Nifty 6 år sedan

Las Palmas v Celta Vigo
ö2,5 @1,75 ✅

Leustan 6 år sedan

Kung Nifty 💰

jonte 6 år sedan

👍👍👌

Nifty 6 år sedan

Tog bort förra reket . Det var Celta som hade fått rött kort!

Nifty 6 år sedan

Las Palmas borde stänka in ett!

CurvaSud 6 år sedan

1. Verona vs Benevento 

Romulo minst ett skott på mål 2.40@ 3/5u ✅
D. Cataldi gör minst 2 tacklingar 1.75@ 4/5 ✅

Nifty 6 år sedan

Du har hittat din grej nu va? :) Snyggt

Fleddeflux 6 år sedan

Snyggt

CurvaSud 6 år sedan

Nifty@ haha ja det kan man lugnt säga, äntligen ! Tack!

@Fledde Tack

Nifty 6 år sedan

(Live) Leicester - West Brom (0-1)
Blgm @2.05

Nifty 6 år sedan

Helt Sjukt, fick in Celta ö3,5 @2,25 ✅

Skrev den först, sen tog jag bort den pga röda kortet.

Nifty 6 år sedan

Sorry, tog bort den då jag inte trodde på den lika mycket. Ville inte att ni skulle förlora cash på den pga det röda kortet.

Nifty 6 år sedan

0-5. Las Palmas blir helt överkörda trots en man mer..

Nifty 6 år sedan

Kaboom, det går bra nu!

(Live) Leicester - West Brom (0-1)
Blgm @2.05 ✅✅

Nifty 6 år sedan

Leicester går nu mot 2-1

jonte 6 år sedan

Snyggt !!

Nifty 6 år sedan

Bra kväll! Tack för idag

Nifty 6 år sedan, ändrad 6 år sedan

Galet Galet Galet 89 min

(Live) Las Palmas v Celta Vigo
Blgm @1.53 ✅✅

Leustan 6 år sedan

Rekar denna nu då jag tror oddset kommer sänkas till matchstart imorrn.

Elias Ymer @2,62. 4/5. Stockholm Open Tisd kl 18,30

Tycker det är galet att man får detta odds på en pånyttfödd Elias. Efter att Söderling tagit över som coach så har han tagit stora steg framåt och spelar med ett helt annat självförtroende. Serven och forehanden fungerar riktigt bra för tillfället. Hemmaplan i Stockholm också med publiken i ryggen och Elias kommer vara riktigt taggad inför denna uppgift.

Nifty 6 år sedan

Testar o ryggar denna! :)

Nifty 6 år sedan, ändrad 6 år sedan

Sen avslutar vi med ett:
Leicester - West Brom ö2,5 ❌

Grattis jww. Den bjuder jag på efter denna kväll. Men det var väldigt nära ö2,5 :)

a_alexander 6 år sedan

Överlevde snöbollen men allt annat gick skit...

Nattspel blir tampa -1.5 @ 3.05

Nifty 6 år sedan

Tack för idag vänner! Hoppas ni han rygga något :)

Snize 6 år sedan

Coolbets snöboll #1

Nifty 6 år sedan

Lycka till 👊

Snize 6 år sedan

Haha en touchdown åt fel håll sänkte mig. Men men, var tvunget att lägga något iom att jag somnade innan Celta-matchen som jag egentligen skulle spelat på 😂

Snize 6 år sedan

Såg att du hade en kunglig dag igår dock, gött mos Nifty, on fire 🔥🔥

Nifty 6 år sedan

Ja, även en blind höna kan hitta korn ibland. :p dagens snöboll hamnar i league 1 och 2 i England :)

Snize 6 år sedan

Hooh. Det finns så mycket värde att hitta i England, men det är ju också den svåraste ligan att förutspå. Vad som helst kan ju hända 😲

jww 6 år sedan

1. Leicester - WBA U2,5 mål @1.725 ✅
3/3 Units

2. Verona - Benevento U2,5 @1.85 ✅
2/3 Units

Nifty 6 år sedan

Grattis. 👍

Snize 6 år sedan

SköönT lir!

jonte 6 år sedan

Snyggt !

Leustan 6 år sedan, ändrad 6 år sedan

Yibing Wu @2,25. 3/5. Live ❌

Nordan 6 år sedan

Nordan 17 hours ago Tampa Bay är i mitt tycke ligans roligaste lag att titta på. Det går så fruktansvärt fort när man trampar igång och ikväll tror jag man kan bjuda på en rejäl målshow. Jag har inte sett tillräckligt av dem i år eller Detroit för den delen för att lägga ett maxbet men jag testar Tampa-1,5 till 3,40 men en mellaninsats. 5-1 känns på förhand troligt.

