Incassss 6 år sedan

Blackhawks tappar 0-2 ledning och miss på asian - 1 ❌

And btw, en fräck fyrling med 4 kryss i NHL matcherna hade gett oddset @205 ! Där skulle man lastat in cash ??

målsnitt123 6 år sedan

Vilket är dagens bästa odds om man vill lasta en större summa? Ska vara "säker" 1.50-2.50

yenrob 6 år sedan

Vill ej säga att det är något "säkert" spel då hemmalaget förlorat 2 senaste matcherna men iaf: Bolton - Bury har jag hört att hemmalaget ska spela för uppflyttning nu

Nifty 6 år sedan

Bury kämpar samtidigt för att hålla sig kvar. Endast 1 p över strecket. :)

Perlann 6 år sedan

Jag tror på överspel i Real-Madrid, BLGM i Leicester.
Är inne på överspel i Brynäs-HV 71 också

yenrob 6 år sedan

Jo, jag håller med helt Nifty där, har sett/hört andra är intresserade av det spelet men just för den anledningen så skippar jag det spelet med =)

Nordan 6 år sedan

Fan helt fel ute på Memphis inatt. Sorry boys

Incassss 6 år sedan

Trodde verkligen att Memphis skulle stå upp bättre. Såg första och andra Q när jag vaknade och jäklar va San Antonio var taggade från minut 1!

Nifty 6 år sedan

Har vi fler här som tror att Leicester kommer att göra mål ikväll?

Perlann 6 år sedan

Jag kommer nog lägga 1 mål för Leicester

Incassss 6 år sedan

Spanska lag brukar ju generellt sätt ha det ganska kämpigt när de lirar i England så jag tror absolut Leicester har goda möjligheter att hitta nätet. Men känns lite svåranalyserat då Leicester måste göra mål men råkar man släppa in ett måste laget kruta in 3 stycken och det lär inte hända. Så lär inte bli någon stornoffensiv. Kommer bli en taktisk match från båda håll.

Perlann 6 år sedan

BLGM till 1.95?

Nifty 6 år sedan

Det jag är ute efter BLGM loockar som faan. Frågan är oxå om Madrid nätar :) L är väldigt starka hemma nu och jag tror dom BLGM eller 1 DNB/1X

Blocken 6 år sedan

Leicester har väl endast släppt in ett mål hemma i CL och Atletico kommer mest troligt inte öppna tokoffensivt angående BLGM. Jag är lite inne på Atletico att göra mål i 1a halvlek - NEJ @1.72, men har inte på långa vägar bestämt mig..

Blocken 6 år sedan

Det spel jag hade tänkte gå hårdast in på idag är:

Bayern Munchen att vinna hörnspelet @1.90 Bet365

Ett riktigt fynd enligt mig. Unibet har oddset @1.62 på samma spel.

Bayern München är tvingat att göra minst två mål under ordinarie för att hålla semifinal-hoppet vid liv. Man kommer alltså spela en offensiv fotboll och själva vilja styra tempot. Real spelade - och kommer förmodligen att spela - en 4-3-3 uppställning vilket öppnar ytor för kantspel från Bayern's sida. Bortalaget sitter dessutom på klassiska kantspelare i form av Robben och Ribery, samt inläggs-skickliga ytterbackar i Bernat och Lahm. Även om Carvajal spelat riktigt bra på sistone är det inte alltför ovanligt att Marcelo tenderar att bli för offensiv och därmed lämnar lucka bakom sig.

- Bayern har fått flest hörnor i 28 av 29 senaste ligamatcherna.
- Real har fått flest hörnor i 17 av 29 senaste ligamatcherna, och "endast hälften" av de 14 senaste.
- Bäst "målskillnad" sett till hörnor i hela Champions League har Bayern Munchen; man har fått 65 hörnor med sig och 21 emot sig på 9 st matcher. Där ligger Real endast 10a med 54-38.
- Bayern har vunnit hörnor mot just Real alla fem senaste matcherna (hittar ej statistik längre bak).

Bayern måste gå för det, kommer skapa en rad målchanser tror jag. Vad tror ni? Övertygad om att oddset kommer sjunka med 10-20 punkter!

Nifty 6 år sedan

Låter bra! :)

Blocken 6 år sedan

Trevligt! Surrade runt lite på Unibet efter trevligt hörnspel och funderade lite tveksamt på något handikapp för att få upp oddset. Då upptäckte jag 365's finfina odds istället och gick in där :)

Blocken 6 år sedan

Till och med det Kungforss. Ruggigt spelvärt enligt mig, men vad tänker du?

Blocken 6 år sedan

Håller helt med klart med. Bayern måste ju verkligen ösa på. Lite kul är dessutom att senast laget kom på besök på Bernabeu så slutade hörnorna 15-3 till Bayern ;)

Snusmumrikenn 6 år sedan

Ryggar hörnorna, låter riktigt intressant :)

Blocken 6 år sedan

Den ska vi se till att jobba in Snusmumriken! :)

Snusmumrikenn 6 år sedan

Ja det ska vi göra! :)

Snusmumrikenn 6 år sedan

Riktigt fynd du hittade!
Nere i @1.61 nu :)

Blocken 6 år sedan

Som väntat ;) men tack!

