffar följer jag självklart upp det. Det har jag också framfört. För mig handlar det om att undvika förlust i första hand vid lagt spel. Maratonlopp du vet...

Vi hörs!!

SB 4 år sedan

Vem är du egentligen "Lirre"?

Kan inte minnas ditt namn alls, och nu plötsligt går du in i debatt. Konstigt, bli mer hjälpsam istället.

Nifty 4 år sedan

Jag tycker du gör ett bra jobb och du har säkert många som ryggar, smyryggar men du kommer tyvärr inte få mer än du får nu typ. Sidans charm ligger på andra ställen än just det du tagit upp.

Leustan 4 år sedan

Ganska dött här nuförtiden faktiskt men själv gillar jag den trevliga stämningen och sidans upplägg. Själv har jag oftast inte mkt tid över mer till att slänga ut speltips och brukar scrolla snabbt igenom vad som skrivits. Får bli mer uppmärksam på dina rekar ☺️. Om du är missnöjd med uppståndelsen här då finns ju annars twitter m. m.

SB 4 år sedan

I hear you dudes!!

JE89 4 år sedan

Kan också vara så att dom som ryggar inte är in och kollar oddssänkningen i efterhand och sådels inte vet vilket värde odds dom sitter på. För egen del så ryggar jag sällan spel på fotboll nu under hockey säsongen och följer då självklart inte oddsutvecklingen på andra rekaresspel. Fast som du säger så har du gjort ett bra jobb som har hittat ett odds med så stor oddssänkning, fast det är ju inte nått jag märker av som inte ryggar/följer oddsutveckling på andras rekar

JE89 4 år sedan

Därför berömen kommer på rättade spel framför spelvärde då det inte finns någon som följer oddsutvecklingen på alla spel som rekas på denna sida

SB 4 år sedan

Tack JE, Jag ser oss som likvärdiga punters, du i hockey och jag i fotboll hehe..

Jag hinner faktiskt med att både bedömma och följa ca 99% av alla spel, men det är jag det, antar att jag skiljer mig från mängden både i intresse och tid vilket jag så klart måste respektera. Peace bro!!

Leustan 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

Fucsovics. @3,75.           2/5. Live ✅

SB 4 år sedan

Förutom de matcher och avstängningar jag redan tagit upp har TFF 3 avstängda de också mot Elfsborg nästa match.

//Gör som ni vill

Oskar Eghammar 4 år sedan

Bra odds. Känns som TFF lagt av helt och hållet. Det som får mig och fundera är skadeläget i Ellos. Är det några som förväntas vara tillbaka till helgen?

SB 4 år sedan

Ställer bara Ellos upp med samma manskap som igår när giffarna kördes över så...

SB 4 år sedan

Kan väl tillägga att jag har plockat Elfsborg -0,25 @1,94 hos NB, dvs att jag har chans till halva insatsen åter ifall Elfsborg endast får oavgjort. Det alternativet känns klart bäst. Ryggar du?

Frazze88 4 år sedan

Den är inte dum! Den får rygg av mig iaf! Varför var obasi inte med sist?

Oskar Eghammar 4 år sedan

@SB Ellos -0.25 ryggar jag direkt utan att ha koll på skadeläget för Ellos haha 😄

johan 4 år sedan

Måndagens Dubbel/Fotboll

Hradec Kralove U21 - Dukla Prague U21 ö 3,5 (1,52)
.Sparta Prague - Mlada Boleslav 1 (1,36)

@2,06
4/5u
tjeckisk fotboll idag

Hunter666 4 år sedan

Skönt lir på Hradec matchen... Sitter långt innan HT...

johan 4 år sedan

ja det gjorde det.härligt

johan 4 år sedan

Måndagens singel/italien serie C

Carrerese - Olbia 1

@ 1,70
4/5u
Rätt hyffast odds på hemmalaget här.Carrerese har gjort flest mål i den ligan hela 19 st och på hemmaplan har dom 3-0-0 och hela 10-3 så det visar att dom är starka hemma och har bra stats mot Olbia hemma 7-1 så det är inga duvungar precis och laget förväntas vinna den ligan och ta ett steg upp i seriesystemen.jag tror att hemmalaget vinner denna matchen rätt så enkelt ikväll.