Nej... Man tappar en 2-0 ledning och vinner endast med 3-2. Riktigt surt då jag fyllde på mitt mellanbet när jag fick extra feeling då jag såg att fler var inne på det spåret. Jäkligt surt.

Nifty 6 år sedan

Coolbet snöboll #2

Snize 6 år sedan

Känns som en banker det där! Lycka till, jag ska klå dig nästa vecka ;)

Nifty 6 år sedan

Blir bara glad om vi sätter spel. Vi får klå bolagen :)

DnzBetting 6 år sedan

rygg!!!
'

Fleddeflux 6 år sedan

Postar det engång till för att se om någon vill haka på

Fleddeflux 15 hours 

Jag funderar på att spela ett reducerat powerplay system med start när vi blir fullt bolag.. tänkte köra 6 hela + 2 Spikar vilket kostar 729 från början . När jag lagt till villkoret på kupongen hamnar det på 460 :- inte så farligt om man delar på det ... har testat systemet och jag tycker på lång sikt kan det bli riktigt bra ... villkoret bygger på att det måste bli minst 2 kryss på de hela och max 4 kryss på kupongen... någon som är intresserad? Inte bestämt än hur många jag vill vara i bolaget men säg 5-7 st ... vilket ger ett andels pris mellan 65 - 90+ . Kommer inte köra varje omgång utan de som är intressanta.. 
Kom gärna med förslag om ni har .

Snize 6 år sedan

Jag är intreserad om vi får ihop folk. Bolagsspel verkar kul :D

DnzBetting 6 år sedan

Min coolbets snöboll numero 2!

Tottenham Hotspurs Aka Hörnkungar med sitt raka spel mot Kane mot Reals stundtals svajiga försvar. Hörnregn tror jag här! Att linan är 3.5 överraskar mig enormt. Hugger vi direkt innan ev. oddsdrop kan hända här. Bettan högst just nu på 1.61 medan Leo och coolbet har snäppet lägre.

Shrewsbury div 1 England. Detta laget har fin form med raden 9-4-0 efter 13 spelade matcher och endast 9 insläppta, varav endast 3 på hemmaplan. Motståndarna Bristol Rovers har 6-0-7. Majoriteten av vinsterna e på hemmaplan (4st). Ser inte hur Bristol ska vinna denna match.

Dubbel: Hörnkungarna ö3.5 + Shrewsbury 1x @2.18 8u in!

PS: liras på Coolbet snöboll men även på bet365 tyngre bet

jww 6 år sedan

DnZ- jag tror tyvärr inte du får lira hörnspel på Coolbets snöboll. 😔

DnzBetting 6 år sedan

Va Varför?

DnzBetting 6 år sedan

Tack för du påpekade Jww!

jww 6 år sedan, ändrad 6 år sedan

Dagens första:och andra

1. Liverpool U6.5 hörnor @1.66
2. Maribor Ö3,5 hörnor @ 1.83

3/3 Units på båda.

Rek i fliken!

a_alexander 6 år sedan

Dags för snöboll #2, inte en speciellt rolig men dock trolig dubbel och allt handlar ju trots allt om att överleva.

tildee 6 år sedan, ändrad 6 år sedan

Örebro ö 2 ah @2.30 4/5u

Frölunda är inte samma gamla Frölunda. Rejält överskattade mot ett utav SHL's formstarkaste lag. Pengarna tillbaka på två mål, vinst på allt över.

Fleddeflux 6 år sedan

Guld odds i mina ögon

Snize 6 år sedan

Real Madrid - Tottenham

Real Madrid - Matchresultat + Båda Lagen Gör Mål: 2.5 (2/5 u)

Real Madrid, giganterna, de historiska CL-dubbelvinnarna, har ändå gått knackigt - i ligan. I CL, när det verkligen har gällt, som borta mot Dortmund förra omgången, kkliver laget och inte minst Cristiano Ronaldo fram och gör en gedigen insats. Man har haft ett tungt skadeläge som börjar ljusna betydligt nu, och man kan nästan formera bästa elvan. "Endast" Navas, Carvajal, och Bale saknas av de tongivande spelarna. Tottenham har gjort det riktigt bra i både England och Europa, där man bland annat hemmaslog Dortmund med 3-1, dock med marginalerna på rätt sida. När man åker till Madrid för att möta mästarna tror jag marängerna är för stora, men med en Kane i hyperform och Reals svaga defensiv lär man kunna näta ändå.


