CurvaSud 6 år sedan

Copa Libertadores

⚬Atlético PR vs Lorenzo
Atl PR vinner en halvlek 1.78@ 5/5u ✖

⚬Jorge Wilstermann vs Palmeiras
Jorge W vinner en halvlek 1.98@ 4/5u ✅

MLS

⚬Toronto vs Orlando
Toronto Ö1.5 kort 1.86@ 4/5u ✅

Fleddeflux 6 år sedan

Synd man bara rygga max spelet :/

CGEF 6 år sedan

Är du 100% på kortspel i MLS, har aldrig sett dig missa:).
Jag ha ryggat några gånger och redan blivit limiterad på Unibet. Får du in pengar på den marknaden? För om jag förståttt det rätt spelar du enbart hos Unibet?

CurvaSud 6 år sedan

CGEF @ Ja jag får in men jag spelar ju inte så stora summor. Jag har som maxinsats 1600:-.. fast på senaste tiden har dem inte tillåtit mig lägga den summan jag vill. Den ändras automatisk till mindre. Och förövrigt så nej jag missar inte kortspelen där för oddsättaren är alltid fel ute där i MLS.

Blocken 6 år sedan

Dagens första spel:

Oddset kommer sjunka. Bifogar bild så ni inte tror jag hittar på något odds. United att vinna bollinnehavet @1.90.

Bailly, Phil Jones, Pogba och Smalling var alla med och tränade i onsdags. Inte alls säkert att de kan spela från start men det skulle vara till hjälp för ett skadedrabbat United. Celta Vigo å andra sida har vilat spelare som t ex Iago Aspas och satsar för fullt här på Europa League. Vad som talar emot det här spelet är att United väntas ställa upp i en 4-3-3 - klassisk kontrings-formation där man vill ställa om snabbt och utnyttja motståndarens misstag. Berizzo väntas på förhand försöka köra mer organiserade, långsamma anfall.

Trots detta så tycker jag det finns mycket värde här. För Mourinho är fantastiskt (tråkigt) duktig på att stänga matcher. Gör United 1-0 kommer han låta spelarna rulla boll medan Celta får jaga sig trötta och blir stressade. Gör Celta 1-0 kommer de försöka försvara en ledning och ge engelsmännen mer utrymme att ta för sig.

United har vunnit bollinnehavet i alla sina EL-matcher (11 av 12) utom en (St Etienne borta) men annars tagit komfortabla "segrar". Laget vinner dessutom den i 7 av sina 9 senaste matcher - bara torsk mot City och United.

Celta Vigo vinner bollinnehavet i 6 av 12 matcher, något oftare på hemmaplan men man har inte mött något svårare motstånd nu i slutspelet. Celta Vigo har torskat bollinnehavet i fyra raka i ligan men som sagt vilat en del viktiga kuggar då. Får vi se ett mål hyfsat tidigt bör United ta hem bollinnehavet.

Incassss 6 år sedan

Känns som att denna är "50-50". Jag tror själv bollinnehavet kommer att bli ganska jämt där Celta drar det längsta strået och vinner med 52-48 eller nåt sånt. Men kan ha helt fel och det hoppas jag så ditt lir sitter ??

CGEF 6 år sedan

Jag ryggar med ett maxspel, som du säger kommer Unitet rulla mycket boll vid 0-1 och vid 1-0 tror jag Celta kommer vara nöjaoch låta Man U styra spelet.

@Incass du borde ju reka Maxspel på Celta om du tror de har 52% boll. Motsvarar ett odds på ca1,92 och du erbjuds 2,15. Enligt din analys ett värde på 23 punkter det hittar man sällan!

Incassss 6 år sedan

Njaa CGEF det är mer en gissning. Kan gå lite hursomhelst här känns det som. Kan bli 45-55 eller 55-45. Så jag själv avstår spel.

Blocken 6 år sedan

Jag ser din poäng och tror att Celta kommer styra spelet första 20 minutrarna, men att United kommer ta över spelet mer och mer, och framför allt efter ett första mål. Jag tror United sätter detta spel i 60-70% av matcher och fann därmed värde :)

Incassss 6 år sedan

Absolut det förstår jag. Kul att kunna diskutera hur andra tycker/tänker :) Det gör en själv mer erfaren i sitt "bettingtänk" ?