johan 4 år sedan

Måndagens singel 2/ GREKLAND: Super League

Atromitos-Asteras T 1

@1,90
4/5U
Förstår mig inte på hur oddset kan vara 1,90 på hemmalaget här.Atromitos har 5/5 på hemmaplan mot asteras T och ligger tvåa i ligan menas bortalaget seglar på dom sju haven ordentligt och guppar efter i ligan, detta är vikt åt hemmalaget ikväll

tobbenen 4 år sedan

Spela den igår och fick hela 2.20, den ska bara sitta 👍

SB 4 år sedan

Är det något med trupperna kanske?

SB 4 år sedan

Tobbenen, det är inte förbjudet att chattreka 💑

tobbenen 4 år sedan

Är helt ny här men tanken är att jag lägger ut lite rekar emellanåt 🕺🏼

SB 4 år sedan

Oki doki 💏

johan 4 år sedan

okey. Måste vara bra singel detta

SB 4 år sedan

Svenska Spel är både tryggt och serviceminded på alla sätt måste jag säga!

De har t ex nu betalat ut långtidaren "Häcken vs Götet/Elfsborg" (bäst i väst) @2,15 utan att behöva bli påminda om det, som jag fick göra med UB och Jonas Olson långtidaren (Ö 5,5 kort) som var avgjort i flera veckor.

Tack staten för återbäringen!

Viktor 4 år sedan

Snyggt spelat Häcken spelet satt som en spik haha

SB 4 år sedan

Ah det fick jag feeling för direkt pre season när trupperna utformades. Resten har bara varit en lång väntan egentligen hehe..

Nordan 4 år sedan

När formen är så usel testas en högoddsare och det blir St Louis Rak till 3,10 som jag tror har fin chans att smälla till Jets i natt.

Låg insats

SB 4 år sedan

Feeling eller går du på något särskilt?

Nifty 4 år sedan

Omvänd psykologi. Han vill lira Jets men kör motsatsen 🤣

Nordan 4 år sedan

100% feeling

SB 4 år sedan

Hmm...

Falken 4 år sedan

Måndagslir superettan!
Värnamo-gefle IF
BLGM @1.70 unibet✅✅✅

Nifty 4 år sedan

Vackert 🥂

Falken 4 år sedan

Tackar👍Ryggar mest,men den här var jag tvungen å lägga ut kändes 100%💰

SB 4 år sedan

1,00 i odds? Hoppas du gick in med max 👪

Nifty 4 år sedan

1.70 skrev han ju

SB 4 år sedan

100% skrev han ju (värdering) 🤣

SB 4 år sedan

Vakna Nifty!!

tildee 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

tildee 7 timmar sedan Barys Astana - Din. Minsk
Barys Astana -1,5 @ 2,03 3u coolb

✅ Tänkte börja på en streak nu efter allt elände.

JE89 4 år sedan

Kör hårt! Förövrigt, fan vad sjuka resultat det var i helgens omgångar i ettan. 2 högoddsare räddade mig från total katastrof

JE89 4 år sedan

Mariestad är på min shitlist nu. Både raset mot Arboga med 2 sena insläppta mål och i lördags sitter jag på mariestad vinna 1:a perioden mot sura @1.9 man leder med 1-0 och släpper in 1-1 i 19:31. Trodde fan jag skulle explodera

tildee 4 år sedan

Såg det, avstod det mesta som tur var. Är man inte lita sugen på Malung FT hemma mot kumla på onsdag? Eller har du hittat något annat bra än?

tildee 4 år sedan

Såg det, avstod det mesta som tur var. Är man inte lita sugen på Malung FT hemma mot kumla på onsdag? Eller har du hittat något annat bra än?

