Speltips Australien - Tyskland 19/06: Målrikt?

Skrivet den 2017-06-18 19:59:38 av Blocken, uppdaterad 2017-06-18 20:03:49

Det gick ju idag i Confederations Cup igår med överspelet så jag tänkte vi fortsätter i den turneringen. Australien möter Tyskland i grupp B och bortalaget får ses som rätt stora favoriter i matchen. Joachim Löw har tagit ut en rätt oerfaren trupp (densamma som i vänskapsmatchen mot Danmark), men den är ändå fylld av talang och kompetens. Australien befinner sig i toppen i sin VM-kvalgrupp och är hack i häl på både Japan och Saudiarabien som just nu besitter på de två direktplatserna. Inför matchen mot Brasilien hade man inte förlorat på 8 matcher, men det var lite klasskillnad när Brasilien kom på besök i Melbourne.

Intressant är dock att Australien är ett mycket målglatt gäng. Lagets matcher snittar 2,75 mål per match i VM-kvalet, en siffra som är så hög som 4,67 för Tyskland. Dock är Tysklands siffra inte lika relevant då man b la krossat San Marino med 8-0 och spelar med ett annorlunda lag. Jag hittar dock mycket trevlig statistik på detta spel.

Tyskland sätter detta spel i 3 raka matcher och Australien i hela 7 raka matcher. Spelet har också suttit alla tre gånger lagen mött varandra på senare år. Denna turnering är också en målrik sådan, där det blev i 14 av 16 matcher gick ö2,5 i föregående upplaga, och det ska egentligen ha blivit mål i båda halvlekarna i alla de tre inledande matcherna i årets upplaga. Jag tror på en målrik historia där Tyskland går vinnande ur striden.


Speltips: MIBH [Mål i båda halvlekarna]
Odds: 1.56 UnibetLäs alla andra speltips i chatten!