Blocken 6 år sedan

Exakt, jag ska tacka för kritiken, alltid givande ?

Wonderchild 6 år sedan

CSGO:

SK Gaming - Astralis

Astralis -2.5 @ 2.05 liras med 2/5

Även över 26.5 rundor känns bra här.. går ju dock lite emot varandra, men spelar mest handikappet då andra bolag gav runt 1.70. Jag hittade mitt spel på Betsson.

Snusmumrikenn 6 år sedan

Snusmumrikenn 10 hours Båda fotbolls matcherna gick skit! Så tänkte testa nattens basket!
Dubbel:
Cavaliers -3
Rockets +9.5
@2.19 Miss på denna!

Incassss 6 år sedan

Har hittat 2 trevliga spel till kvällens match mellan Celta Vigo - Manchester United.

Celta Vigo Ö4,5 hörnor
@1.90
5/5
Unibet

Dubbelmötet mot Man United kommer att bli de två största matcherna i Celta Vigos historia och stämningen kommer garanterat att vara elektrisk på Estadio De Balaidos ikväll. Spelare, fans, ledare osv har gått och väntat/laddat för den här matchen väldigt länge så de 11 lirare som startar för Vigo lär va taggade till 110%. Ett bra resultat är livsviktigt att få med sig så vi lär få se ett anfallsglatt hemmalag och känner jag Mr Mourinho rätt lär han ha en ganska defensiv approach till kvällens match då han hade varit fullt nöjd med ett 0-1 resultat efter en snabb kontring. Målspel känns vanskligt här men att Celta Vigo skapar minst 5 hörnor till hela 1.90 är för mig ett givet maxspel. Tycker linan borde legat på 5,5 med samma odds.

Ander Herrera får ett gult kort - Ja
@3.0
2/5U
Unibet

Känns som att vi kommer få se många närkamper i den här matchen och Herrera lär va inblandad i en del av dom. Tycker oddset 3,0 känns högt på att Herrera får se en ostskiva (hade själv värderat det till mellan 2.50-2.75) så känns helt rätt att kasta in 2 units här ?

Dee 6 år sedan

Tänkte just skriva om hörnorna, men då struntar jag i det och ryggar istället! ?

Incassss 6 år sedan

Det var ju lite synd. Hade varit spännande att läsa hur du tänkte kring matchen och hörnspelet :) Känns som ett kanonspel!

Dee 6 år sedan

Tänker som du att man u kommer ligga lågt när celta väl har bollen och celta är taggade med en helt utvilad elva. Ju längre matchen går desto mer defensiva kommer man u att vara. O som jag tänker står det 0-0 i paus och celta kommer trycka på framåt för att göra mål medan United backar hem för att hålla nollan och ev. Kontra in en boll. Så kommer hörnorna trilla in.?

Incassss 6 år sedan

Den analysen delar jag med dig till 100% ? Känns inte som att United åker till Spanien för att bjuda upp till någon skönfotboll precis. Men vi får se. Ska bli spännande ?

Target 6 år sedan

LIVE. Lettland Damer. Leder med 1-0 och oddset ligger på 1.9. Jag tippar seger för Lettland. Ser bra ut.

Target 6 år sedan

LIVE. Lettland Damer. Leder med 1-0 och oddset ligger på 1.9. Jag tippar seger för Lettland. Ser bra ut.

Target 6 år sedan

1-1

Blocken 6 år sedan

Har vi ändrat typsnittet/textstorleken eller är det bara för mig? Tyckte det var skönare förut haha

Nordan 6 år sedan

Håller med Blocken, men som allt annat är det nog en vanesak :) Det verkar vara lite allmäna uppdateringar då några saker inte funkar som vanligt. Har messat admin så lär vara åtgärdat snart :)

Nifty 6 år sedan

Jag kan inte svara på inlägg från mobilen. Sidan hoppar bara upp.

Blocken 6 år sedan

Jo det stämmer såklart Nordan :) Samma här Nifty, fast på datorn

Nifty 6 år sedan

Kan heller inte trycka på rygga eller gilla. Dock ser jag Incass lösenord. Buttwatchers123

Incassss 6 år sedan

Jag gillar den nya lite fetare texten ! Mycket tydligare och det är kanon ??