JE89 4 år sedan

Den känns bra. Är ändå imponerad av Malung, många fina insatser mot lag som är klart bättre. Sen tror jag Kumla kommer sluta ungefär där man ligger för tillfället. Hade dock inväntat odds från coolbet då man kan värdera lag helt annorlunda än tex betssongroup. Malung låg 65 punkter högre hos coolbet än hos nordic då jag spelade på dem i söndags

tildee 4 år sedan

Langa över vad du heter på facebook-messenger eller något. Vi måste surra igenom kommande omgång(ar). Eller lägg till Anton Jernberg, svartvit profilbild.

JE89 4 år sedan

Har skaffat ett twitter konto. @johanekberg7 heter jag där kan vi surra vidare

JE89 4 år sedan

Kanske jag som är stupid men får man inte välja användarnamn, fick nått auto genererat

tildee 4 år sedan

Haha! Du borde få välja, skriv till mig. Hittar dig inte. @ajernb

JE89 4 år sedan

Hittar dig men kan inte starta en konversation, @ajernb can't be messaged

SB 4 år sedan

Borde stå 2-2 på Grimsta IP och inte 0-1, vilka chanser de bränner..

johan 4 år sedan

5 timmar sedan Måndagens Dubbel/Fotboll✅

Hradec Kralove U21 - Dukla Prague U21 ö 3,5 (1,52)
.Sparta Prague - Mlada Boleslav 1 (1,36)

@2,06
4/5u
tjeckisk fotboll idag

SB 4 år sedan

Riktigt snyggt

johan 4 år sedan

4 timmar sedan Måndagens singel 2/ GREKLAND: Super League

Atromitos-Asteras T 1 ✅ 3-2

@1,90
4/5U
Förstår mig inte på hur oddset kan vara 1,90 på hemmalaget här.Atromitos har 5/5 på hemmaplan mot asteras T och ligger tvåa i ligan menas bortalaget seglar på dom sju haven ordentligt och guppar efter i ligan, detta är vikt åt hemmalaget ikväll

SB 4 år sedan

Sjuk match

Frazze88 4 år sedan

Denna tackar man för 👍

SB 4 år sedan

Hör jag rätt?

Sjunger verkligen Änglarna om SM-guld 😂😂

SB 4 år sedan

Surt Nifty,

Båda våra missar på Grimsta. Blåvitt vinner faktiskt rättvist.

Nifty 4 år sedan

Vinner rättvist men vi borde ha sett fler mål. 😬

SB 4 år sedan

Verkligen i 1a hl iaf, då kanske också BP startat 2a hl bättre.

Nifty 4 år sedan

❌ 0-2

Besviken på resultatet sätt till matchbilden. Göteborg har släppt in 19/20 senaste borta fram tills idag där man håller nollan. Marginalerna var inte med mig här.

Fellowship 4 år sedan

Basketdubbel 🏀.
Dallas Mavericks inkl. ot. @1.42. NBA 02.30.
Pinheiros Sky inkl. ot. @1.30. Brasilien 0.00.
@1.85.

Incassss 4 år sedan

22 okt: Varberg Ö1,5 mål ❌
22 okt: IFK Göteborg Ö4,5 hörnor ✅
23 okt: Millwall Ö1,5 mål
23 okt: Ajax Ö1,5 mål
23 okt: Roma - CSKA = BLGM
24 okt: Suwon - Kashima = BLGM
24 okt: PSG Ö1,5 mål

Kupongen dör direkt men Varberg var iallafall nära 👀

Nifty 4 år sedan

Gör en ny med övriga levande 😁👍🏻

Bastardo D’Angelo 4 år sedan

Gillar övriga, förutom Millwall. Ett förslag är Shakthar - City BLGM...

tildee 4 år sedan

Lindlöven - Borlänge, h1 Västra, onsdag
Borlänge FT @ 1,77 4u coolb

tildee 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

Färjestad - Rögle
Färjestad FT @ 1,80 3u bet365

Borde stå mellan 1,50-1,65 när matchen börjar

Nifty 4 år sedan

🔔 Live poll:

Vinner Arsenal? Klicka Like
TORSK? Klicka R
Lika, kommentera vad du vill 😁

Nifty 4 år sedan

Premier League / Monday

Arsenal v Leicester
Over 2.5 Goals & Btts @ 1.83 ✅✅

CurvaSud 4 år sedan

Nattens spel:

1. Internacional vs Santos
Blgm [email protected] 3/5u

Överdrivet högt odds, det måste spelas bara!