Snusmumrikenn 6 år sedan

Tur jag han lägga en peng innan oddsen sjönk :)

Player 6 år sedan

Inter Lions - Sydney city East: Över 1,5 mål ht 1,80 5/5 U

CurvaSud 6 år sedan

3-0 Deportes Quindio och Atl. Cali lyckades tyvärr inte måla, men sett till oddsen och förutsättningar så fanns all värde på dem. Ibland hittar det hem och ibland inte :).

Champions League ikväll !?

Nifty 6 år sedan

Dagens första rek:

Leicester City - Atlético Madrid, BLGM @1.90

Leicester har bra form hemma (6 raka vinster), framför allt efter tränarbytet. Man har slagit bla Sevilla hemma med 2-0 och Liverpool med 3-1. Madrid har gjort mål 9 av 10 senaste bortamatcher.

Funderade länge mellan BLGM, 1 DNB eller 1X. Men gick på det som för mig var bäst spelvärde. Personligen så tror jag inte att Madrid kommer vinna ikväll.

Lycka till vid Rygg

Nifty 6 år sedan

Dagens andra rek:

Real Madrid - Bayern Munchen
Bayern ö5,5 hörnor @1,83

Vi vet hur förra mötet slutade, Bayern tappade 1-0 till 1-2. Idag finns det bara ett läge och det är full fart framåt. Ikväll måste man göra minst två mål för att ta sig vidare. Matchbilden kommer nog vara detsamma som i första mötet, dvs Bayern som äger mycket boll. Hemma skapade Bayern 8 hörnor, tror man kommer ligga rätt lika idag.

Lycka till vid Rygg.

Snusmumrikenn 6 år sedan

Precis som blockens spel har denna sjunkit rejält i odds :)

Nifty 6 år sedan

Good shit :)

CurvaSud 6 år sedan

Dagens bästa enligt mig:

Leicester City vs Atl. Madrid

Leicester +0.5 hörnor 1.75@ 4/5u
Ö2.5 offside i matchen 1.80@ 4/5u

Atl. Madrid kommer försvara sig djupt ner och försöka spela på resultat så länge man kan, eventuellt kontra in något mål, Leicester borde till o med kunna vinna hörnor, 1x på hörnor på dem till 1.75 är riktigt bra tycker jag! Offsiden borde sitta utan problem, första matchen blev det 2 offside, en annan match bild här och ena laget kommer vara högt upp med försvaret, kommer skapas ytor bakom försvaret som Atl. Madrid kommer vilja utnyttja, vilket betyder att man kan hamna i offside några gånger, även Leicester kommer hamna i offside minst 1 gång i matchen. Riktigt bra odds där ! Dem här känns bara för bra i förhand!

Blocken 6 år sedan

Jag tar rygg på offside, den känns riktigt bra!

Snusmumrikenn 6 år sedan

Finns inget offside spel på bet365, dåligt!
Funderar istället på Atletico Madrid ö4.5 hörnor @1.66 inte det bästa oddset men Atletico skapade 7/8 hörnor efter 1-0 målet i förra matchen. Vad tycker ni? :)

CurvaSud 6 år sedan

Linan på offsiden är uppe på ö3.5 till 1.80@ nu !!! Bra fynd man hittade innan bolagen märkte det!

CurvaSud 6 år sedan

Snus@ dem skapade för att dem ville ha med sig 2-0 ledning. Idag kommer man inte skapa så många hörnor. Men det beror på i för sig helt enkelt på matchbilden, gör Leicester 2-0, då måste dem framåt o då kommer det hörnor.

Snusmumrikenn 6 år sedan

Nej det kan vara sant. Knepig match att hitta spel med bra odds i annars.. synd man inte hittade offside på nån sida, vart riktigt spelvärld annars :)

Nordan 6 år sedan

Dagens första rek och det blir NBA för hela slanten. Jag spelar en dubbel med Portland+21 samt över 185 i Bucks- Raptors.
Portland höll jämna steg med Warriors i 3 quarters senast och det lär de göra i kväll också. Warriors vinner med 10-15 poäng.
Att inte Bucks och Toronto bägge ska greja 90 poängs gränsen har jag väldigt svårt att se. Minst ett lag lär dessutom nå 100 och så den lina blir svår att missa.

Totalt odds 1.90. Lycka till vid rygg
Forza!

Incassss 6 år sedan

Hittade inte GSW - Trailblazers men ser nu att den liras torsdag 04:30 ?

Nordan 6 år sedan

Nämen shit! Missade det helt. Fan vad jobbigt. Jaja, nu är spelet lagt så inte mycket att göra. Tack för upplysningen dock Incass!

Incassss 6 år sedan

Haha ja jag tyckte att det var lite märkligt att du spridit ut dubbeln på 2 dagar ! Det har jag nämligen aldrig sett innan ? Men kan vara ett genidrag från dina sida ??

Mr Cool 6 år sedan

Vad säger ni om Leicester – Atlético Madrid: Under 2,5 mål till 1.71 såg att någon annan här spelade BLGM men är tveksam till det.

Snusmumrikenn 6 år sedan

Allt talar för målsnålt som du säger med Leicesters hemma matcher brukar inte vara så målsnåla.. iafl inte Leicester får in ett snabbt mål. Riktig svår match att spela på enligt mig... Kanske 1X i halvtid till @1.44 eller X i halvtid @2.1

Nordan 6 år sedan

Svårt. Liecster har ju en del målrika matcher bakom sig och släpper dom in ett mål i första lär det bli full fart framåt...