Incassss 6 år sedan

Hahaha Nifty! You wish att jag hade haft det lösenordet ???

Nordan 6 år sedan

Verkar vara lite uppdateringar... har messat admin

Nordan 6 år sedan

Verkar vara lite uppdateringar... har messat admin

Nifty 6 år sedan

Testing testing

Mr Cool 6 år sedan

1 2 1 2 roger check

Nifty 6 år sedan

Houston, we dont have a problem anymore

Nordan 6 år sedan

???

Blocken 6 år sedan

Oddset på United att vinna bollinnehavet har för övrigt sjunkit till @1.75 nu :)

CGEF 6 år sedan

Du fick rätt i att det skulle sjunka, hoppas du får rätt i att United har mest boll också!!

Blocken 6 år sedan

Yes nu jobbar vi in den!! :)

Mr Cool 6 år sedan

Vad tror ni grejar Ryssland över 2.5 mål mot Sverige @ 190

Nordan 6 år sedan

Definitivt!

Nordan 6 år sedan

Jag testar BLGM i Vigo- United till 2 gånger.

Mr Cool 6 år sedan

Mjo rykten säger ju att Vigo bör klara ett mål i alla fall.

Nordan 6 år sedan

Spelar även Golden State -12 till 1,86 som jag tror kommer dominera och avgöra tidigt

CurvaSud 6 år sedan

Jag behöver nytt bolag som erbjuder nästan samma spelmarknad som Unibet. Sista tiden har jag fått problem med att lägga dem summor jag vill ( även om det inte höga summor ska det sägas) 888 har jag hört att det ska vara ganska nära, någon som använder den ?

För övrigt så tycker jag att bolag är största blodsugare, så länge man förlorar och spelar mycket livespel, då får du lägga hur mycket som helst, men har du disciplin och spelar mycket pregame och sätter dem för ofta, Ja då blir du limiterad istället . Då får du inte sätta den summan du vill o skit. Så med andra ord Ska du torska och inte vinna över dem, vinner du kommer du få svårt o kunna spela hos dem. Hände samma sak för många år sen hos bet365. Riktigt dåligt av dem; men dem är bossen, deras regler tyvärr.

CGEF 6 år sedan

Jag börjar också få svårt att spela på Unibet och Bet365 som jag använder just nu. Jag kommer börja köra sportmarket dom har i stort sett alltid högst odds och limiterar ingen.
Tror Unibet är rätt unika på sitt stora pre game utbud.
Har ingen erfarenhet av 888 men vore kul om någon som har det skriver.

Nifty 6 år sedan

Jag har 888sport. Tror dom ägs av samma ägare av unibet. Samma odds känns det som och spel. Istället för vitt, grönt svart som unibet har så är det svart, orange rött typ.

Nifty 6 år sedan

Det bra och lira på olika så minskar man risken för limiteringen.

Nifty 6 år sedan

https://www.sharps.se/forums/spelbolag/25461-888bet-samma-odds-som-unibet-ett-serioest-bolag/

Incassss 6 år sedan

Samma här. När jag lirar 4 eller 5 units spel hos Unibet pregame så måste nästan alltid insatsen skickas till manuell granskning innan spel kan läggas. Började för typ 2 månader sedan. Sjukt trist. Det jag kan rekommendera är Betfair och deras oddsbörs. De brukar ha ganska många marknader på sina matcher (iaf de lite större) och där finns ingen risk att bli limmad då man spelar mot andra och inte mot själva bolaget.

Incassss 6 år sedan

Nackdelen är att Betfair tar 6,5% av alla vinster men det kan man ju leva med.

Mr Cool 6 år sedan

tycker Betfair tar ut för stor andel av vinsten

Blocken 6 år sedan

Leovegas påminner om Unibet, dock något sämre tyvärr. Ingen erfarenhet av 888-sport.. :/

Nifty 6 år sedan

Dom Använder samma plattform läste jag någonstans. Bara regga o kolla läget.

Mr Cool 6 år sedan

kindredgroup äger ju unibet men jag kan inte se att dom äger 888

Nifty 6 år sedan

Kanske inte samma ägare, men plattformen som Jag skrev innan ska bara samma. Dvs är man van med uni så kommer man känna igen sig.