Man City - Napoli

Manchester City - Matchresultat + Båda Lagen Gör Mål: 2.6 (2/5 u)

Manchester City. 10 av 11 vinster i alla tävlingar, leder ligan och kommer från hela 7-2 mot Stoke i helgen där man därmed satt PL-rekord med 29 gjorda mål på endast 8 matcher ! Peps lagbygge har fallit på plats och man ser helt ostoppbara ut. På besök kommer dock Napoli, som tryckt in 20 baljor på 6 raka vinstmatcher, och toppar Serie A! Dock är prioriteringsordningen tydlig "Serie A går först!" vilket såväl fans som ledning varit inne på. I år har man bättre chans än någonsin på Scudetton! I helgen mötte man Roma, och redan på lördag väntar ligatvåan Inter i en mycket tuff match hemma, och med en tunn trupp kommer man inte vilja köra slut på sig i en match man inte räknar med att vinna. Napoli ska ta sina poäng mot de andra lagen i komma 2a. Dock är offensiven livsfarlig, och Mertens och co lär kunna hitta nät i matchen, men City vinner!


Femling på dessa spel finns till 30,94 @Betfair med ACCA Edge (1/5 u, Rekommenderas att spelas på Betfair då insatsen återbetalas kontant om ett av valen sviker)

Snize 6 år sedan

Andra intressanta spel i dessa matcher är: Real gör mål i båda halvlekarna till 1.9 gånger pengarna och Över 3,5 mål i City - Napoli till 2.2 gånger pengarna.

Snize 6 år sedan

Feyenoord v Shakhtar

Shakhtar - Matchresultat: 2.15 (3/5 u)

Feyenoord spelar väldigt svagt för tillfället, och leder enbart holländska ligan (som inte längre håller så hög klass) iom att PSV och Ajax underpresterat. I CL har man fått storstryk hemma mot City med 0-4 och 3-1 borta mot Napoli. I CL har man förlorat 9 raka, släppt in minst 2 mål i varje match, samt står segerlösa hemma sedan 2002. Trots en förlust most City senast hade Shakhtar farliga chanser och är ett bra lag ute i Europa. Efter segern mot Napoli har man just nu andraplatsen efter City och vinner man denna match ser det ljust ut. Shakhtar underskattas här och ska besegra ett svagt Feyenoord. Andra intressanta spel är Shakhtar över 1,5 lagmål till 1.9 gånger pengarna.


NK Maribor v Liverpool

Maribor(+3.0) - Handikapp (Alternativ 2)(Samma som AH +2,5): 1.53 (4/5 u)

Slovenerna Maribor har imponerat stort på hemmaplan i CL. I deras sjuttonåriga historia i turneringen har man enbart förlorat 5 gånger hemma, där man nu är obesegrad i elva raka matcher. Däribland har lag som Chelsea, Sporting och Schalke gått på pumpen. Man har öven gjort mål i 10 av 11 matcher, såsom senast hemma mot Spartak i 1-1 matchen. Liverpool har inte imponerat något nämnvärt, och har haft extrema problem defensivt. Två raka kryss i Cl där man inte övertygat, och när man dessutom kommer från en tuff drabbning mot Manchester United i helgen är man alldeles för stora favortiter här. Att man ska vinna matchen är jag redan tveksam till, men att man ska vinna med hela 3 mål när dessutom Mané saknas kommer inte på tal. Andra intressanta spel är BLGM till 2.3 gånger pengarna.

Snize 6 år sedan

UEFAAAA THE CHAAAMPIONSSS är tillbaka, och jag kan inte hålla mig ifrån att spela denna roliga, men ändå mycket troliga femling:

Monaco v Besiktas

Ja - Båda lagen gör mål: 1.7 (3/5 u)

Monaco har inlett CL svagt med en förlust och ett kryss, och även gått på några förluster i ligan, vilket är väntat med alla spelartapp de råkat ut för. Dock är Radamel Falcao tillbaka från start idag vilket betyder närmast målgaranti. Besiktas fortsätter att vara underskattade av spelbolagen, och leder gruppen med två riktigt imponerande segrar. Två lag med fin offensiv, vilket jag tror resulterar i att båda lagen hittar nät. Andra intressanta spel är över 2,5 mål till 1,66 gånger pengarna.