Nifty 6 år sedan

Jag tror på Blgm. Taggade engelsmän som spelat bra den senaste tiden. :)

Nifty 6 år sedan

Precis som ni andra säger. Brukar inte vara Målsnåla matcher hemma. Enda som kan kallas Målsnålt är väl den mot West Ham, 1-0. Visst, Atl Madrid är Def starka men Leicester kommer pressa framåt. 0-0 blir det inte.

Mr Cool 6 år sedan

Nej 0-0 lär det nog inte bli :)

Nifty 6 år sedan

Haha. Jinxa skiten nu. Lär bli 0-0 ?

Fleddeflux 6 år sedan

Funderar på spela 1x till 2 ggr pengarna

Nifty 6 år sedan

Fleddeflux, jag tror mer på 1X än 2.?

Snusmumrikenn 6 år sedan

Vad tror ni om denna:
Leicester att vinna en halvlek @2.37?
Fullt möjligt enligt mig då Leicester är ett hemmastarkt lag?

Nifty 6 år sedan

Den kan gå in. Jag tror på det men inget jag spelet själv.

Blocken 6 år sedan

Säger exakt som Nifty, tror den sitter men inte något jag spelar heller. Knepig match

Snusmumrikenn 6 år sedan

Ja de gör just det som gör att jag tvekar, riktigt knepig match.. antingen blir den hyfsad målrik och intressant eller så spelar Atletico riktig Italien fotboll ala 90-tal och dödar matchen.. ska ta en funderare, men den känns riktigt värd.

Apophis 6 år sedan

Tror Atleti snabbt gör 1-0 dödar av kampen. Leicester måste då satsa på 3 mål och Atleti gör ett till och vinner 2-0. Klasskillnad

Snusmumrikenn 6 år sedan

Nu har jag lagt en peng på denna iafl :) hoppas den sitter!

indiehjaerta 6 år sedan

Leicester – Atl. Madrid: Peter Schmeichel att zoomas in inom 10 sekunder efter att Kasper Schmeichel gjort en räddning : Vinnare

Vad är det för jäkla bet ens... D:

målsnitt123 6 år sedan

Haha vad gav de i odds?

Nordan 6 år sedan

Hahaha genialt! Lite som : kommer Bojan ta upp sin egna United karriär i denna viasat-sändning...

Snusmumrikenn 6 år sedan

Haha xD ja vad var oddsen på den?

jibberishh 6 år sedan

Vad tror folket om under 4,5 kort idag Leicester- Atl Mad? förra matchen blev det endast 3 kort, blir det få kort idag med? under 4,5 ger just 2,55

Nordan 6 år sedan

Beror på vilka som tar ledningen. Gör madrid ett tidigt lär det bli många kort

jibberishh 6 år sedan

Det låter rimligt, bättre att inte spela på kort idag

Mytomanen 6 år sedan

GAIS v Landskrona U21
Ö2 fh @2
2/5U
:-)

Mytomanen 6 år sedan

1-0

Mytomanen 6 år sedan

2-0 efter fem minuter

Mytomanen 6 år sedan

3-0 spel inne efter 10 min..:-)

Apophis 6 år sedan

varför är BP favoriter ikväll?

Jangr 6 år sedan

För er som var inne på offsidespel i Leicestermatchen finns över 2,5 på unibet till 1,80

Nordan 6 år sedan

Någon som har något kul i DIF-Bajen u21?

Nordan 6 år sedan

Halvtid nu i DIF -Bajen U21 och det brukar bli målrika matcher. 0-0 nu så jag testar över 1,5 mål till 1.70. För den vågade kan man nog vänta till min 50-60 så lär oddset vara uppe i 1,80-2.10

Cundell 6 år sedan

Jao Suosa set2 - 3@

Har kollat nästan hela matchen och Cuevas har varit betydligt bättre hittills och ska absolut bara bättre.

Men Sousa var nära break och har kommit igång bättre med sin serv nu!

Vi kör 2/10 Units!

Cundell 6 år sedan

Sousa borde ha fixat ett break vid detta tillfälle... Snart tappar han denna!

Cundell 6 år sedan

Där blev han själv breakad...

Mytomanen 6 år sedan

Dalkurd v Täby U21
Ö5.5 @1.975
2/5U
:-)

Cundell 6 år sedan

Någon info eller chansspel?

Mytomanen 6 år sedan

Ingen info själv, men samma kille som sa till mig att det blir målfest i GAIS sa samma sak i denna...då jag inte vet så mycket själv om lagen håller jag ner insatsen..:-)

Mytomanen 6 år sedan

slut 4-0 loss

Incassss 6 år sedan

Har fått en bonus på 50 euro från Unibet och den investeras på följande sätt ikväll:

Värnamo - BP: Över 2,5 mål
Brynäs - HV 71: Brynäs Ö2.0 mål asian
Linfield - Glenavon: Linfield Ö1,5 mål FT
Metz - PSG: PSG -2,5 hörnor
R.Madrid - B.Munchen: München -2 hörnor (3-vägs)

@18.09

Lirar även PSG -2,5 hörnor som singel
@1.91
4/5U
Unibet

När lagen möttes i augusti förra året skapade PSG 16 hörnor och när lagen brakade samman i januari detta året kom man upp i 18 (!) hörnor. Ska nämnas att båda matcherna var på hemmaplan men idag har Metz avstängningar/skador på en hel del startspelare, bland annat anfallaren Vion så det lär bli ett lågt försvarande Metz som kommer försöka hålla 0-0 så länge det går. Här kommer PSG med all säkerhet köra på även vid ett hyfsat tidigt 0-1 mål. Tror man kommer skapa 9-12 hörnor och då lär -2,5 täckas med marginal.