Incassss 6 år sedan

Kan vara så att de använder samma leverantör. Precis som när det gäller online casinon där många kör Netent.

Wonderchild 6 år sedan

Leovegas kör samma klient som Unibet, bör ha samma utbud.

På tal om limiteringar så är det ju helt sjukt egentligen. Det ska inte få finnas EN enda vinnande spelare, rätt sjukt då dom på sätt och vis jobbar emot sig själva: dom visar ju klart och tydligt att vinnande spelare inte är välkomna, vilket skulle kunna skrämma bort torskar.

Blev lite krångligt där.

CurvaSud 6 år sedan

Tack för all information och era åsikter, min röst hamna på Leo Vegas, allt är exakt samma som Unibet, spelmarknaden är likadana och det är det jag vill åt, dem spelen som jag spelar finns där. Ska regga mig så fort jag är klar med Unibet, ska ta mina cash efter dem 2 matcher som jag spelat och ska regga mig hos LeoVegas. :-)

Snusmumrikenn 6 år sedan

Riktigt tråkigt! Hoppas du blir bättre behandlad hos Leo Vegas :)

mrclean 6 år sedan

Jag testade betsson ett tag och allt flöt på kanon i början och vann en del pengar, helt plötsligt så vart det problem att lägga spel och när jag pratade med supporten så hade dom inte något fel på sajten. Var rätt säker att dom gjort någon åtgärd så det skulle bli svårare att betta på matcher med lägre odds som förmodligen skulle gå vägen...

CurvaSud 6 år sedan

Dagens spel:

⚬ Bradford vs Fleetwood
BLGM i matchen 1.95@ 4/5u

⚬Celta vs Man U
Ö3.5 offside i matchen 2.10@ 4/5u

Nifty 6 år sedan

Nu såg jag din rek. :)

KungDanne10 6 år sedan

@Curvasud
Jag fick också lite problem med Unibet förut och hamnade precis i den sitsen du sitter i nu och då finns det bara ett spelbolag jag kan rekommendera om du är ute efter något likvärdigt som Unibet och det är LeoVegas!
Skulle vilja påstå att dom är exakt som Unibet i odds, utbud och allt egentligen, bara ett annat namn. Jag själv spelar där och är mkt nöjd med allt där!

Nifty 6 år sedan

Håller med.

CurvaSud 6 år sedan

Tack :D. Det får bli LeoVegas då framöver. Ska regga mig snart när jag är klar med Unibet .

Target 6 år sedan

CELTA-UNITED IKVÄLL!
Vad tror ni ni för slutresultat?

Target 6 år sedan

3-2 ?

Mr Cool 6 år sedan

finns en chans när zlatan är Borta

CGEF 6 år sedan

0-1

Nifty 6 år sedan

1-1

Target 6 år sedan

Tror Celta vinner kväll. 2-1, 3-1 , 3-2

Nifty 6 år sedan

United släpper inte in många bollar.

Blocken 6 år sedan

1-1

Acey ☆ 6 år sedan

0-2, 1-2 till United

Target 6 år sedan

Grsttis cgef

Nifty 6 år sedan

Bradford v Fleetwood, Blgm @1.96

CGEF 6 år sedan

365 har den till 2,1

CurvaSud 6 år sedan

Börja du ta mina spel ochså fin Bitch ??

Mr Cool 6 år sedan

Curva var först här faktiskt ;)

Nifty 6 år sedan

Jaså. Det har jag missat totalt. Sorry. Men har vi ensamrätt nu om rekar :p

Trolldeg 6 år sedan

hah, den trodde jag också men vågar inte skriva ut grejer här för jag bara förlorar ändå. Kollade på matchen blev duktigt förvånad över att fleetwood var så utklassade som dom blev, statistiken såg ju okej ut för deras senaste 10 matcher.

Admin 6 år sedan

CurvaSud och ni andra som ska regga er på Leovegas.com (Som är ett riktigt bra bolag med bra kort/hörs/statistikspel). Gör det via länken högst upp här på sajten så hjälper ni Spelsnack.se :)

PatrikP 6 år sedan

Jag hoppar på och kirrar också ett konto på leovegas via länken för jag har varit på g till Unibet rätt länge men aldrig fått arslet ut vagnen :) Allt för spelsnack ;)

CurvaSud 6 år sedan

Grymt ! Ni hörde boys! Vi flyttar in till LeoVegas ???