Nordan 6 år sedan

Jag har en dubbel som jag känner att det äntligen blir ett maxbet till.

CL,
Apoel-Dortmund över 0,5 må i 1aH.
Real Madrid-Tottenham över 2,5 mål.

Totalt 1,80

Bagarn75 6 år sedan

Jag tror t o m att Dortmund gör över 1,5 mål i 1:a halvlek

Snize 6 år sedan

Känns som en riktigt fin dubbel Nordan :D

Snize 6 år sedan

Spelar även en specialare på Betfair inför denna CL-omgång:

Alla matcher över 1,5 mål till 4.33 (2/5 u)

Sunkiga Cykel 6 år sedan

alla sitter förutom en match i HT! Komigen nu DORTMUND

Zorro 6 år sedan

Ikväll liras
x2 på Porto till 1,75
Spartak Moskva 1x till 1,85 eftersom Sevilla inte är ett lag som tar många poäng på bortaplan.
Äntligen lite Champions

Jockeee 6 år sedan

Lirat liknande, BLGM/Porto vinner och Spartak + 0,75 Asian i en dubbel @10,88

Leustan 6 år sedan, ändrad 6 år sedan

Niculescu @3,50. WTA Luxemburg. 2/5. Live ❌

Cundell 6 år sedan

Lajovic är ju också fint odds på för er som spelar! 😁 kollar matchen

Jockeee 6 år sedan

Ser inte ljust ut för Niculescu

Leustan 6 år sedan

Usch vad bedrövlig hon är...

Cundell 6 år sedan

Ja. Lajovic spelar slarvigt i TB också!

Nifty 6 år sedan

Sverige ställs mot Italien... 😂😂😂

Ciao ciao Sweden.

Vad har ni får tankar kring detta?

Jockeee 6 år sedan

Känns som att Italien vinner detta för lätt..

Snize 6 år sedan

Ser onekligen mycket, mycket mörkt ut för VM-hoppet. Italien är inte lika dominanta som de en gång var dock, och har inte imponerat jättestort i kvalet. Jag räknar inte bort Sverige helt ännu.

jww 6 år sedan

Känns som den i särklass absolut sämsta lottningen, även om Italien inte är det dem en gång var och har sämre spelare för spelare än exempelvis Kroatien så känns det inte alls kul. 80/20 i Italienarnas favör skulle jag bedöma.

DnzBetting 6 år sedan

Vi spelade ju jämt mot italien i EM senast. Tror det kan bli jämt faktiskt. 63/37 kanske

Nifty 6 år sedan

Jag kommer givetvis heja på Sverige. Men jag håller med er. Kommer bli en utmaning utan dess like.

Snize 6 år sedan

Det lär krävas en helt perfekt kvalprestation av Sverige om det ska bli VM 2018!

a_alexander 6 år sedan

Jannes grabbar fixar!!

Cricke 6 år sedan

Kööööört..

DnzBetting 6 år sedan

Tydligen gällde inte Hörnspel i Coolbetsnöbollen! Tack Jww för uppenbarelsen :D

Kör Shrewsbury 1x + BLGM Real - Spurs ist @2.08

Nifty 6 år sedan

Real Madrid v Tottenham

Ge mig er bästa spelförslag. Har ett frispel på Comeon som jag vill utnyttja.

Hit me 👊😎

Jockeee 6 år sedan

Real -1,75? Bra spelvärde :)

Jockeee 6 år sedan

Menade -1,5*

Nifty 6 år sedan

Helt klart. Spanat in den själv

Snize 6 år sedan

Real att vinna och över 2,5 mål! Dock skulle jag vara lite mer vågad eftersom det är ett frispel och spela Real 3-1 till 10 gånger såsen!

MÖ#11 6 år sedan

Hörnor känns riktigt bra!

jonte 6 år sedan

Hörna innan min 8 @1.83

Nifty 6 år sedan

Tack för alla tips. 👍

Nifty 6 år sedan

Dom har inte alla spelformer. Tänkte testa 3-1 mest bara för att. Men testar detta.

Snize 6 år sedan

Lycka till!

Leustan 6 år sedan, ändrad 6 år sedan

Daniel Altmaier @4. 2/5 Challenger Ismaning.  ❌ iceecooold today.... 