Incassss 6 år sedan

Glömde helt bort att PSG startade 18:30 ! Sorry för det sena spelstoppet. Var helt säker på att den startade 20:45...

Incassss 6 år sedan

"Tidiga spelstoppet" skulle det vara. Hoppas någon hann rygga. Har börja på bästa möjliga sätt!

Incassss 6 år sedan

Västerås U21 - Vasalund U21
Vasalund Ö1,5 mål
@6.0
2/5U
Unibet

Denna måste testas då Vasalund verkar ja startar riktigt bra. Går enbart på stats från 365 här.

Incassss 6 år sedan

Haha hyfsad sänkning av Unibet !! Från 6.0 till 2.50 för Ö1,5 mål nu ! Helt sjukt. Kan casha ut med fin vinst redan :)

Incassss 6 år sedan

Men avvaktar såklart ?

Incassss 6 år sedan

Jäkligt surt! Vasalund stannar på 1 mål trots 10 skott på mål och 13 utanför... ??

Nordan 6 år sedan

Där kom första i U21! Ett till nu!

Nordan 6 år sedan

Blev inga fler mål tyvärr. Bet Lost

battigol 6 år sedan

Liefering - neustadt rak etta @1.95 ! Den känns bra

Fleddeflux 6 år sedan

4 hörnor redan psg ...

Incassss 6 år sedan

Ser riktigt trevligt ut ? hängde du på ?

Incassss 6 år sedan

Haha fritt mål PSG men försvaren lyckas rensa undan till hörna istället ?

Fleddeflux 6 år sedan

Incass jag spelade maxspel på över 5.5 hörnor till 1.70

Incassss 6 år sedan

Världsklass på det spelet ??? Lär sitta ?

Fleddeflux 6 år sedan

Där sitter mitt maxspel

Incassss 6 år sedan

Grattis Fledde ?

Fleddeflux 6 år sedan

Sugen på över 11.5 hörnor

Target 6 år sedan

Paris i HT. Rak 2. @2ggr. Lätta cash.

Incassss 6 år sedan

Känns verkligen som lätta cash nu ??

Target 6 år sedan

0-2

Perlann 6 år sedan

9 av 10 spel igår.

Idag har jag sämre magkänsla.
Blgm Värnamo-BP
Brynäs-HV 71 4.5 mål

Singel:Över 3.5 mål Real Madrid-Bayern München

Bayern München 5.5 hörnor

Roligt spel: 30 kr på Värnamo över 1.5 mål 1.a halvlek 6.90
2.5 mål 25 odds-20 kr

Över 4.5 mål Brynäs-Hv 71, 2.5 mål Värnamo-BP, Bayern 5.5, hörnor, blgm i Leicester-ATL

battigol 6 år sedan

Tror att jag vet varför fc liefering matchen är avbruten

Incassss 6 år sedan

Haha jävlar !! ??

battigol 6 år sedan

Hade man vetat att det va så mycket snö hade man ju lirat på underspel haha ?

Blocken 6 år sedan

Vad tror ni om Bayern +1.5 hcp i avslut på mål @1.50 alternativt utan handikapp @2.15? 1.50 är ju rätt lågt men har en del av min planerade dubbel.. :)

indiehjaerta 6 år sedan

HV blir totalt överkört

jww 6 år sedan

Hej,
Varit borta ett par dagar och kommer även vara frånvarande under kvällen. Idag spelar jag:

1. Real Madrid Ö2.5 kort @1.80
2. Leicester - Atletico Madrid U2.5 mål @1.85

Lycka till vid rygg och ha en trevlig kväll!

Nifty 6 år sedan

Ryggar korten!

Nordan 6 år sedan

Härligt! Rygg på kortspelet

CurvaSud 6 år sedan

Leicester +0.5 hörnor 1.75@ 4/5u
Ö2.5 offside i matchen 1.80@ 4/5u

Edit:

Lewandowski får kort 4.50@ 1.5/5u

Slinkan 6 år sedan

Ryggar offsidespelet!

CurvaSud 6 år sedan

Hos bet365 på liven och Flashscore och CL officiella hemsida . Ja överallt.

Incassss 6 år sedan

PSG -2,5 hörnor sitter fint till @1.91 ✅?Blir 1-8.

målsnitt123 6 år sedan

vad tror ni om kvällen två cl matcher?
tänkte lägg 3000 på att de blir mer än 1,5 mål i at madrid matchen och bayen över 5,5 eller 6,5 hörnor.
skulle ge 2.15-3 i odds

Nordan 6 år sedan

Låter rimligt med bägge. Jag ryggar!