Nifty 6 år sedan

Ehh unibet är bra tills man bli limiterad :p

mrclean 6 år sedan

Har dom bättrat sig på mål spel då? För jag tyckte utbudet sög på det tidigare, knappt man kunde spela på över 0.5, 1.5 mm på annat än stor matcher. Därav att jag slutade spela där

CGEF 6 år sedan

Reggade mig precis och har kollat runt lite. Utbudet verkar bra ser ut att vara samma som på Unibet

Blocken 6 år sedan

Har konto på bägge och kan bekräfta att både odds och utbud är exakt samma i nästan alla fall. Tycker dock sidan känns rörigare, men är nog en vanesak. :)

JallaRekDen 6 år sedan

Rumäninen - Serbien Handboll 19.00

Rumäninen vinst spelas till 2.10

CGEF 6 år sedan

Såg sista 20 och tycker nog Rumänien borde vunnit slarvigt och en onödig utvisning i slutet.

jww 6 år sedan

Mina spel;

1. Ö4.5 kort Celta Vigo - Utd @1.925
2. U9.5 hörnor Celta - Utd @1.83

Lycka till vid rygg!

jww 6 år sedan

1.90 ger hörnorna.

Fred 6 år sedan

Ryggar korten ?

Slinkan 6 år sedan

Jag testar United att vinna någon av halvlekarna till 1,66.

Cricke 6 år sedan

Väldigt tråkigt utbud ikväll förutom EL...

Mr Cool 6 år sedan

Ja inte mycket händer kollat lit CS:GO men thats it.

Slinkan 6 år sedan

Ja det får bli lite livespel på hörnor ikväll i slutet av matcherna det funkar alltid! :)

bettingofsweden 6 år sedan

LIVE

Bradford match ö 0.5 HT @ 2.15
Bradford leda HT @ 3.60

bettingofsweden 6 år sedan

⛔️⛔️

Mr Cool 6 år sedan

Ett mål kan ni väl bjuda på ialla fall Vigo.

Slinkan 6 år sedan

Känns som om det kan komma ett där tycker dom känts farliga i sina anfall

yenrob 6 år sedan

Tror på manu vinna och hålla nollan men jag avstår från denna match

Mr Cool 6 år sedan

känns som om man skulle tagit ledigt ikäll men i morgon är det bira time

CurvaSud 6 år sedan

Nattens spel:

⚬The Strongest vs Sporting Cristal
Cristal U0.5 mål 1.98@ 4/5u

⚬Zamora vs Guarani
Guarani Ö1.5 mål 1.82@ 5/5u.

Cristal är för dåliga, vart den målsnålaste gruppen i Copa Libertadores tillsammans med Santos och Sante Fe. Tror på knapp seger för Strongest här. Guarani har chansen att kvalificera sig vidare i Libertadores med vinst, möter ett kasst Zamora som inte håller måttet, blir en enkel vinst här.

Tittat på Man U matchen, rena sömnpiller, stor chans att jag däckas i soffan sen därför tar vi nattens spel redan nu..

yenrob 6 år sedan

Låter fint o blir nog rygg där..
Vad tror du förresten om Strongest vinna och hålla nollan? De bör väl som så stora favoriter vinna matchen med?

CurvaSud 6 år sedan

Yenrob @ Ja det bör dem kunna fixa. Tror på 1-0 eller 2-0 .

yenrob 6 år sedan

Ait, men då Hålla nollan get 2 hos bet365 och hålla nollan o vinna 2.2 så kanske värdet ändå ligger på det förstnämnda, svårt men får se =)

Tjompen 6 år sedan

Strongest måste kunna lösa minst 2 idag, har dem över 1.5 mål. Escobar och Chumacero är grundpelarna till detta. Guarani blir inte klara vid vinst, men skaffar sig ett gyllene läge inför sista omgången.