Motståndaren Sonego vann en challenger i Söndags och borde vara lite sliten här. Går det till tre set borde Altmaier ha kanonläge att ro hem det

Leustan 6 år sedan

Mitt första hockeylir här på spelsnack.

Rögle ML @2,90. 3/5. Vann samtliga möten h2h förra säsongen

DnzBetting 6 år sedan

Coolbets skapaspel:

Modric minst 1 skott på mål @3.5
Kroos misnt 1 skott på mål @2.4

2u vardera

Admin 6 år sedan

Registrera er på Betfair här via sajten för alla nya medlemmar får dessa odds ikväll!

4.0 på att Liverpool slår Maribor!

4.0 på att Barcelona slår Olympiacos!

Cricke 6 år sedan

Jag kör en "Nifty" ikväll på poolspelet på betfair :)

Nifty 6 år sedan

Man blir ju smått tårögd. Så vackert 😢👌

Nifty 6 år sedan

Har ej lirat detta själv men över vad?

Cricke 6 år sedan

det är deras poolspel där man ska gissa över/under 2,5 mål i 10 matcher :)

Snize 6 år sedan

Hur hittar man poolspelet?

Cricke 6 år sedan

i menyn står det "Betfairtipset" och det finns massa olika kul varianter faktiskt och priser upp till 50 miljoner kronor om man har lite flyt :)

Nifty 6 år sedan

Tack

👍

jww 6 år sedan, ändrad 6 år sedan

Mina spel för ikväll:

1. Liverpool U6.5 hörnor @1.66
3/3
2. Maribor Ö3.5 hörnor @1.83
3/3
3. Napoli Ö4.5 hörnor @2.10
2/3
4. David Silva minst 1 skott på mål @1.90
2/3

Lycka till vid rygg!

Snize 6 år sedan

Tunga hörnlir idag, ser bra ut! Vad fick du för odds på Silva minst 1 skott på mål? :)

jww 6 år sedan

Yes, känns bra på förhand! 1.90 - missade att ta med det i texten,tack!

Leustan 6 år sedan, ändrad 6 år sedan

Andrey Rublev @3,25. 2/5 ATP Moskva live ❌

jww 6 år sedan

Vilken match väljer ni att kika på ikväll?
Jag kommer att se City-Napoli - tror det kan bli en oerhört intressant drabbning.

Nifty 6 år sedan

Lutar åt Real

Snize 6 år sedan

City - Napoli! Kommer bli en match mellan två fantastiskt spelande lag och dessutom rätt målrikt! Real - Tottenham är också intressant, men jag tror inte den blir lika spännande.

Nifty 6 år sedan

Som tur var kan man växla om det blir tråkigt.

Fleddeflux 6 år sedan

Liverpool ;) måste ju se ens egna lag ... inte så het match men liverpool kan någ skapa spänning haha...

Slinkan 6 år sedan

Real

DnzBetting 6 år sedan

Hade jag varit neutral hade jag sett City -Napoli men Real madrid blire!

Snize 6 år sedan

Sympatier hos Marängerna? ;)

Snize 6 år sedan

@Dnz

Nifty 6 år sedan

Leustan, Ymer började bra men tappar i andra. Följer du den? Känsla?

MÖ#11 6 år sedan

Hörnor i både real och city känns jävligt bra på förhand, kanske inte så jättebra odds just nu men helt klart spelvärda!

a_alexander 6 år sedan

Testar en trippel utöver Coolbet snöbollen:

Liverpool hörnor över 5.5 @ 1.74 +
Feyenoord - Shakhtar över 2.5 @ 1.80 +
Monaco - Besiktas över 10 hörnor @ 1.74

totalt odds: 5.45

Nifty 6 år sedan

Lycka till med era spel allihopa!

Snize 6 år sedan

Lirar du inget idag? Har inte sett något från dig förutom frispelet ;-;

Nifty 6 år sedan

Coolbet snöboll #2 har jag lagt upp! :) Avvaktar livespel om jag får någon känsla. Börjar bli sjuk och känner att jag inte orkar koncentrera mig :)

Snize 6 år sedan

Jag säger såhär: Köp ren Askorbinsyra och konsumera 1 gram i ett glas vatten minst en gång per timme under hela dagen. Nästa dag är du frisk!

Nifty 6 år sedan

pissnödig oxå! :p

Snize 6 år sedan

Det med, men det hjälper! Min go-to kur vid varje sjukdom

jww 6 år sedan

Adderar ety sista spel:
5. City - Napoli Ö5.0 hörnor HT @1.775
2/3 Units

Nifty 6 år sedan, ändrad 6 år sedan

Lägger upp mitt spel igen då...