Nordan 6 år sedan

Livebet: Jag testar Fenerbache +12 till 1.90 i basketen

Dödarn 6 år sedan

Jag bettar Bayern M att kvalificera sig till 2.80 just nu. Tror dom grejar detta

Player 6 år sedan

Incass vart kan man se din spread?

Target 6 år sedan

Hur gör man spread?

Player 6 år sedan

Vadå hur gör man?

Dödarn 6 år sedan

http://spreadsheet.se/

Player 6 år sedan

Incass?

Player 6 år sedan

Spelbok kan man även kalla de!

Incassss 6 år sedan

Finns på http://www.spreadsheet.se/incassbetting. Men har inte uppdaterat på ett tag. Tanken var att spela 100 spel och sen utvärdera hur det går. Har gått ganska knackigt och efter 100 spel ligger jag nog bara plus ett par units skulle jag gissa på. Måste bli mer selektiv med mina spel och även mer noggran. Är inte alls nöjd.

Player 6 år sedan

ok, varför inte bara lägga in alla lagda spel eftersom? oavsett utgång på spelet?

Player 6 år sedan

Kungforss: Tyvärr den känslan man får, inte trovärdigt direkt..

Incassss 6 år sedan

Det har jag gjort på min icke offentliga spelbok som jag har på spelboken.se. Tanken var som sagt att bara lägga in 100 spel på mitt offentliga spread för att sedan starta en ny med 100 spel. För kan man inte gå plus på 100 lir ska man inte betta tycker jag. Så nu ska det bli bättre ?? Jag hymlar inte med något, går det dåligt för mina spel så ska alla få veta det också :)

Nifty 6 år sedan

Incass har "bokfört" alla rekar här och på twitter. Även vinster o förluster.

Incassss 6 år sedan

Ser att Cedevita var den sista matchen jag bokfört och det var spel 93 så alla ska bokföras upp till 100 sen ska ni få en redovisning på hur det gått ??

Player 6 år sedan

Men varför har man en offentlig bok och en öppen? Förstår faktiskt inte? Lättast är väl att visa alla spel?

Player 6 år sedan

Incass: Bra, ska man rygga någon vill man gärna ha lite info om helheten!

Nifty 6 år sedan

Offentlig och Öppen är ju samma sak ;)
Den offentliga kan vara tex rekar och dyligt man gör på forum osv. Den mer "privata" är ju mer för personlig bruk så man har koll på sitt spelande, kan göra analyser av olika spelfomer man gör osv.

Player 6 år sedan

Nifty: Menade så klart icke offentlig :)

Nifty 6 år sedan

Jag vet! Ville bara jävlas lite ;)

Incassss 6 år sedan

De spel jag ryggar kan jag inte ta med i min offentliga. Då blir det väldigt fel. Så därför måste jag ha två stycken :)

@Kungforss

Enligt mig så ska man kunna plussa på 100 spel. Låter kanske lite men det så tänker jag iallafall.

Target 6 år sedan

Bayern ö6.5 hörnor och A. Madrid som singlar ikväll.

Siken 6 år sedan

Jaså det skriver du nu såhär efter ledningsmål och rätt många hörnor för Bayern?

Target 6 år sedan

Det är mina spel ikväll.

Nordan 6 år sedan

Fan Liecster! Värdelöst

Nordan 6 år sedan

Madridmål alltså

Nordan 6 år sedan

Jag lirar över 8,5 hörnor i Liecster-Madrid till 2.30 det är 2 hörnor nu

Nordan 6 år sedan

Fenerbache är ikapp! Inte över än men linan måste dom greja nu!

Nordan 6 år sedan

Fener stod typ i 13 raka i halvtid o är förbi!!

Dödarn 6 år sedan

Sjukaste vändningen. Läggmatch från grekerna?

Mr Cool 6 år sedan

@Nifty 0-0 blev det inte tack och lov :)

Nifty 6 år sedan

Haha! Jag sa ju det :) Nu hoppas jag att Leicester gör ett mål. :p

Mr Cool 6 år sedan

BLGM Porrr

Nifty 6 år sedan

Mmmmm..... :)

Mr Cool 6 år sedan

Nära där :)

indiehjaerta 6 år sedan

Leicester att göra mål... känns som om det var dagens sämsta spel man lagt iaf

Nordan 6 år sedan

Dom gör väl nästan alltid mål på hemmaplan nuförtiden? Lär komma ut superoffensiva i 2a. Jag tror på den!

Blocken 6 år sedan

Paus i CL. Bayern att vinna hörnorna ser alltjämt hyfsat ut med 5-3-ledning samt underläge målmässigt. :)

Nifty 6 år sedan

Mitt Bayern ö5,5 ser bra ut ;)

Nordan 6 år sedan

Fenerbache gör en omöjlig vändning, och utklassar! synd att man gick på handikapp spelet. Dom stod i runt 10-13 i odds rakt i haltvid. BetWon innan det är slut :)

Nifty 6 år sedan

45 min kvar! :-)

Nordan 6 år sedan

haha nej det är slut. Det är basket Nifty :)

CurvaSud 6 år sedan

Är det bara jag som tycker att det riktigt dåligt kvalité i spelet i Madrid ?! Fel passningar, dåliga avslut. Inte alls det man förväntar sig av två så skickliga lag!