CurvaSud 6 år sedan

Tjompen @ nej det blir dem inte, skulle skrivit "nästan klara " . Sista matchen möter man Iquiqe på hemmaplan, där ska man ta 3poäng. Jag anser att den här matchen är svåraste och tar man 3p här, då känns dem mer eller mindre klara. Men vi får se hur det blir inatt :-).

Tjompen 6 år sedan

Lycka till! Guarani ska ju vinna denna match, så man har allt i egna händer. Ska vi säga 2/3- 0 till The Strongest och 0/1-2 till Guarani?

CurvaSud 6 år sedan

Det låter som två rättvisa resultat . Vi har en deal.. Nu kör vi!

yenrob 6 år sedan

Hahaha älskade dialogen där ?

Incassss 6 år sedan

JOBBA 1 HÖRNA TILL CELTA VIGO !! ??

Wonderchild 6 år sedan

Fyfan vad den gör ont. 20 + tillägg för att skaka fram en jädrans hörna i underläge...

CurvaSud 6 år sedan

1-0 i Bradford ✖

0 Offside i Man U matchen .

Räddar inte nattens spel så är konkurrens nära ???? .

jww 6 år sedan

1. Celta Vigo - Man Utd Ö4.5 kort @1.925⛔️
2. Celta Vigo - Man Utd U9.5 hörnor @1.90✅

Fred 6 år sedan

Klart man ryggade fel ?

Incassss 6 år sedan

Ander Herrera kort - ja ❌ -2 units.
Celta Vigo Ö4,5 hörnor ❌ -5 units.

Ursäkta språket men fan och jävla skit ! Celta hade 20 min att skapa 1 hörna till på men lyckas inte. Sorry för detta my bettingfriends. Kasst lirat av mig.

Blocken 6 år sedan

Bollinnehav United ⛔️ Tyckte den kändes bra på förhand men var egentligen inte speciellt nära. Miss.

Incassss 6 år sedan

Svår match att analysera. Kung Blocken kommer igen ? Tycker alltid att det är lika grymt att läsa hur du tänker kring matcher. Jag kan en del men jag lär mig hela tiden nya grejer genom att läsa din genomtänkta analyser kring matcher! Keep up min bettingpolare ??

Blocken 6 år sedan

Tack mannen! Uppskattas mycket!!

Incassss 6 år sedan

Washington Wizards - Boston Celtics
Wizards -5
@1.98
4/5U
Pinnacle

Jag tycker att Celtics har haft tur i de 2 första playoff matcherna mot Wizards. Isaiah Thomas har frälst laget båda gångerna och inte minst i förra matchen då han gjorde hela 53 poäng! Wizards är ett helt annat lag på hemmaplan och nu lär man sätta stopp på Thomas framfart. Twitterrykte säger att Porter skulle gå in och punkta Thomas inatt men det vore fantastiskt korkat enligt mig! Så korkad hoppas jag inte coach Brooks är. Men iallafall, här talar väldigt mycket för att Wizards tar utdelning då man gjort 2 riktigt bra matcher i Boston. HCP -5 till 1.98 känns bra. Detta ska man ta med 8-12 poäng ??

Nifty 6 år sedan

Provar en dubbel:

Rangers ö2,5 @1.80
Gamba Osaka, 1 @1.78

@320

Incassss 6 år sedan

@320 ? Stenklar rygg på den isåfall ?

Incassss 6 år sedan

Och sluta rygga hockeysticken i slutspelet ? Han är ju en total katastrof ?

Nifty 6 år sedan

Hahahaha. Limited edition. För er andra 3.20 :p

Nifty 6 år sedan

Haha. Jag kollade flashscore och deras 5 senaste hemmamatcher. 3 4or 2 0or. Dom måste köra framåt då dom ligger under med 2-1. 0 mål tror jag inte på. 2.5 kändes naturligt. :)

Incassss 6 år sedan

Okej, bara för att det är du Nifty så tar jag en rygg här! Jag litar på dig nu, svik mig inte mannen ?? Kör singel Rangers Ö2,5 ?

Nifty 6 år sedan

Tacka mig imorgon...

Incassss 6 år sedan

Haha sant ?

Incassss 6 år sedan

När semifinalerna i NBA börjar så ska jag titta på varenda match så ni vet. Då ska här även liras live kan jag intyga! Har redan fixat så att detta ska gå att ordna :) De flesta vet nog att jag lever för basket och det är för mig magiskt när semifinalerna kör igång ?? Så stay tuned and stay up då ! För då ska vi casha in ??