Snöboll #2

Stevenage v Accrington
Blgm @1.68

Scunthorpe United v Fleetwood Town
Ö1,5 @1.36

@2.28 165/376.2

Snize 6 år sedan

Snowball gang leggo! Lycka till!

Nifty 6 år sedan

Tackar!

Nifty 6 år sedan

Leustan, tack för Ymer! @2,62 satt fint

Leustan 6 år sedan

Riktigt skönt när man satt med rätt tung insats 😀

tildee 6 år sedan

Fuck, push på Örebro. 🔁

Leustan 6 år sedan

Elias Ymer ✔️+  6,5 U
Rögle ML ✔️ +5,7 U

Nåja 2/6 idag iallafall och +3,2 U

Nifty 6 år sedan

Tack för Ymer! :)

Snize 6 år sedan

Vackert 👑

Leustan 6 år sedan

Ja helt okej trots massa missar på liveliren. Gött att två spel kan rädda upp dagen

Nordan 6 år sedan

Nej FyFan... min maxdubbel skiter sig. Dortmund gör ingen glad

Snize 6 år sedan

Har ingen aning om vad de håller på med nere i Cypern. Behöver 2 mål där för att sätta Betfairs special! Nu kör vi #Goaldance

jww 6 år sedan

5. Ö5.0 hörnor City-Napoli @1.775
2/3

⛔️

a_alexander 6 år sedan

Real får inte bränna detta nu när City gör sitt jobb.. !

Nifty 6 år sedan

hoppas real vinner med 1 mål! :-)

a_alexander 6 år sedan

aa, fortsätter dem på samma vis i andra som i första borde tottenham få svårt att stå emot kan jag tycka.

Snize 6 år sedan

Vilken fröjd att se City spela. Obesegrade serieledarna Napoli kommer på besök och blir absolut demolerade!! #Legends

a_alexander 6 år sedan, ändrad 6 år sedan

a_alexander 1 hour Testar en trippel utöver Coolbet snöbollen:

Liverpool hörnor över 5.5 @ 1.74 +
Feyenoord - Shakhtar över 2.5 @ 1.80 +
Monaco - Besiktas över 10 hörnor @ 1.74,

totalt odds: 5.45

Liverpool löser 6 hörnor i minut 51, 1/3
Feyenoord - Shakhtar 1-2 , 2/3 
Monaco - Besiktas 11 hörnor i minut 79! 3/3

jww 6 år sedan

1. Pool U6.5 hörnor @1.66
⛔️

Fyfan så dåligt

Spelbolag & Bonusar

  • Betta utan konto!
  • Vinsten på kontot på 5 min!
  • Sveriges bästa spelbolag!
Hämta bonus här!
  • Nu 500% bonus till 500kr!
  • Mycket bra på livebetting!
  • Grym mobilsida
Hämta bonus här!
  • Just nu 100% bonus till 1000kr!
  • Snabba utbetalningar
  • Svenskt seriöst bolag!
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 2000kr!
  • Spela utan konto med BankID!
  • Vinstutbetalningar på 5 minuter!
Hämta bonus här!

Spelbolag och Bonusar

  • Bäst odds på hockey
  • Bra liveutbud
  • Roliga spelformer
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 500kr!
  • Stort utbud på NHL och NBA
  • Lättnavigerad sajt & bra odds!
Hämta bonus här!
  • Just nu 450kr i riskfritt spel!
  • Spela mot andra spelare
  • Nya pool-spelen är grymma!
Hämta bonus här!
  • Gammalt anrikt spelbolag
  • Bra snabb support
  • Många bankalternativ
Hämta bonus här!
  • Riktigt snygg sajt!
  • Lättnavigerad och bra utbud!
  • Mycket roliga tävlingar på sajten!
Hämta bonus här!
  • Ofta bra odds
  • Snygg och lättnavigerad
  • Bra och snabb support
Hämta bonus här!
  • Ny seriös aktör
  • Bra odds och utbud
  • Roliga snöbollstävlingar
Hämta bonus här!
  • Snygg och enkel att använda
  • Bra utbud på fotboll
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • Bäst på svenska marknader
  • Spel på lägre divisioner
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • 18 års åldersgräns
  • Spela Ansvarsfullt
  • Kontakta Stödlinjen vid problem
Stödlinjen.se