Nordan 6 år sedan

Svår match. Marängerna är inte helt vana att spela på resultat mot ett "bättre" lag känns det som

CurvaSud 6 år sedan

Ja jag tror o hoppas att Bayern går vidara ja. För Carlitos skull :)

battigol 6 år sedan

Curva va tror du om chapo inatt ? Ligger på 2.3 i odds

CurvaSud 6 år sedan

Jag får titta på det sen. Haft den i tankarna men har inte kollat upp det än. Kollar CL nu.

Nifty 6 år sedan

Brynäs ML @1.90 ✅

Slinkan 6 år sedan

vafan dubbelhörna madrid och 5-5 nu :(

Snusmumrikenn 6 år sedan

Straff Robben!

Snusmumrikenn 6 år sedan

Nu är det match!

Nordan 6 år sedan

Sååååå Fint!

Mr Cool 6 år sedan

Bayern fixade det

Nifty 6 år sedan

Så Jaaaaa

Leicester City - Atlético Madrid, BLGM @1.90 ✅

Mr Cool 6 år sedan

Grattis

Blocken 6 år sedan

Grymt!

Incassss 6 år sedan

Vackert ??

Mr Cool 6 år sedan

Vill ha en vinnare dock då är jag nöjd

Kopites 6 år sedan

målsnitt123 tack för den dubbeln!! ????

Nordan 6 år sedan

Indiahjearta nu myser vi va? Underbart!!

indiehjaerta 6 år sedan

Ja det har gått jävligt bra till slut idag, men det har fått kämpats för.

Target 6 år sedan

BLGM inne och nu ö6.5 Hörnor på munchen kvar. 6 hörnor inne.....

Target 6 år sedan

Härligt

Nifty 6 år sedan

Mums

Real Madrid - Bayern Munchen
Bayern ö5,5 hörnor @1,83 ✅

Target 6 år sedan

Ö6.5 gav 1.98 på unibet.....jag väntar in en till

Nifty 6 år sedan

Den kommer! :) Grattis

Blocken 6 år sedan

Vill sno åt mig lite av äran där då jag tipsade nästan om den ? Men grym form på dig nu! ?

Nifty 6 år sedan

Du är grym varje dag gubben! :)

Nifty 6 år sedan

Samtliga spel inne idag! Skål

Grattis till er som Ryggade

Nifty 6 år sedan

Vem var det som rekade offsiden på Leicestermatchen? Den satt fint oxå :)

Slinkan 6 år sedan

Snyggt!

Slinkan 6 år sedan

Skulle komma på ditt inlägg innan... :)

Nifty 6 år sedan

Gör det då! Ser snyggare ut :) hahaha

CurvaSud 6 år sedan

Ö2.5 offside ✅
4-1 i hörnor för Leicester och +0.5 hörnor ser bra ut!

Nifty 6 år sedan

Tack för Offsiden! jag Ryggade

CurvaSud 6 år sedan

Tack grabbar!! ?

Snusmumrikenn 6 år sedan

Leicester håll detta nu eller gå in ett till så går min att vinna en halvlek in :D

Nifty 6 år sedan

Bye bye Bayern!

Blocken 6 år sedan

Jinx! ;)

Nordan 6 år sedan

hmmmmm nja :)

Nifty 6 år sedan

:))

Mr Cool 6 år sedan

Skräll? Leicester – Atlético Madrid X

Snusmumrikenn 6 år sedan

Haha vilket mål :D

Snusmumrikenn 6 år sedan

Tack Bayern ö1.5 jobba hörnerna nu också (alltså att de ska vinna hörn frakten!)

Blocken 6 år sedan

Hahahaha va händer

Nifty 6 år sedan

Grattis Bayern! 8-)

Mr Cool 6 år sedan

Bayern whatthe

indiehjaerta 6 år sedan

Synd att Ramos inte dragit på sig ett kort annars hade Nordicbets LoveTheBet gått in i Real-matchen också

Mr Cool 6 år sedan

Leicster kommer inte göra några mer mål nu inte Atletico heller

lassewass 6 år sedan

Många som sitter med över 3,5 mål i Real-Bayern?

Perlann 6 år sedan

Körde en dubbel: BLGM i Leicester och 3.5 mål i Madrid. Hoppas verkligen på den!

Mr Cool 6 år sedan

Nej stanna där

peps82 6 år sedan

någon som ser Bolton? blir de nå mål

Nifty 6 år sedan

får gärna bli 1-0 innan 90'

lassewass 6 år sedan

Håller med!!! Jobba!!!!

Snusmumrikenn 6 år sedan

Rött kort herregud inte igen..

Blocken 6 år sedan

Det där är felbeslut enligt mig. Kan förstöra matchen.. ge Casemiro ett också isåfall

Snusmumrikenn 6 år sedan

Helt fel jag vet, träffade bollen innan då ska de bara va frispark MAX! Så länge det inte förstår hörn spelet så går det :D

Snusmumrikenn 6 år sedan

Kan man lägga en peng att matchen går till straffar också ;)

Blocken 6 år sedan

Haha exakt! ;) Visst bör hörnspelet endast gälla ordinarie? Så tolkar jag det.. :)

Perlann 6 år sedan

Perlann 3 hours 9 av 10 spel igår.