Nifty 6 år sedan

Antecknar i min intressebok under fliken Incass... ?

Incassss 6 år sedan

Sweet mannen! Att du ens har tillägnat en flik till mig i din intressebok är guld värt ! Du är en fin människa ??

Nifty 6 år sedan

???

Tjompen 6 år sedan

The Strongest startar med en 4-3-3 uppställning. Alonso, Escobar och Chumacero på topp. Nu blir det åka av.

Incassss 6 år sedan

Vad liras ?

Tjompen 6 år sedan

Jag har lirat The Strongest över 1.5 mål. Gjorde spelet igår då oddsen var spelbara, nu ligger oddset på 1.25.

Incassss 6 år sedan

Vilket odds fick du igår då ? 1,25 känns ju riktigt kasst!

Tjompen 6 år sedan

1,50, inget jätteodds men funkade för mig.

Tjompen 6 år sedan

Över 2.5 mål i matchen gav 1.7 nu ger det 1.40

Incassss 6 år sedan

Jag är jävligt kluven i Warriors - Jazz matchen. Inte ofta jag känner mig så "osäker" men hade varit guld värt att få någon annans åsikt här. Jazz har visat upp en enorm defensiv hittills men GSW kan ju liksom hitta på vad som helst när allt stämmer. Magikern Curry är ju sanslös!

Incassss 6 år sedan

Vi har CurvaSud och Tjompen som är grymma på Sydamerika fotboll! Vi har Blocken, Nifty, Jww, Yenrob, Nordan (Nordan är grym på basket med!) med flera som är grymma på Europafotboll! Jag tänkte därför ta ett steg tillbaka och bara köra basketlir. Bättre att vi har specialister på olika områden :) Hittar jag något sweet soccerlir postar jag det såklart men blir mest basket hädanefter ??

Nifty 6 år sedan

Do your thing bro

Blocken 6 år sedan

Spännande! Fortsätt hemskt gärna vara med i diskussioner och ge kritik kring fotbollsinlägg iaf, då du fortfarande har massor att bidra med ;)

Tjompen 6 år sedan

2-0 The Strongest!

Tjompen 6 år sedan

3-0!

Tjompen 6 år sedan

4-1, snyggt frisparksmål.

Tjompen 6 år sedan

5-1!

Spelbolag & Bonusar

  • Betta utan konto!
  • Vinsten på kontot på 5 min!
  • Sveriges bästa spelbolag!
Hämta bonus här!
  • Nu 500% bonus till 500kr!
  • Mycket bra på livebetting!
  • Grym mobilsida
Hämta bonus här!
  • Just nu 100% bonus till 1000kr!
  • Snabba utbetalningar
  • Svenskt seriöst bolag!
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 2000kr!
  • Spela utan konto med BankID!
  • Vinstutbetalningar på 5 minuter!
Hämta bonus här!

Spelbolag och Bonusar

  • Bäst odds på hockey
  • Bra liveutbud
  • Roliga spelformer
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 500kr!
  • Stort utbud på NHL och NBA
  • Lättnavigerad sajt & bra odds!
Hämta bonus här!
  • Just nu 450kr i riskfritt spel!
  • Spela mot andra spelare
  • Nya pool-spelen är grymma!
Hämta bonus här!
  • Gammalt anrikt spelbolag
  • Bra snabb support
  • Många bankalternativ
Hämta bonus här!
  • Riktigt snygg sajt!
  • Lättnavigerad och bra utbud!
  • Mycket roliga tävlingar på sajten!
Hämta bonus här!
  • Ofta bra odds
  • Snygg och lättnavigerad
  • Bra och snabb support
Hämta bonus här!
  • Ny seriös aktör
  • Bra odds och utbud
  • Roliga snöbollstävlingar
Hämta bonus här!
  • Snygg och enkel att använda
  • Bra utbud på fotboll
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • Bäst på svenska marknader
  • Spel på lägre divisioner
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • 18 års åldersgräns
  • Spela Ansvarsfullt
  • Kontakta Stödlinjen vid problem
Stödlinjen.se