Nifty 4 år sedan

Haha. Någon ändrade Torsk till Vinst. Tänk på att att vi inte kan se ven som röstade vad. Var bara en kul grej.

Nifty 4 år sedan, ändrad 4 år sedan

Över 0.5 i Spanien @ 2.20 har spelats ❌

Spansk fotboll är skit idag 💋

mrmakrill 4 år sedan

mm hoppas vi kan få en boll där .. blev en liten rygg

Nifty 4 år sedan

Sorry

Frazze88 4 år sedan

Känns svårt i Spanien iår tycker jag. Inget lag man får så mkt feeling för. Jag gilla betis ifjol men iår sviker dom. Ifjol va de bojkott på Bundesliga. Iår blir det snart bojkott på la liga 🤪

Nifty 4 år sedan

Tänkte precis samma Frazze88. Vi lägger dom på shitlist o får skylla oss själva 🐴

Nordan 4 år sedan

Asså herregud. Hade några hundralappar på ett konto jag sällan använder så la 200kr på 3-0 till arsenal och garderade upp med Arsenal över 3,5 mål innan matchen. Ser nu att set slutade 3-1. Livet är verkligen toppen 😂😂🤔

Nifty 4 år sedan

Vi älskar dig ändå. Det vänder snart

Nordan 4 år sedan

Haha ja alltså så här kan det ju inte fortsätta

SB 4 år sedan

Skit i statistik, lev i nuet och finn spelvärde efter befintlig truppkvalité.

Undvik tilten till varje pris, upp med huvet och läs en bok eller se en tv-serie i en vecka istället.

Hörs Nordan..

Spelbolag & Bonusar

 • Betta utan konto!
 • Vinsten på kontot på 5 min!
 • Sveriges bästa spelbolag!
Hämta bonus här!
 • Nu 500% bonus till 500kr!
 • Mycket bra på livebetting!
 • Grym mobilsida
Hämta bonus här!
 • Just nu 100% bonus till 1000kr!
 • Snabba utbetalningar
 • Svenskt seriöst bolag!
Hämta bonus här!
 • 100% bonus upp till 2000kr!
 • Spela utan konto med BankID!
 • Vinstutbetalningar på 5 minuter!
Hämta bonus här!

Spelbolag och Bonusar

 • Bäst odds på hockey
 • Bra liveutbud
 • Roliga spelformer
Hämta bonus här!
 • 100% bonus upp till 500kr!
 • Stort utbud på NHL och NBA
 • Lättnavigerad sajt & bra odds!
Hämta bonus här!
 • Just nu 450kr i riskfritt spel!
 • Spela mot andra spelare
 • Nya pool-spelen är grymma!
Hämta bonus här!
 • Gammalt anrikt spelbolag
 • Bra snabb support
 • Många bankalternativ
Hämta bonus här!
 • Riktigt snygg sajt!
 • Lättnavigerad och bra utbud!
 • Mycket roliga tävlingar på sajten!
Hämta bonus här!
 • Ofta bra odds
 • Snygg och lättnavigerad
 • Bra och snabb support
Hämta bonus här!
 • Ny seriös aktör
 • Bra odds och utbud
 • Roliga snöbollstävlingar
Hämta bonus här!
 • Snygg och enkel att använda
 • Bra utbud på fotboll
 • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
 • Bäst på svenska marknader
 • Spel på lägre divisioner
 • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
 • 18 års åldersgräns
 • Spela Ansvarsfullt
 • Kontakta Stödlinjen vid problem
Stödlinjen.se