Idag har jag sämre magkänsla.
Blgm Värnamo-BP
Brynäs-HV 71 4.5 mål

Singel:Över 3.5 mål Real Madrid-Bayern München

Bayern München 5.5 hörnor

Roligt spel: 30 kr på Värnamo över 1.5 mål 1.a halvlek 6.90
2.5 mål 25 odds-20 kr

Över 4.5 mål Brynäs-Hv 71, 2.5 mål Värnamo-BP, Bayern 5.5, hörnor, blgm i Leicester-ATL

Ingen bra kväll. Räddades upp med singelspel 6.5 hörnor för Bayern Munchen och BLGM i Leicester. + minus 0. GÅr + om det blir över 3.5 mål i Real Madrid-Bayern Munchen

indiehjaerta 6 år sedan

Fan domaren borde gett Ramos kort :(

Mr Cool 6 år sedan

Hur kan jag veta att Leicester inte slutar 1/2? för det är vad jag har spelat jag kan inte vinna så SPELA X

Blocken 6 år sedan

Visst bör hörnspelet gälla ordinarie tid? Så tolkar jag det, men vi får väl se när domaren blåser antar jag..

Blocken 6 år sedan

Alltså Bayern -0.5 Asian hörnor @1.975

Blocken 6 år sedan

Yesssss fan så gött ? Tackar!

Mr Cool 6 år sedan

saa ju det

Mr Cool 6 år sedan

Nästa gång ni spelar spela på vad jag inte spelar raka motsattsen jag kan inte ha tur i livet!

Slinkan 6 år sedan

Otur :(

Snusmumrikenn 6 år sedan

Hörn spelen satt!
Leicester vinna en halvlek satt!
Bayern ö1.5 satt!
Real inte göra mål i första satt!

Nu är frågan, Bayern att gå vidare @2.5 värt en peng?

Nordan 6 år sedan

Mitt livespel på över 8,5 hörnor i Liec-Mad gick ju sådär. Tack livet... FAN!!!

Blocken 6 år sedan

Bayern -0.5 hörnor @1.975 ✅ blev nervöst mot slutet men den sitter!

Fleddeflux 6 år sedan

Så fint ser dubbeln mef bayern hörnor + 1x leicster sitter ;)

jww 6 år sedan

3. Ö3.5 hörnor tilläggstid Real-Bayern @1.75

CurvaSud 6 år sedan

Leicester +0.5 hörnor 1.75@ 4/5u ✅
Ö2.5 offside i matchen 1.80@ 4/5u ✅

2/2 ⚽?

Slinkan 6 år sedan

Snyggt!

Blocken 6 år sedan

Är det bara jag som hatar att bortamålsfördelen även gäller i förlängning..? Helt onödigt och snarare mer orättvist enligt mig!

Snusmumrikenn 6 år sedan

Va? Så om det blir 3-3 inga mål i förlängningen vinner real då? ???

Snusmumrikenn 6 år sedan

Nu tänkte jag fel.. om det blir 1-1 i förlängningen vinner Bayern?

Emiljano 6 år sedan

Blir det 1-1 under förlängningen vinner Bayern

Blocken 6 år sedan

Exakt Snusmumriken

Nifty 6 år sedan

Någon med bra NHL-tips för natten?

Mina tankar går just nu åt:
Sharks ML
Pens ML eller Columbus ö2,5

Snusmumrikenn 6 år sedan

Kommer med vad jag ska spela senare ikväll men det lutar mot ö5.5 i pens-Col matchen, u5 i rang-mon, u5 i shar-edm :)

Nifty 6 år sedan

Tycker det svårt nu! Kan gå hursom

Snusmumrikenn 6 år sedan

Live spel:
Bayern att gå vidare @2.5

Target 6 år sedan

Rygg på den

indiehjaerta 6 år sedan

Tog Bayern att vinna på straffar :D

indiehjaerta 6 år sedan

Shit där sprack det

Snusmumrikenn 6 år sedan

De gör mål på en hörna ;) kan man hoppas!

Snusmumrikenn 6 år sedan

Där sprack den!

Snusmumrikenn 6 år sedan

Kom igen nu Bayern!

Blocken 6 år sedan

Offside???? Och skulle inte vara rött. Seriöst domar-teamet..

Trolldeg 6 år sedan

Amen för HELVETE hur kan man ta två röda på två matcher.

Blocken 6 år sedan

När två idiotiskt tagna beslut förstör en match som denna. Helt otroligt.

Trolldeg 6 år sedan

Bayern gör det mot sig själva, varit lika dant i 10 år nu

Target 6 år sedan

Yes. Ronaldo nästa målskytt @3.8

Nifty 6 år sedan

Rekade du det innan?

Target 6 år sedan

I förlängningen

Target 6 år sedan

Härligt

Nifty 6 år sedan

Reaaaaaal

Trolldeg 6 år sedan

Köpe lag med köpe domare.

jww 6 år sedan

1. Real Madrid Ö2.5 kort @1.80 ⛔️
2. Leicester - Atletico Madrid U2.5 @1.85✅
3. Ö3.5 hörnor tilläggstid Real - Bayern @1.75✅

2/3- Hörs mer imorgon , lycka till!

Sperling86 6 år sedan

Jag fick mitt hörnspel över 3.5 i förlängningen ogiltigt varför?

Sperling86 6 år sedan

På 365

Snusmumrikenn 6 år sedan

Grattis till alla som spelade på real att gå vidare och som hejar på dem :) Nu är det nya tag med NHL :D

Target 6 år sedan

Yes 4-2. @3.85. Vilken kväll

Target 6 år sedan

Ser bra ut

Target 6 år sedan

@3.65 ska det vara

Snusmumrikenn 6 år sedan

Vad tror ni om Juventus ö1.5 @3.25 imorgon? Lägger nog en peng på den då jag tror att juvve gör mål i första och inte tok backar hem som PSG gjorde, så de kan kontra in en till i andra :)

Fleddeflux 6 år sedan

Mitt nhl spel får bli över 3 mål Pittsburgh @2.20 klarat den linan de 2 senaste matcherna.

Nifty 6 år sedan

Över 3 eller menar du ö2,5?

Fleddeflux 6 år sedan

Nej över 3 så void på 3 mål och 4 mål vinst finns på 888sport tycker värdet är intressant där.

Nordan 6 år sedan

Jag är egentligen inte så mycket för handikappspel i NHL men jag tror Rangers trycker till Montreal ordentligt ikväll. -1,5 testas till 4.10

Sperling86 6 år sedan

Är det någon mer som fick sitt hörnspel över 3.5 i förlängningen ogiltigt?

Blocken 6 år sedan

?‍♂️ verkar som de ska lösa det inom kort, mycket som händer nu

Blocken 6 år sedan

Många har problem

Sperling86 6 år sedan

Ok då vet jag såg den försvann från liven men jag hann lägga mitt spel långt innan. Tack för infon Boys

Nifty 6 år sedan

Rangers ö2,5 @1.95 är väl helt ok?

Nordan 6 år sedan

Hellre ML för mig, men jag testar -1,5 till 4,10 :)

CurvaSud 6 år sedan

Lewandowski kort 4.50@ 1.5/5u ✖

2/3 hamna vi tillslut .

Nu till Sydamerika och Copa Libertadores.

Chapecoense vs National de Montevideo 02:55

Mål i båda halvlekerna 1.98@ 3/5u

Lycka till vid rygg och godnatt! ?

Nordan 6 år sedan

RYGG!!!

Nifty 6 år sedan

Detta blir min NHL-nattmacka:
Dubbel: @3.20
Rangers ML @1.94
Jackets ö2,5 @1.64

Singel:
Sharks ML @1,78

Något lägre odds här då jag lirar på NordicBet, men jag har bonus som jag måste omsätta :)

Lycka till vid rygg

Snusmumrikenn 6 år sedan

Nattens NHL:
Rangers - Montreal ö5 @2.05 (Lägger ö pga att i kväll tror jag varken Price eller Lundqvist kan hålla tätt :D )
Sharks - Edmonton U5 @1.76
Pittsburgh rak 1 @2.35 ( CBJ hade chansen i förra matchen när de ledde med 3-1 att stänga och vinna, men orkade inte hålla emot, nu är luften ur och pittsburgh kommer vinna med 4-0 i matcher.)

Nordan 6 år sedan

Henke spikar igen inatt :)

Snusmumrikenn 6 år sedan

Än så länge har de släppt 1 var :)

Snusmumrikenn 6 år sedan

I natt sket det sig. Blev inget 10/11.. 7/11.
Tråkigt!
Nya tag med Champions league i kväll :)

Spelbolag & Bonusar

  • Betta utan konto!
  • Vinsten på kontot på 5 min!
  • Sveriges bästa spelbolag!
Hämta bonus här!
  • Nu 500% bonus till 500kr!
  • Mycket bra på livebetting!
  • Grym mobilsida
Hämta bonus här!
  • Just nu 100% bonus till 1000kr!
  • Snabba utbetalningar
  • Svenskt seriöst bolag!
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 2000kr!
  • Spela utan konto med BankID!
  • Vinstutbetalningar på 5 minuter!
Hämta bonus här!

Spelbolag och Bonusar

  • Bäst odds på hockey
  • Bra liveutbud
  • Roliga spelformer
Hämta bonus här!
  • 100% bonus upp till 500kr!
  • Stort utbud på NHL och NBA
  • Lättnavigerad sajt & bra odds!
Hämta bonus här!
  • Just nu 450kr i riskfritt spel!
  • Spela mot andra spelare
  • Nya pool-spelen är grymma!
Hämta bonus här!
  • Gammalt anrikt spelbolag
  • Bra snabb support
  • Många bankalternativ
Hämta bonus här!
  • Riktigt snygg sajt!
  • Lättnavigerad och bra utbud!
  • Mycket roliga tävlingar på sajten!
Hämta bonus här!
  • Ofta bra odds
  • Snygg och lättnavigerad
  • Bra och snabb support
Hämta bonus här!
  • Ny seriös aktör
  • Bra odds och utbud
  • Roliga snöbollstävlingar
Hämta bonus här!
  • Snygg och enkel att använda
  • Bra utbud på fotboll
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • Bäst på svenska marknader
  • Spel på lägre divisioner
  • Snabba utbetalningar
Hämta bonus här!
  • 18 års åldersgräns
  • Spela Ansvarsfullt
  • Kontakta Stödlinjen vid problem
Stödlinjen.se